Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: onurates2703 - 05 Haziran 2010, 20:09:49

Başlık: smf forumda üye olmadan linkleri görme
Gönderen: onurates2703 - 05 Haziran 2010, 20:09:49
ziyaretçilere linklerin gizlenmesi bildiğiniz gibi bu sitede dahil olmak üzere smf sitelerinin çoğunun kullandığı eklentidir
bu yöntem ile artık üye olmadan linkleri görebileceksiniz  :(alk)
yapmanız gereken şey ise çok basit linklerin gizlendiği konunun sağ üstünde bulunan print(yazdır) butonuna tıklıyoruz ve linkler gözüküyor   :D
fakat gizlenen resimler için daha çözüm bulamadım  ;)
Gönderen: FabregaS - 05 Haziran 2010, 21:01:12
saol onur hiç dikkat etmemiştim buna :)
Gönderen: Abdullah - 06 Haziran 2010, 00:44:33
O zaman bizde o fonksiyonu iptal edelim Onur :)
Gönderen: onurates2703 - 11 Haziran 2010, 22:25:43
böyle daha iyi  ;) hem kaç  kişi biliyor ki bunun böyle olduğunu  :D bu arada elektrik gitti modem çalışmaz hale geldi  >:( :D bu mesajı yazdığımdan beri internet yok :D neyse farklı modem buldum onu kullanıyorum artık  :)
Gönderen: Abdullah - 11 Haziran 2010, 22:40:07
böyle daha iyi  ;) hem kaç  kişi biliyor ki bunun böyle olduğunu  :D bu arada elektrik gitti modem çalışmaz hale geldi  >:( :D bu mesajı yazdığımdan beri internet yok :D neyse farklı modem buldum onu kullanıyorum artık  :)

Geçmiş olsun. Modemi kullanmadığın süreçte fişte bırakma. Türkiyede yaşıyoruz. Fişlerin çoğu topraklama olmadığı arada UPS gibi voltaj dengeleyici bulunmadığı için voltaj farkından yakarsın makinayı. Benim kaç modem bu sebeple rahmetli oldu. Bilgine...
Gönderen: incemert - 11 Haziran 2010, 22:43:07
Valla sağol onur boşuna forumlara üye olmicaz artık :D