Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 03 Ağustos 2009, 03:01:29
-
8.HAFTA MAÇLARININ OYNANMASI İÇİN VERİLEN SON SÜRE 3 AĞUSTOS GECESİDİR..UNUTMAYALIM Kİ ZEVKLİ BİR TURNUVA MAÇLARIN AKSAMAMASIYLA GERÇEKLEŞİR..MAÇLARI EN KISA ZAMANDA YAPALIM..BAŞARILAR...
NOT:SS ALMAYI UNUTMAYIN...
-
CHELSEA:3-0:REAL MADRID(Hükmen)
-
beni chelsea ile 3 0 yenermisin bakalım kim alıcak bu kötü takımla hem averajin yükselir:D
-
beni chelsea ile 3 0 yenermisin bakalım kim alıcak bu kötü takımla hem averajin yükselir:D
alfonso atsana sunu ja insan gibi ya fifa oynasin yada alma söyle liglere...adam gibi adam cikmiyo bi ja hayret birsey herkez cocuk gibi agliyor duruyor
-
Cool hamachiye gelde yapak macimizi.
-
ağlayan kim benmi senmi transfer yaptık diye bir yerlerini yırrın değiştirmek için benim ağzımı bozdurma sanane yha başkasına yazıyorum sen nden cvp veriyorsun alfonsonun avukatımısın allaha şukür kendisi gayet olgun aklı başında biri senin gibilere ihtiyacı yok ağlayan sebsin emzik istermisin :fght :fght :fght :fght :fght :fght :fght :fght
-
ağlayan kim benmi senmi transfer yaptık diye bir yerlerini yırrın değiştirmek için benim ağzımı bozdurma sanane yha başkasına yazıyorum sen nden cvp veriyorsun alfonsonun avukatımısın allaha şukür kendisi gayet olgun aklı başında biri senin gibilere ihtiyacı yok ağlayan sebsin emzik istermisin :fght :fght :fght :fght :fght :fght :fght :fght
yasindan belli cocuk oldugun karaktersiz oldugunda bellii maksat fifa oynamak sende güya kötü takim aldin diye agliyorsun ozaman katilmiyaydin transferler olmadiysa banane güclü takimim var olmasa sana 7 dene cekmezdim tamammi haha...
-
sen kendini ne zannediyon be paşamı .......karaktersiz sensin ağlayanda sensin emzik versem susarmısın
-
sen kendini ne zannediyon be paşamı .......karaktersiz sensin ağlayanda sensin emzik versem susarmısın
yasina bakda konus haha savalli sey seni