Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => FENERBAHCE => Konuyu başlatan: Hamza - 12 Mart 2010, 15:26:05

Başlık: Sayıların dili
Gönderen: Hamza - 12 Mart 2010, 15:26:05
Sayıların dili
   
Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Fenerbahçe-Antalyaspor derbisinin rakamlarla analizi...

28: Volkan Demirel, ligde üst üste 28 maçta da Fenerbahçe kalesini korudu. Deneyimli kaleci, en son 2008-2009 sezonunun 29. haftasında oynanan Ankaragücü maçında eldivenlerini Volkan Babacan’a teslim etmişti.

60: 2000-2001’den bu yana 10 sezondur Fenerbahçe’de forma giyen Semih Şentürk, Süper Lig kariyerinde 60. kez ilk onbirde sahaya çıktı.

6: Bu sezon Süper Lig’de toplam 50 sarı kart gören Fenerbahçe’de, sadece 6 futbolcu hakemler tarafından sarı kartla cezalandırılmadı. Bu isimler Volkan Demirel, Deivid, Mehmet Topuz, Uğur, Gökhan Ünal ve Ali Bilgin.

11: Antalyaspor, bu sezon Süper Lig’de ilk golü yediği 11 karşılaşmada da galibiyet alamadı. Kırmızı-Beyazlılar, geriye düştüğü bu maçlarda yalnızca 4 kez skoru yenilgiden, beraberliğe taşıyabildi.

3: Fenerbahçe, Bünyamin Gezer’le bu sezon çıktığı 3 lig maçını da kazandı. Şükrü Saracoğlu’nda oynadığı bu 90 dakikalarda Sarı-Lacivertliler, Galatasaray ve Denizlispor’u 3-1’le geçti, Antalyaspor’u da tek golle devirdi.

Aslıhan Çil

Fanatik