Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FIFA 09 ULTRA LİGLERİ => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => ULTRA LİG 7 => Konuyu başlatan: Sinoplu57 - 03 Mayıs 2009, 00:25:52

Başlık: Ultra League Sohbet Alanı Ve Basın Toplantısı
Gönderen: Sinoplu57 - 03 Mayıs 2009, 00:25:52
Evet Turnuvaya Katılan Arkdaşlar Buradan Sohbet Edebilir Ve Maçtan Sonra Ve Maçtan Önce Basın Toplantısı Yapabilirler.
Gönderen: Sinoplu57 - 05 Mayıs 2009, 22:20:51
(http://img24.imageshack.us/img24/4961/adszekr.jpg)

Bu maç bizi üzdü. gerçii Fifa 09 oynuna yeni başladım ama  böyle Geri gelmek istemiyorduk Taraftarımızdan özür diliyoruz Önümüzde tam 17 hafta var.Ve 17 Hafta Sonra İpi Göğüsliyeceğimizden eminiz
Gönderen: By_Sewim - 05 Mayıs 2009, 22:26:19
herkese başarılar.
Gönderen: fatalfury - 05 Mayıs 2009, 22:31:50
Evet arkadaşlar;
Ultra ligin açılış maçında Inter-Barcelona karşılaşması son buldu.
(fatalfury)Inter-Barcelona(Sinoplu) ;)

Kuralardan önce bu maçın benim için çok zorlu geçeceğini düşünüyordum çünkü daha önce Inter'i favori takımım olarak görmüyordum şans işte bana çıktı...
Maça her iki takımda iyi başladı ama biraz ısındıktan sonra agresif bir maça dönüştü ve çok çekişmeli oldu bu mücadeleninde galibi farklı bir şekilde ben oldum biraz da şans yardımıyla ani atakları ve gol posizyonlarını iyi değerlendirdim ve sonuca ulaştım...

Ligin ilk maçına iyi başladığım için mutluyum.Takımımdan son derece verim alıp en iyi şekilde ligi bitireceğimizi umuyorum...
Gönderen: mavisspeed - 05 Mayıs 2009, 22:59:27
geçfbli HARUN - Arsenal bana maç için müsait bir zaman belirtirmisin.Hamachide beklemdeyim.SAYGILAR.... ;)
Gönderen: Sinoplu57 - 06 Mayıs 2009, 10:57:22
HERKEZİN AĞA KATILMASII GEREKİYOR ARKDAŞLAR
[/b]

Ultra Lig 7

123
Gönderen: Sinoplu57 - 06 Mayıs 2009, 10:59:43
Maçlar açıklanmııştır.Beyler Perşembbe Sondur.Ama İlk Hafta olduğu için cuma'ya kadar ek süre verebiliriz ama yinede siz maçlarınızı perşembe qünü bitrmeyye bakınız
Gönderen: Hamza - 06 Mayıs 2009, 16:25:55
Sponsorunuz HostingSiteniz Tüm Takımlara Başarilar Diler  :)
Gönderen: r0me0 - 06 Mayıs 2009, 17:01:43
AC Milan menajerinden bir zaman belirtmesini istiyorum...
Gönderen: mavisspeed - 06 Mayıs 2009, 22:02:56
geçfbli HARUN - Arsenal bana maç için müsait bir zaman belirtirmisin.Hamachide beklemdeyim.SAYGILAR.... ;)

Mesajımı yineliyorum.Rakibimden zaman istiyorum.SAYGILAR...
Gönderen: mavisspeed - 07 Mayıs 2009, 17:21:21
Rakibim hala turnuva ağına girmiş değil LÜTFEN ilgilenirseniz sevinirim.SAYGILAR...
Gönderen: r0me0 - 08 Mayıs 2009, 01:45:30
AC Milan ekibini 3 gün boyunca hiç göremedim. Bilginize...
Gönderen: Sinoplu57 - 08 Mayıs 2009, 08:31:45
AC Milan ekibini 3 gün boyunca hiç göremedim. Bilginize...

Bu alanda çalışmalarımız sürüyor hasan abi arkdaşımız 3 gündür ağa giremiyormuş bana bildirdi ve bu akşama kadar maçlarını oynamayan kişilerin yerine yedek kayıttaki arkdaşlar alınacaklardır TÜM Oyuncuların bilginize bu akşam ben 8 kadar maçlar oynanmadığını görürsem hemen diğer arkadaşları turnuvaya dahil ediceğim
Gönderen: Sinoplu57 - 08 Mayıs 2009, 08:33:26
Arsenal Takımının Yeni Patronu Fabregastır bilginizee.
Başlık: Ben YOKUM!!!
Gönderen: fatalfury - 10 Mayıs 2009, 08:54:59
Arkadaşlar bi türlü turnuvayı rayına oturtamadınız iki maçımı da oynadım kazandım şimdi yeni baştan yapalım diyosunuz bu yüzden yerime başkasını alınız bu böyle olmaz
Başlık: Ben YOKUM!!!
Gönderen: Hamza - 10 Mayıs 2009, 09:02:16
bunun için konu açmanıza gerek yok.sohbet yeriyle birleştiriyorum mesajınızı
Gönderen: Sinoplu57 - 10 Mayıs 2009, 10:03:38
Arkadaşlar bi türlü turnuvayı rayına oturtamadınız iki maçımı da oynadım kazandım şimdi yeni baştan yapalım diyosunuz bu yüzden yerime başkasını alınız bu böyle olmaz

Arkdaşımızıa olanları anlatlık Beyler Takımlar Aynı Sadece Fikstür Baştan Oynanacak.Herkezden Özür Diliyorum.
Gönderen: Sinoplu57 - 10 Mayıs 2009, 12:23:18
(http://img521.imageshack.us/img521/7092/adsz2v.jpg)

Maçlarda Ss Alınması Şarttır.Kartları Önlemek İçin Bu Uygulamayı Yaptığımızı Biliyorsunuz.Gol Kralı Olan Arkadaşımızada + {rep} Verilecektir.

Maçlar Ss Alınarak Bana Özel Mesaj İle Ya da Basın Bölümüne Konulacaktır.SS Alınmayan Maçlar Bir daha Oynanacaktır.
Gönderen: Hamza - 11 Mayıs 2009, 13:02:45

Arkdaşımızıa olanları anlatlık Beyler Takımlar Aynı Sadece Fikstür Baştan Oynanacak.Herkezden Özür Diliyorum.

tamam Tugay sağol
Gönderen: Sinoplu57 - 11 Mayıs 2009, 19:19:39
Hamza Özel msjda yazdığım birşey wardı yh onu sen yaparsın şifresini özel mesaj atta bu çok önemlli