Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FIFA 2010 CUPS => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OSC REAL LEAGUE-1 => Konuyu başlatan: 90orhan - 26 Haziran 2010, 18:01:40
-
Ben Bu ligde toplam puanlamada + 15 in üstüne çıkmak istiyorum
Sizlerinde puan ve başarılarınızı yazmanızı talep ediyorum :)
-
Fifa 10 oyununu toplamda 2 buçuk dakika kadar oynama fırsatım oldu sadece. Bu sebeple şampiyonluk yolunda iddiali değilim lakin daha evvelki serilerden kalma bir tecrübem mevcut. Hedefim ilk 5'i zorlamak.
-
Vayyyyyy......ilk 5 demek 15 puan gibi bişey oluyor Hamza :=)
-
Hamza + rep lerde özqürüm dimi
-
Banada Verrr:=)=:)=:)
-
aga yokta olsun yani bilelim çünkü 1. tl vericeksek dier 9 kişiyede bişeyler dağıtırım + rep sorun olmaz yh
-
Ben oynamıyacağım ama iyi bir iş çıkaracağımızı inanıyorum arkdaşlarımızla birlikte onu biliyorum yönetimdekilerle konuştuk artık hamzanın kayıtları açın demesi kaldı 1.sezon yapacağız zaten turnuvayyı katılıma göre kayıtlar o kadar olucak ama ben büyük konuşmak yerine 1.sezon sonunda kapatırız yeni turnuvalar açarız
-
Aynen......
-
Kayıtları yarin başlatıyoruz Tugay kardeşim. Yönetimde ben de sana yardımcı olmaya çalışacağım
-
Hadi Başlat Başlat :=)
-
Fenerbahçe takımını seçtim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım inşallah :)
-
Manu Boşken Onu alsaydın İnterde var
-
Manu Boşken Onu alsaydın İnterde var
Evet ilk başta M.united yazdim. Mesajı sonradan değiştirdim. Maksat eğlenmek zaten Fenerbahçe ile mücadele etmek daha hoşuma gidecek
-
iyi tamam sen bilirsin
-
bu arada fifa 10 tek link lazım acil. Boşuna para vermeyelim cd lere ;D
-
BİLMİYOM
-
indirmeye başladım. Yüzde 21'de
-
acele neyse 1 saat sonra gelirim işim çıktı gidiyorum o zamn oynarız
-
acele neyse 1 saat sonra gelirim işim çıktı gidiyorum o zamn oynarız
1 saate bitmez bu. 7.2 gb boyutu var ;D
-
Ben hala oynamadim fifayi :D. Ama yinede iddaliyim 8)
Hocam artik hafta sonuna kadar almazsam senden otlanacam download dosyasini silme :)
-
Ben hala oynamadim fifayi :D. Ama yinede iddaliyim 8)
Hocam artik hafta sonuna kadar almazsam senden otlanacam download dosyasini silme :)
Gidip para verme cdlere. Cumartesi Flash belleğini getir yanında (8 gb minimum) Çekersin oraya hocam. Olmadı bizde boş dvd de var zaten
-
hamza abi 3.hafta da yine yerini başkasına bırakır :(ban) :(alk)
-
:=) ....Bu defa bırakamz
-
hamza abi 3.hafta da yine yerini başkasına bırakır :(ban) :(alk)
Üniversite sınavları bitti çok şükür. Bu yaz boşum artık. Bir aksilik kaza bela olmadığı sürece sonuna kadar oynamak istiyorum.
Bu arada hoşgeldin Emre nerelerdeydin ? :)
-
sa arkdslar bnde lige katılabilirmiyim ? şuan dolu old. biliyorum ama yedek üyelik için başvurabilirmiyim?
-
sa arkdslar bnde lige katılabilirmiyim ? şuan dolu old. biliyorum ama yedek üyelik için başvurabilirmiyim?
a.s Tabi yedek kaydını işleme aldım. Maçlarını aksatan biri olursa direk seni alacağız yerine. İzlemede kal hocam
-
Hamza zaten ilk haftadan baya giden olucak qibi aqam
a.s Tabi yedek kaydını işleme aldım. Maçlarını aksatan biri olursa direk seni alacağız yerine. İzlemede kal hocam
-
hazırlık maçında orhanı farklayendim orhan rakibim değil. rakibim yok! 1. belli 2. kim?
-
hazırlık maçında orhanı farklayendim orhan rakibim değil. rakibim yok! 1. belli 2. kim?
Tebrikler hocam : ) Orhan ne oldu ;D
-
Nezaman yendin Farkla Hatırlamıyorum Ben ?????? ...............Benden habersiz beni farkla yenen bir tek sen varsın
-
Nezaman yendin Farkla Hatırlamıyorum Ben ?????? ...............Benden habersiz beni farkla yenen bir tek sen varsın
oynamadınız mı yani : S
-
Vallaha hocam yenildim bi kaç defa ama farkla değil inan o kadar çok yaptımki milletle bu arkadaşıda hatırlamıyorum
-
Vallaha hocam yenildim bi kaç defa ama farkla değil inan o kadar çok yaptımki milletle bu arkadaşıda hatırlamıyorum
Sen gene iyisin her gün maç yapiyorsun :D Benim antreman için fazla vaktim olmadı direk turnuvadan başlayacağiz online oynamaya :)
-
HaHaHa .....Bu gün yeni bir site açılmış oraya takıldım turnuva fln açtım ezikler görsen ağlarsın hallerine odada şamp oldum lanet olsun .Tutamıyorlar beni
-
Lig Fikstürü Yarın Saat 19:00'da Belli Olacaktır.
Her hafta müsabakaları gün aşırı oynanacaktır.
Bundan sonraki mesajlarınızı Fikstür Bölümüne atabilirsiniz
Konu Kilit