Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FIFA 2010 CUPS => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OSC REAL LEAGUE-1 => Konuyu başlatan: Sinoplu57 - 11 Haziran 2010, 22:11:26
-
Evet Arkadaşlar lig kuruyoruz ödüllü yardım etmeyi düşünen varsa konu altına yazabilir ve benim pm attığım kişilerde burdan bana cvp verebilir
-
Ben yardım etmek isterim
-
oke dostum grafik fln yapabiliyormusun onuda bana pm at bende grew dağılımı yaparken ona göre yaparım
-
yok onu yapamıom :D
-
Tugay ödül olarak ne düşünüyorsun hocam
-
Hamza kntür düşünüyorum sen ne diyosun ben emre ve bir kaç kişiye özel msj attım zaten 10 kişiden fazlla almıyacağım sadece üye getirmek amacıylla yapılacak bi turnuva ama istek olursa yönetimlle toplaşır tekrar düzenleme yaparız
-
ben grafik olayını hallederim merak etme tugay iyi bir turnuva düzenleyeceğimize inanıyorum ;)
-
Aynen Dostum
-
Lig yapılacaksa 10 kişiden fazlası sorun yaratır. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. 8-10 arası idealdir. Katılacakları da özenle seçin arkadaşlar. Kontör olması güzel olacak rekabeti ve turnuvaya ilgiyi arttırır bu
-
Evet Hamza Onun için ekibi kuruyorum şimdilik sonrada 10 kişi düşünüyorum zaten fazlla olmıyacak zaten emreylle ben warım incemert ve yusufta gelicekk 5 kişi olsun diyorum ekip senide bekliyorum :)
-
Evet Bana Yardım etmek için cevap yollıyan Arkadaşlar Çarşamba Akşam Herkeze Vermiş Olduğum Hamachi Ağına Girerlerse Sevinirim Akşam Konuşalım Sizin Fikirlerinizde Önemli sonuça Ve Diğer Arkdaşlarada Burdan Ağı Veriyorum Onlarda Katılsınlar Çorbada Onlarında Tuzu Olsun İsterim
Ağ ADI: osc real league yönetimi
ŞiFrE: 1
22:00
Herkezi Ağa Bekliyorum TEŞŞEKKÜRLER
-
Elimden Geldiği Kadar Bende Yardım Etmek İsterim... :=)
El Ayak :W İşlerine Yardım Ederim Düzenlemeler ws... :inct
-
tamam o saatte ağ da olursan sevinirim
-
toplantı ne zaman 22:15 oldu bekliom hala
-
toplantı ne zaman 22:15 oldu bekliom hala
Çarşamba akşamı Yazıo :)
-
Hadi bakalım. Başarılı bir lig olur inşallah. Hepinize kolay gelsin
-
Hadi bakalım. Başarılı bir lig olur inşallah. Hepinize kolay gelsin
Saul...
-
hamza sen oynamıyomusun
-
hamza sen oynamıyomusun
Benim vaktim olmuyor fazla bu aralar. Zamanım olsa seve seve katılırım. Bu sene hiç bir turnuvaya katılamamıştım zaten.
-
Hamza Artık Başlıyalım Cuma Günü Kayıtlara
-
Alfanso ben geçen yılki turnuvaya onradan gelmeiştim belki hatırlarsın ...........hamza nurullah ı belki tanırsın ben onun en yakın arkadaşıyım Fifa 10 dada idddlıyım
-
Alfanso ben geçen yılki turnuvaya onradan gelmeiştim belki hatırlarsın ...........hamza nurullah ı belki tanırsın ben onun en yakın arkadaşıyım Fifa 10 dada idddlıyım
Hatırladım kardeşim hoşgeldin tekrar
evet Nurullah'ı tanıyorum. Fifa 07-08-09'da hiç bir turnuvayı kaçırmazdı : ) Nerede şu an haberin var mı
-
LGS İLE UĞRAŞIYOR ŞİMDİ HAFTADAN SONRA İKİMİZDE BOŞUZ BEN ONU KAFALAR ÇAĞIRIRIM ESKİ GÜNLER GİBİ DEĞİL YA ESKİDEN FİFAYA VE FORUM SİTELERİNE RAĞBET VARDI ŞİMDİ İSE MİLLET FACEBOOK TA ASLINDA AKLIMA BİŞEY GELDİ FACEDE GURUP AÇALIM FİFA 10 CULAR DİYE BEN AÇARIM İLGİLİ OLANLARI SİTEYE YÖNLENDİRİRİM GÜZEL FİKİR ASLINDA .....AMA ZAMN İSTER ODA BENDE BOL .....
-
Çok iyi olur. Aktif üye sayımızı arttırmamız gerek
-
bu gün bi saatte toplantı yapalım bu konularla ilgili şu 2008 deki rekoru kıralım yhaw eskide kaldı :?=) o gece bende vardım ama bu hesaptan değil o banlanmıştı.......orda ben uğraşırım oryla üye çekmemiz lazım şu an kayıtlı kaç var bilmiyorum ama günlük ziyaretçilerle birlikte 15000 i bulmalıyız
-
bu gün bi saatte toplantı yapalım bu konularla ilgili şu 2008 deki rekoru kıralım yhaw eskide kaldı :?=) o gece bende vardım ama bu hesaptan değil o banlanmıştı.......orda ben uğraşırım oryla üye çekmemiz lazım şu an kayıtlı kaç var bilmiyorum ama günlük ziyaretçilerle birlikte 15000 i bulmalıyız
Günde ortalama 300 kişi giriyor siteye son zamanlarda. O sayıyı reklamlarla, bir kaç baclinkle, imleme sitelerine açılacak güncel hit getirici konularla bir kaç günde 10'a da katlayabiliriz ama bizim ihtiyacimiz olan o sayının rekor kırması değil, 30 Tane bu sitede adam gibi çalışacak aktif yöneticimiz ve üyemizin olması. 30 Tane aktif üyemiz olursa reklam işiyle ben ilgilenirim bizzat. Aktif üyeden kastım her gün siteye giren üye değil, Her gün sitede konu açip paylaşımda bulunacak bizi her yerde tanıtacak turnuvalar düzenleyecek, Spor haberleri ekleyip yorumlarda bulunacak siteyi tam bir forum havasına sokacak üyelerdir
-
Okul varken yapamam ama şimdi boşum dediğim gibi 2 hafta sonra dahada boşalıyorum hiç işim olmucak şu sınavları geçince 7 24 burdayım ..... Ha bu arada nurullahla konuştum tamam dedi ......sana slm söledi ayriyetten
-
Okul varken yapamam ama şimdi boşum dediğim gibi 2 hafta sonra dahada boşalıyorum hiç işim olmucak şu sınavları geçince 7 24 burdayım ..... Ha bu arada nurullahla konuştum tamam dedi ......sana slm söledi ayriyetten
aleyküm selam sen de ona selam söyle özlediğimizi söyle gelsin bir an evvel o da artık ;D
-
İlettim selamını fifa 10 u yüklüyo şimdi sonrada bana vercek bende yüklicem :=) ........evler yakın onla benim 1 blok var ama o fifayı ununttu galiba pes takılıyo
-
Tek başına oynanılacaksa zaten pes çok daha zevkli fifa'dan. Ben de bu sene çoğunlukla pes oynadım
-
Evt öyle ama ben fifada daha iyiyim ama bu gün oynadım parmaklarım kireçlemiş artık zd qd qw hızlı kullanamıyom................
Ama bekle beni final ödülü kazanırsam site açmamda ödülün fiyatını düşersin olurmu
-
Evt öyle ama ben fifada daha iyiyim ama bu gün oynadım parmaklarım kireçlemiş artık zd qd qw hızlı kullanamıyom................
Ama bekle beni final ödülü kazanırsam site açmamda ödülün fiyatını düşersin olurmu
Tamam. İddialı mısın :(alk) ? Nurullah'tan en az bir ilk 3 bekliyorum zaten. O unutmadıysa fifayi favorilerimden. Ama 1 senedir oynamamak kötü etkileyebilir
-
Hahahaha 09 varsa sende hemen bi oynayalım benide test et yetrlimiyim diye işin ucunda idda varsa para varsa offf beni yenene aşk olsun dağıtırım ama tek isteğim var ligde ayar yapılırken bi tek Fernando Meirayı ek olarak isterim takıma o adam o sahanın ortasında çok süper oynuyo vallaha qd ii vuruyo
-
Hahahaha 09 varsa sende hemen bi oynayalım benide test et yetrlimiyim diye işin ucunda idda varsa para varsa offf beni yenene aşk olsun dağıtırım ama tek isteğim var ligde ayar yapılırken bi tek Fernando Meirayı ek olarak isterim takıma o adam o sahanın ortasında çok süper oynuyo vallah.d ii vuruyo
Oynamak isterdim de hem fifa yok hem de kullandığım pc şu anda oyun oynamak için uygun değil. Sistem eski biraz :)
-
HIMM ......Tamam olsun başka zaman :=)
-
Hamza biz senlle aynı kaderi paylaşıyoz desene
-
İkinizin pc de çürük gerçi benimkininde pek ii old sölenemez ama :=)
-
Bilgisayarı yeniledim arkadaşlar. Çok sağlam bir sistem var şu an. Oyunları bugün çıkıp alacağım. Akşama doğru Orhan senle antreman yapiyoruz kaçmak yok bir yerlere :)
-
Tamam Yapalım Her Zaman Yanlız Ligde Transfer İşlerine Kim Bakacak Ben Gs den Keitayı ve F.meirayı İstiyom h takımda old bilmiyom :=)
-
Tamam Yapalım Her Zaman Yanlız Ligde Transfer İşlerine Kim Bakacak Ben Gs den Keitayı ve F.meirayı İstiyom h takımda old bilmiyom :=)
Anlamadım ne transferi yahu ;D
-
Hadi Maç yAPALIIMMMM
-
Fifa indi yapabiliriz maç ;D
-
ÜZGÜNÜM AMA AKŞAMA GİRMEYE ÇALIŞICAM 21:00 :22:00 GİBİ O ARA BURDAYSAN MEMLUNİYETLE YAPARIZ
-
tamam 9-10 gibi uygunum
-
Lig Fikstürü Yarın Saat 19:00'da Belli Olacaktır.
Her hafta müsabakaları gün aşırı oynanacaktır.
Bundan sonraki mesajlarınızı Fikstür Bölümüne atabilirsiniz
Konu Kilit