Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FIFA 09 LİGLERİ => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => DREAM LEAGUE => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 02 Ağustos 2009, 03:48:44
-
ARKADAŞLAR DEVRE ARASINDA YAPACAĞINIZ TRANSFERLER İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLAYABİLİRSİNİZ..
İÇ TRANSFER DÖNEMİ 2 AĞUSTOS GECE 24.00 TE BİTECEKTİR...
DIŞ TRANSFER HAKKI 1 OLUP DIŞ TRANSFER İÇİN AYRILAN KONU SAAT 15.00 TE AÇILACAKTIR...BOL PAZARLIKLAR...
-
BOSİNGWA+DECO+MALOUDA+D.VILLA(CHELSEA)
=
=
GERARD+F.TORRES(LIVERPOOL)
HAYIRLI OLSUN HER İKİ TARAFA DA...
-
RAMOS+M.DIARRA (r.madrid)
anderson+manucho (manu)
-
raul+benzema+robben ( r.madrid )
gigs+evans ( manu )
-
van der vaart+ cannavaro /r.madrid
D.fletcher+ scholes+ d.welbeck+ rodrigo possebon+ O'shea + G.Neville ( Man U )
-
snijder+casillas (r.madrid)
amos+foster + kurszczak + J.Park + Zieler + Macheda (manu)
-
camorenesi+v.nistelrooy+pepe / r.madrid
rafael+ gibson + cleverly + gray + chester+ fabio / manu
-
lan orhan sen gercekden laf olsun diye satiyon oyunculari ha ligden oynamak icin degil
-
ne alakası var ben oyunumu oynucam sadece r madritteki oyuncuları sevmiyom yer değiştiriyom
-
ne alakası var ben oyunumu oynucam sadece r madritteki oyuncuları sevmiyom yer değiştiriyom
sevmion dogru o yüzden 80den asaga olan oyuncular aliyon ve nasil oyuincular verion tabi bu isde bi is var tabi hani hep diyorsun ja kankam o benim diye ona vermeyim diye kime vereyim diye dogruuu
-
(FC BARCELONA)=ROBIN VAN PERSIE
(INTER MILAN)=DIEGO
HER İKİ TARAFA DA HAYIRLI OLSUN.
-
(FC BARCELONA)=BALLACK
(INTER MILAN)=MUNTARI
-
(FC BARCELONA)=HLEB
(INTER MILAN)=EDUARDO
-
-
coolboy kardeşim herkes istediğini yapar buna sen karışamazsın adam yazdı tüm takımı takasa çıkardım die alan var mı die kimse çıkmadı ben aldım hem başka vaktim yoktu transferi kapadım her transfer sezonu zaten siz hepsini alıonuz ben boş kalıyorum... hem böle bi kuralda yok