by_sewim 5 gündür görünmüyor bilginizeben sana yazıyorum ama sne cewap wermiyorsun.
sewimle maçı yapıyoduk girdik 2-1 ondeydi sonra ilk yarı bitti baglantı koptu sanırım kendisi cıktı ama yalan atmıyım yinede...senle toplam 3 maç yaptık ilkinde 1-0 ken bnm virüs prgramı uyarı gönderdi tmm hata bnde ama 2. maçtaki skoru sayan 1. mçatakini sayardı son maça gelirsek dedim ki ardkaşa babam pc nin başına geçicek çıkarsam kusra bakma dedm tmm dedi o da sonra devam ederiz dedi olay bu maçın toplam sonucu 3-3 yani yetkililerin dikkatine.yarın devam edicem ben.
sora bidaha giridk tam 2. ayrıya geçerken yine baglantı koptu 2-0 yeniyordum elimde ss var toplamda 3-2 oluyo kendisi hamachide laf yapıyo k.bakamsın son gün bugundu yarın kimseyle maç yapamam ;)
dur ya elimde kanıt var 2-1 den devam ediyoruz dedi bende tamam dedim 2-0 yendim 3-2 oldu toplamson maça başlarken 0-0 dan dewam ediyoruz dedin hatta ev sahibi bnm dedin ya hatırlasana işine gelmiyor mu ?
zaten son maça 0-0 başlıyosak 2-0 öndeyim yarın 1 yarı yapcaz ;)dur ya elimde kanıt var 2-1 den devam ediyoruz dedi bende tamam dedim 2-0 yendim 3-2 oldu toplamson maça başlarken 0-0 dan dewam ediyoruz dedin hatta ev sahibi bnm dedin ya hatırlasana işine gelmiyor mu ?
hayır ardkaşım bn senn dediklerin söledm sen 3. maça 0-0 dan başlıcaz dedin kanıtların war dı ya ona karslık bnde onu söledmzaten son maça 0-0 başlıyosak 2-0 öndeyim yarın 1 yarı yapcaz ;)dur ya elimde kanıt var 2-1 den devam ediyoruz dedi bende tamam dedim 2-0 yendim 3-2 oldu toplamson maça başlarken 0-0 dan dewam ediyoruz dedin hatta ev sahibi bnm dedin ya hatırlasana işine gelmiyor mu ?
SON TARİH PAZAR GÜNÜNE UZATILMIŞTIR.GİRMYEN TAKIMLAR HÜKMEN YENİK SAYILCAKTIR.
SON TARİH PAZAR GÜNÜNE UZATILMIŞTIR.GİRMYEN TAKIMLAR HÜKMEN YENİK SAYILCAKTIR.
anıl ne zaman girsem online goremiyorum seni, ne zaman gircen hamachiye ?
ya ya 3-2 yendim yada 3-2 den 1 yarı daha oynucaz bunu anla artık ;)
adam burda online konusuyor ama macını yapmıyor iste
arkadas soz verdi bugun icin kendisi daha yok ;)gecenin saat 01:40 da gel diyorsun sen de bi şi war bn tüm gece sseni mi bekicem adama bak ya
ya adam buraya msj yazmak icin online oluyo sadece icraat yok günde en az 10 saat acıgım hamachide acık ama goremiyorum online olmadıgımı goren varmı acaba adam yok ama..10 saat dediğin gece 12 den sabah 10 a kadar herhalde geceleri senn için fifamı oyncam senn normal bi saatin yok mu ?
manu 3-2 barca