puan tablosu olcakmı arkadaşlar birinci ikinci her haftada bir yapılsa iiyi olmazmı sizce
verdiğin bilgi için teşekkür ederim
burgi kardeşim bi sorun olmassa şu ikinci hafta maçını şimdi yapalım öbür hafta olmayabilirim
burgi kardeşim bi sorun olmassa şu ikinci hafta maçını şimdi yapalım öbür hafta olmayabilirim
sadik kardşeim aslında böle bişey yasak ama haftaya olamayacağındna ötürü maçını burgiyi gördüğün zamn yapabilirsin ve yaptığınızada bana özel msj atın ben 2. hafta maç sonuçlarına geçiricem skoru oke diğer arkadşaların gelecek haftanın maçlarını yapması bugünden söz konusu değildir. ;)
tabi canım adı üstünde sorun ve sohbet yeri maç yapacak rakibi olmadıgı için gidiyo maç sonuçları bölümüne yazıyolar bu bölüm buraya süs olsun diye açılmadı dimi :)
ilgin için saol sadik kardeşim . ayrica oyunsiteniz turkish cup turnuvamıza da mutlaka beklerim . senin gibi anlayişli , dürüst insanlar olduğu müddetçe hiç bir zaman turnuvalarimizda problem yaşanmayacaktir
amett kardeşim müsaitsen bi msn ye gelirmisin
amett kardeşim müsaitsen bi msn ye gelirmisin
geliyorum kardeşim
yaaa milan la maçım var adam ortalıkta yokk nerdesiin kardeeeeeşşşkardeş son gün pazartesi günüdür o zamanda olmassa yerine beni alırlar heralde
yaaa milan la maçım var adam ortalıkta yokk nerdesiin kardeeeeeşşş
ARKADASLAR ARKADASIMIZLA MAÇIMIZI YAPIORUZ HEP OYUNDAN ATIOR EN AZ 20 KERE GİRDİK HEP ATTI HAMACHİYİ AÇTIK RESET ATTIK YİNE OLMADI GEREĞİ YAPILSIN
HADİ ARKADAŞLAR ŞU PUAN DURUMUNU GÖSTERİNDE İKİNCİ HAFTA MAÇLARINA BAŞLIYALIM
arkadaslar ben bu fair playın varya arkadasla maçı yapıoruz dk 15 ben 1-0 öndeyim adam çıkıor diorki kastı birde ben çıkmadım dior ya böle işmi olur baştan başlıcaz ben host olcam dior
arkadaslar ben bu fair playın varya arkadasla maçı yapıoruz dk 15 ben 1-0 öndeyim adam çıkıor diorki kastı birde ben çıkmadım dior ya böle işmi olur baştan başlıcaz ben host olcam diorYAA ANLAMADIM OYUNA GİRİYOZ ADAM 2 DAKKADA SEÇİYO TAKIMI BEN YAVAŞ İLERLİYO ANLAMADIM BENİM BAĞLANTI HIZI 1024 ONUNKİ 512 OYUNA GİRİYOZ BEN YAVAŞLIKTAN ANLIYORUM ATCAĞINI ABİ BEN BİLEREK OYNAMADIM ATCAK DİYE VE ATTI YAWS NİYE ANLAMIYONUZ 15 PART HALİNDE MAÇ YAPAMAM KARDEŞİM DAHA ÖNCEDE BÖLE OLDU BİR ARKADAŞ DA SENİN GİBİ YAPTI BEN KABUL ETMEYİNCE MAÇA YENİDEN BAŞLADIK AMINA KOYUM İYİKİ GOL ATTIN BALDAN SİKERİM TURNUVASINIDA SENİDE Kardeşim çıkıyom ben bu ortamda ben maç yapamam bu morelle kusura bakmayın bu sitenin bütün adminleri bu siteye hiçbir hakaretim olamaz ama banada hakverin adam 11 yaşında daha sıçtığım bok katılıyor sorumluluk getiren turnuvaya demek istediğim turnuva yaş ortalaması 14 yaş ve üzeri olsun
eline sağlık kardesÖNEMLİ DEĞİL YAPILMASI GEREKENİ YAPTIM KARDEŞ ;)
kardşim puan durumunu altındaki resmi kaldırısan sevinicem diğer takımları tutan arkadşalara saygıdan dolayı sölüyorum bunu sana dah güsl baka takımlara gönderme yapmayan resimleri koyarsan sevinicem yada hiç koyma oke ;)YAPTIĞIM ÇİRKİN DAVRANIŞ İÇİN ÖZÜR DİLERİM HERKEZDEN
kardşim puan durumunu altındaki resmi kaldırısan sevinicem diğer takımları tutan arkadşalara saygıdan dolayı sölüyorum bunu sana dah güsl baka takımlara gönderme yapmayan resimleri koyarsan sevinicem yada hiç koyma oke ;)TAMAM KISKANMAYIN KALDIRIRIM AMA FB RESİMLERİ GÖRMEK İSTEMİYORUM BU SİTEDE OK ;)
yaa kardeş yanlış anladın yaa öff gs resimleri koymadık ben onu şaka yapmıştım hiç önemli değil kırdıysam özür dilerimkardşim puan durumunu altındaki resmi kaldırısan sevinicem diğer takımları tutan arkadşalara saygıdan dolayı sölüyorum bunu sana dah güsl baka takımlara gönderme yapmayan resimleri koyarsan sevinicem yada hiç koyma oke ;)TAMAM KISKANMAYIN KALDIRIRIM AMA FB RESİMLERİ GÖRMEK İSTEMİYORUM BU SİTEDE OK ;)
SEN KENDİNİ NE OLDUĞUNU ZANNEDİYOSUN >:( >:( ŞUAN BURADA MODSAN BENİM SAYEMDE MODSUN SENİ BURAYA BEN ÇIKARDIM İNDİRMESİNİDE BİLİRİZ HAMZA GELDİĞİNDE FİŞİN ÇEKİLİCEK ZATEN MERAK ETME SENİ BEN MOD YAPTIRDIM BEN İNDİRTİCEM SEN KİMSİN BİZE EMİR VERİYOSUN FB RESİMLERİ KOYMUCAKMIŞIZ BU SİTENİN ADMİNİNNİNDE FBLİ OLDUĞUNU UNUTMA ELİN KOLUN ALÇIDA Bİ PUAN DURUMU YAOTI DEDİK ADAM KOLAYLIK SAĞLADIK TEPEMİZE ÇIKTI >:( >:(
kardes sen ramın 1024 müadsl bağlantı hızım 1024 ram im 640 kardeş ok :D
amet kardeşim 3. hafta maçimiz var seninle , müsaitsen yaparmiyiz şimdi
amet kardeşim 3. hafta maçimiz var seninle , müsaitsen yaparmiyiz şimdi
özelden attım ;)
şu puan durumunu hatasız düzeltirsen acayip çok sevinicem kardeşim fenerbahçe 2. hafta maçını aldı haberin olsun real madrim 2. maçını oynamış mağlubiyetteee 1 yazıyo beraberemi kalmı yenilmişmi belli değilKARDE ESKİ PUA URUMU YENİ PUAN DURUMUNU BAYA Bİ KARIŞTIRMIŞIM ÇOK ÖZÜR DİLERM KAŞ YAPIYIM DERKEN GÖZ ÇIKARTTIM PARDON BİDAHA OLMAZ
kızmadım lem bişey olmz herkz hata yapabilir kardesim ben özürdilerim biraz sert oldumHAMZA ABİYE SÖYLE YİNE PUAN DURUMUNA YAZDIK TAŞISIN BUNLARI YAWS BİZ SENLE TARTIŞIYOZÖLE ;D ;D ;D
aga müsaidim nerdesin bu ağa gel çabuk oke
amett_07
şifre: 1
aga ben şuan bursadayım eğer burda kalırsam bayramda fifa alıcam oynarım oke eğer bugün geri dönersem ist. yarın flan oynarız ;)
hamza abi liderlikte baş baş gidiyoz yaff heyecanlı oluyor :) ;D
evet gerçekten baş başa gidiyoruz . bakalim en sonunda kim kazanacak :)
evet gerçekten baş başa gidiyoruz . bakalim en sonunda kim kazanacak :)
şansa bak senle maçımız son hafta ;D ;D
hamzaaa bi msneee gel ;)
amett kardeş galatasarayın başında ben varım aancak http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=11401.0 buraya da benim nick ve mailimi eklermisin galatasaray'a
amett kardeş galatasarayın başında ben varım aancak http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=11401.0 buraya da benim nick ve mailimi eklermisin galatasaray'a
oke kardeşim özür hemn ekliyorum ;) bu msjın altına msnini bi yaz
pardon kardeş
nick : evanescence
msn : [email protected]
pardon kardeş
nick : evanescence
msn : [email protected]
oke kardeşim ekledim ;)
amett ne zmnm puan durumunu güncellicen kardes birde 6. hafta maçları bitti 7.haftaya geçebiliriz dimi
amett ne zmnm puan durumunu güncellicen kardes birde 6. hafta maçları bitti 7.haftaya geçebiliriz dimi
5. hafta maçlari tamamen bitti . 6. hafta maçlarindan da sadece gfb_seroo - amet karşılaşmasi kaldi . onlarda şimdi oynuyorlar . bi 10 - 15 dakkaya bitirirler . bu gece içerisinde günceller en geç
hade aga yaw >:( yapacaksan yap maçıda gel yapak yaw
yenecem ya seni elim kaşınıyo ondan :D ya aga az sonra babam geljek sonra dışarı gitcez bilmem ne zaman geliriz gelde yapak işte
abi msnye gelde maçı yapalım
HAMZA Bİ MSNE GLSENE YAV Bİ MARUZATIM OLACAKTI!
abi msnye gelsene