Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => OYUNSİTENİZ WORLD CUP 2006 SUPER STAR LİG => Konuyu başlatan: samed2194 - 08 Ekim 2006, 19:34:50
-
şampiyon ?
-
hocam ne şampiyon ispanyasi daha maç yapilmadi :D yarın yapilacakmiş :D
-
MAÇLAR GÜNÜ GÜNÜNE DEĞİLMİYDİ...YANİ RAKİBİ GELMEYİNCEDE İSPANYA ŞAMPİYON OLDU...
-
MAÇLAR GÜNÜ GÜNÜNE DEĞİLMİYDİ...YANİ RAKİBİ GELMEYİNCEDE İSPANYA ŞAMPİYON OLDU...
hocam yapmayin Allah aşkina bedmun sabahtan 21.00 a kadar msnde idi . ve ispanyayi saat 8 e kadar bekledi . ispanya zamaninda geldi . ve hamachiyi açarken bağlantida sorun oldu . bedmun sohbet bölümünde belirtti zaten . teknik hatalardan dolayi maçimizi yarin yapacağiz diye . bu acil bir durum kardeş . maçlar elbette günü gününe yapilmali fakat burada teknik bir sorun var . bedmunun bir hatasi yok . dolayisiyla maç ertelenmiştir .
-
ÇOCUK YUSUF'A HATA VERİYO DEMİŞ HAMACHİ OYNAMAMIYOM DEMİŞ...
-
ÇOCUK YUSUF'A HATA VERİYO DEMİŞ HAMACHİ OYNAMAMIYOM DEMİŞ...
dediğim gibi samed kardeşim , kurallarimiza göre , şayet rakiblerden bir tanesi zamaninda gelmez ise hükmen yazabilme olanağimiz var . fakat burada teknik bir sorun olmuş . yani bedmun kardeşimin isteği dışında . eğer bedmun bilerek maça gelmese idi ispanya şampiyon sayilirdi . fakat şu durumda şampiyonluk geçerli değil . eğer yusuf kardeşim bu şampiyonluğu gerçekten hak ediyorsa bu maçi kazanmak durumda .
-
Hamza kardeş, tamam ama bedirhan hala yok...Ben ne yapayım...
-
Hamza kardeş, tamam ama bedirhan hala yok...Ben ne yapayım...
yusuf kardeşim . bedmun ile bir gün kararlaştirin ve o gün maçinizi yapın . bu maç gerçekten çok önemli . eğer böylesine bir maçta hükmen yazarak olayin altindan kalkarsan , bu adına yakişmaz . bedmun kardeş açinca onunla günü kararlaştirin siz . bu maçin doğru düzgün yapilmasini istiyorum . eğer kazanirsan seni gönülden tebrik ederim .işte o zaman şampiyonluğu hak etmiş olacaksin ve hepimiz seni tebrik edeceğiz
-
hiç kusura bakma hamza kardeş...şampiyonluk maçı diye ayrım yapamayız.İşte artık kabul et...
İSPANYA 3-0 PORTEKİZ (hükmen)
-
Madem benim bu maçı hükmen kazanmam bana yakışmaz diyorsun.Peki senin hükmen kaznadığın maçlar ne olacak.o zaman o maçları da rakibinle kararlaştırıp sonra yapsaydın...
-
Madem benim bu maçı hükmen kazanmam bana yakışmaz diyorsun.Peki senin hükmen kaznadığın maçlar ne olacak.o zaman o maçları da rakibinle kararlaştırıp sonra yapsaydın...
canım kardeşim ya anlamak istemiyorsan ya da bilerek yapiyorsun . bir maçi hükmen kazanmak ancak şu şekilde gerçekleşir :
1. rakib zamaninda gelmemiştir
2. maçi yapmak istememiştir ( maçtan kaçmiştir )
3.oyunu kesmiştir ( önde de olsa , yenik de olsa ) 3 - 0 yazilir
4. sorun çikarmiştir , küfür etmiştir ,
fakat bedmun kardeşimde bu dört sorundan bir tanesi bile yok . kardeşimiz dün akşam online idi . fakat maça girecekken teknik problem yaşandi . dolayisiyla sonra yapalim dedi . bu durumda birbirnizi bulup bir zaman belirleyeckesiniz . yok ben halen bu maçi kazandim . seni dinlemiyorum hamza kardeşim dersen keyfin bilir . kendi çapinda şampiyonluğunu kutlarsin .
-
OK, HERŞEY TAMAM PEKİ BUGÜN NİYE GELMEDİ....
-
OK, HERŞEY TAMAM PEKİ BUGÜN NİYE GELMEDİ....
henüz bir zaman belirlenmedi kardeşim . birbirinizi bulduktan sonra bir zaman belirleyin aranizda .
-
Başka bi isteğin var mıydı?Sİtenin admini olabilirsin ama bir maç için kuralları değiştiremezsin...adam dün yapmadı.tamam hadi dün sorun vardı.dün yarın yapalım dedi.ama yok.belli bir gün verdi ama yok..Tamam?bu maçın da diğer maçlardan hiçbir farkı yok...
-
Başka bi isteğin var mıydı?Sİtenin admini olabilirsin ama bir maç için kuralları değiştiremezsin...adam dün yapmadı.tamam hadi dün sorun vardı.dün yarın yapalım dedi.ama yok.belli bir gün verdi ama yok..Tamam?bu maçın da diğer maçlardan hiçbir farkı yok...
peki yusuf kardeşim sen şampiyon oldun . haydi bunun tadını çikar . git eğlen . ama emin ol bu şampiyonluğu senden daha çok hak eden birileri vardi . böyle şampiyon olacaksan al senin olsun şampiyonluklar . halen buradaki amacimizi anlamadin sen . yensek de yenilsek de hak ederek yenilmek . bileğinin gücüyle , kazanmak ya da kaybetmek . elbette hükmen maçlar yazilacaktir. fakat hükmen yazilan maçlarinda hakkıyla hükmen yazilmasi gerekir . nitekim ; rakib oyuncu sana küfür etmiştir . oyundan kaçmiştir . oyunu kesmiştir . ya da zaman belirlendikten sonra belirtilen zamanda gelmemiştir . lafi fazla uzatmayayim . ne dersem diyim anlamiyorsunuz . gözünüzü büyük bir kazanma hırsı büyümüş . yazık çok yazik
-
helal aga lafı azımdan aldın valla :D böyle şampiyonlukla eline ne geçecek kardeş hiç zevk almadan bi şampiyonluk istegin şampiyon olmak ise gel seni şampiyon yapalım
-
ispanya çok rahat kazanabileceği bir karşilaşmayi , haksiz bir şekilde hükmen kazanma yöntemlerine başvurarak ve kendini şampiyon ilan ettikten sonra karara itiraz gelmesi üzerine , şahsima hakaret etmesinden ötürü bu karşilaşmayi 3-0 kaybetmiş ve şampiyonluğu kendi elleriyle yitirmiştir . umarim bir daha bu tür vakalarla karşilaşmayiz . böylesine çekişmeli , kaliteli , adına yakişir bir ligin bu şekilde bitmesi hepimizi gerçekten bayaği üzdü . fakat her ne olursa olsun oyunsiteniz world cup liginde emeği geçen samed ve grkm kardeşlerime buradan sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum . ellerinize sağlik arkadaşlar .