Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OYUNSİTENİZ EURO LİG => Konuyu başlatan: fifa07_1905 - 13 Ekim 2006, 18:39:39
-
(http://img300.imageshack.us/img300/3950/tabloemrebabakp4.png)
CANLI PUAN DURUMU
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE İŞİMİ AKSATTIĞIM İÇİN HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM ÇÜNKÜ YOĞUNUM BU ARALAR O YÜZDEN BİRİ BANA BAŞVURMUŞRU TABLO YAPABİLİRMİYİM DİYE BU TABLYU YAPAN O BUNDAN SONRA OYUNSİTENİZ EUROLİG TABLO SUNU O ARKADAŞIMIZ DÜZENLEYECEK DUYURULUR !!
(http://img49.imageshack.us/img49/1783/96181ym0.jpg)
BU ARADA TABLO BÖÜMÜNE MESAJ ATMAYIN SAOHBET VE SORUNLAR BÖLÜMÜNE ATIN MESAJLARINIZI HAMZA ABİ MESAJLARI TEMİZLERSEN GÜZEL OLUR DOLDU YİNE BURASI :D :D
-
BENİM PUANIMI 9 A ÇIKARIRMISIN 3. HAFTA MAÇIMI YAPTIM
-
BENİM PUANIMI 9 A ÇIKARIRMISIN 3. HAFTA MAÇIMI YAPTIM
sabırlı ol sadık kardeşim bütün maçlar oynanınca işlenicek puan durmuna ve burayada msj yazılmazsa sevinirim daha öncede bu uyarıyı yapmıştık ve kilit bile koyduk ;)
-
amett aga şu puan durumunu bi yenileyin kaçıncı haftaya geldik hala bazılarında 2. maç sonuçları duruyo
-
amett aga şu puan durumunu bi yenileyin kaçıncı haftaya geldik hala bazılarında 2. maç sonuçları duruyo
aga bende farkındayım :S puan durumu ile ilgilenen arkiyi göremiyom bu aralar yarın düzenlerim ben ;)
-
Amet kardeşim benimde puan 6 olması laızm onuda bi düzenlersen sna zahmet kardeşim :D :D
-
kim kardeşim tabloyu yapan arkadaş benimle irtibata geçsin
msn adresim : [email protected]
buarada kardşeim 3. ve 4. hafta maçalrını hepsi oynandı sen hala 2. haftada kalmışsın :D
-
PUAN DURUMUNDA ÇEŞİTLİ KARIŞIKLAR OLDUĞU YÜZÜNDEN BEN DÜZENLİCEM ARKADAŞLAR ;)
-
la o ne :o :D ben 5 maç yaptım :D yani 2 maç yaptım ama benden önceki 3 maç yapmış toplam 5 :D 5. haftadayız orda 2. hafta yazıyo :D :D :D
-
Klidi açıp açıp msj yollamayın len :D :D :D
-
aga biz kilitli ikende mesaj atabiliyoruz ;)
-
Artslik mi yapıyon len :D :D .Biz atamıyoz işte :D :D
-
Artislik yapıom len :D diyecegin mi var :D ;D
-
Aga walla burdan klidi aç kapat msj at zor oluyo msne gelde bi alim hesabını senin :D :D ;D ;D
-
:D :D bak orda ne yazıyo sadece yöneticiler cevap verebilir :D sen nie veriyon be kardeşim :P :D ;D
-
:D :D bak orda ne yazıyo sadece yöneticiler cevap verebilir :D sen nie veriyon be kardeşim :P :D ;D
euheuheuhe... :D :D bende kilit kaldırmadan yazabiliyommmm :D :D puan durumu güncellendi koycam şimdi :D
-
bakın bu konuyu iptal ediyorum heyecana kapılmayın yeni konu açıcam :D iptal bu puan durumu hamza gelince kaldırırsın burayaı ;) ;D
-
appiah aga yada sen kaldırsan bu konuyuu tamamen sadece puan durumunu hee :D
-
yoq aga kalsın :D ;D
-
yoq aga kalsın :D ;D
appi kalsin diyosa kalsin :D
-
eyw aga ;)