Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
SPOR HABERLERİ => FENERBAHCE => Konuyu başlatan: nadir_pıero - 11 Ekim 2006, 22:06:20
-
yorumunuzu yapın beyler
-
bence 2-1 yener
-
ben 2-0 dedim inş.ta öle olur aslında 1-0 olsun biizm olsada olur hadii fenerbahçem göster şu ingilizlere eğer orda maçı alırsak kendi evimizdeki maçalrdan en az 4 puan çıkarırız frankfurtu yeneriz diye düşünüyom palermo ya berabere yada galibiyet olur celta vigoyu dağıtırız orda hiç sevmiyorum şu celta vigo tkaımını >:( >:( >:(
-
bence2-1 alırız
-
abi ama yanlısın var 3 tane seçenek olması lazım fb nin yeneceği ne belli seçeneklerden biri fb biri ,n.united,biri beraberlik
-
kaç kaç yener diyo mete kardeşim kaç kaç demekle skoru soruyo bırak newcastleyi şimdi biz yencez ;D :D
-
kardes ama biz yencez olmaz hayatta %100 diye birşey yoktur ama fenerbahce yenemezse görürüm sizi ha
-
SKORLAR BİRAZ FAZLA KOYMUŞSUN AMA İİ 2-1 CAZİP GELDİ
-
martins ve duff'u durdurursak bu maç 2-0 bizim açık ve net konuşuyom çünkü fenerbahçe'de'de müthiş kadro var ama defans s.o.s veriyor
-
kararımı değiştirdim biz yeniliriz daha deplasman da ankspor u yenemeyen takım n.unitedi hiç yenemez
-
kararımı değiştirdim biz yeniliriz daha deplasman da ankspor u yenemeyen takım n.unitedi hiç yenemez
kralınoğlu olsa onlar yine yeneccek
-
baba yensek yeter kaç kaç önemli değil
-
baba yensek yeter kaç kaç önemli değil
evet aga çok dogru
-
kardeş doğru söylüyosunuzda şu bjk varya 100. yılında bir kez yenilmiş o kadar
-
nerde avrupada mı? :D
-
yok yaw ligde hemde avrpada chelsea yı deplasmanda yendiler