Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
SPOR HABERLERİ => TARAFTARIN TRANSFERLERİ => DÜNYADAN FUTBOL => GALATASARAY => Konuyu başlatan: onurgsli - 11 Mayıs 2010, 20:32:31
-
Karabükspor'u Süper lige çıkaran bu futbolcu zaten GalatasaraY'a da gelmek istediğini söylediği için bence doğru transfer diye düşünüyorum :)
-
Bu tür oyuncular az masrafla çok iş yapabilir. Olumlu sayılabilecek bir transfer
-
artık bence biraz hedefi büyütmeliyiz emenikeyle falan olcak işler değil. Genç ve gözde olan oyuncuları almalyız.(Fbnin Stoch Transferi gibi)
-
Emenike zaten ilk 11 oyuncusu olamazdı ama kadro derinliği açısından yapılacak bir transfer olabilirdi.
-
OFFFFFFFF MİLLET OYUNCU ALIR BİZ AMELE ALIYORUZ
-
;D
-
gülme Hamza yalanmı kardeşim yalanmı
-
bir tek bu yıl aldıkları içinden Mehmet Baddal ı seviyorum Gerisi Hikaye Azcıkta Serdar Özkan
-
Haklısın. Zaten Söylediğine değil şu ana dek izlenen politikaya güldüm
-
:=) Tabi haklıyım illaha son dk ya kalıcaklar deli oluyorum bizimkilerin bu huyuna
-
Son dakikaya bırakması kötü oluyor gerçekten. Hazırlık döneminde takımla beraber çalişirsa oyuncu sezona da iyi girer öbür türlü uyum süreci vs derken anca devre arasında gerçek performansını sergiliyebiliyorlar
-
EVET SANA KATILIYORUM VE O YÜZDEN DELİ OLUYORUM GS YE :=)
-
Dünya Kupasından dolayı aksadı transferler çünkü Elano'ya teklif bekleniyor bildiğim kadarıyla iyi bir teklif gelirse gidecek Haldun Üstünel de söyledi bunu Leo Franco gidecek Keita,Arda,Kewell belirsiz