Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Abdullah - 14 Temmuz 2010, 23:10:49
-
Merhaba Arkadaşlar,
Şuanda yeni olarak tarafımca düzenlenen tema aslında bir vbulletin teması. İlgili tema tarafımca smf göre yorumlandı. İlgili tema hakkında görüşlerinizi bekliyorum.Temanın kalıp kalmayacağı sizin görüşlerinize göre belirlenecektir. Eğer severseniz bir süre bu temayı kullanırız...
Bu temaya ek olarak yeni profil stilleri eklenebilir.Buna mutakin bazı smf modülleride kurulabilir full top 10 vb.. Bunuda görüşleriniz doğrultusunda gerçekleştiririz.
Saygılarımla...
Abdullah ÇINAR
-
Bence iyi oldu. Bir kaç eklentiyle daha da iyi hale getireceğiz inşallah. Eline sağlik Abdullah
-
Abdullah Eline Sağlık Ama Ben Beğenmedim Renk Çok Açık Olmuş Gözleri Çok Yoruyor Eğer Dikkate Alırsanız Sevinirim.
Saygılarımla:Orhan TOPÇU
-
Abdullah Eline Sağlık Ama Ben Beğenmedim Renk Çok Açık Olmuş Gözleri Çok Yoruyor Eğer Dikkate Alırsanız Sevinirim.
Peki o zaman değiştirelim. Ben de pek rahat edemedim zaten
-
Peki o zaman değiştirelim. Ben de pek rahat edemedim zaten
İnan Kimse Rahat Değil gözlerim ağırıyor 20 dk dan fazla gezince eski tema çok daha iyidi bence
-
temanın rengini mavinin tonlarında yapsak daha şık olur arka planada gri bir fon.. ;)
-
Temayı şu an klasik çöl ateşi yaptik. Bence bu tema güzel : )
-
şaun ki tema güzel degil, logoya uygun olması için mavi olması lazım http://www.oyunsiteniz.com/forum/her-telden-duyurular/oyunsitenizcom-yeni-logomuz-t116100.0.html
-
Emre logo değil de bize banner lazım.Bu turuncu temaya özel uyum sağlayacak bir banner yaparsan çok iyi olur
-
Emre logo değil de bize banner lazım.Bu turuncu temaya özel uyum sağlayacak bir banner yaparsan çok iyi olur
abi ben tüm planlarımı mavi renk üzerine yapmak istiyorum bu teme cok basit hiç el değmemiş gibi göze hoş gelmiyor.şık bir banner sözü verdim ben ama site temasının değişmesi lazım ;)
-
Bu tema bence hiç güzel değil. Eski turuncu tema için bir banner yapabilirim..
Eline Sağlık Abdullah
-
Turuncu temaya döndürelim o zaman.