bu maç 1-1 bitmedi bu şahısın turnuvadan atılmaması halinde de turnuvayı bırakıyorum bir daha bu siteye adım atmam. ilk önce maça girdik maç 2-1 iken 75 de oyundan attı. 2-1 ben öndeydim sürenin üzerine devam edelim dedim. tamam dedi ama 30 dkç oynarız dedi rakip. bende 30 değil istersn 90 dk oynarız dedim. tamam dedi rakip. ama 1-0 öndeyim dedim tamam dedi delillerde burde mevcut bakabilirsiniz. ben delilleri ortaya döktüm böyle insanlarlar turnuvaya devam edecekseniz bn yokum
kardeş ben tükürdüğümü yalamam o adam atılmaz ise ben giderim. ben siz ultimatom vermiyorum yanlış anlaşılmasın. bakın buraya konuşmaları öylece koydum ve çok açık görünüyorki ben haklıyım sonlarda o kadar söylememe rağmen be gidiyorum felan yazdı sonra bana yalancı dedi bu bu konuşma kayıtlarından benim haklı olduğumu anlıyamıyorsanız ayıp size. böyle kişiler yüzünden insan turnuvadan soğuyor verin maçı ona verin 5-0 o aldı. benide banlayın siteden birdahada turnuva var diye kink atmayın bana. ki hamza ben senle ortak siteler arası turnuva hazırlamayı düşünyorum. bu şartlar altında nasıl eğlenceğiz söyle bana.
ARKADAŞ MESAJLARI NİE SİLDİN İŞİNE Mİ GELMİYOR ANLAMADIM
BAŞKA MESAJLAR DA VARDI ORDA BAZI ARKADAŞLARA KÜFÜR EDİLİYORMUŞ SEN NE BİÇİM İNSANSIN SANA YAPILDIĞI ZAMAN MI ÇIKARACAKSIN SESİNİ
BEN BUGÜN MAÇLARIMI TAMAMLAYACAKTIM SEN DE BENİM GRUBUMDASIN
YAPMIYORUM ULAN MAÇLARI Bİ DAHA DA BU FORUMDA MAÇLARA KATILMAM
BEN KATILMAZSAM ÇOK ŞEY KAYBETMEZSİN FAKAT BU UMURSAMAZA TAVRINLA ÇOK KİŞİ DAHA KAYBEDERSİN CORLEONE YE DE ÇOK BÜYÜK HAKSIZLIK YAPILIYOR HAKKI GASPEDİLMİŞ YAYINLADIĞI BELGELER ORTADA SEN KALKMIŞ YANLIŞLIK DİYORSUN >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
kardeş ben tükürdüğümü yalamam o adam atılmaz ise ben giderim. ben siz ultimatom vermiyorum yanlış anlaşılmasın. bakın buraya konuşmaları öylece koydum ve çok açık görünüyorki ben haklıyım sonlarda o kadar söylememe rağmen be gidiyorum felan yazdı sonra bana yalancı dedi bu bu konuşma kayıtlarından benim haklı olduğumu anlıyamıyorsanız ayıp size. böyle kişiler yüzünden insan turnuvadan soğuyor verin maçı ona verin 5-0 o aldı. benide banlayın siteden birdahada turnuva var diye kink atmayın bana. ki hamza ben senle ortak siteler arası turnuva hazırlamayı düşünyorum. bu şartlar altında nasıl eğlenceğiz söyle bana.arkadaş yapmış bi hata sen neden gidiosun yanlış 2. kez yaplınca hata bu sferlik affedelim!bidaha yaparsa o zaman atılır! ;)
hamza sen msn ye gelsene abi konuşalım
C Grubu
beckham06:0
ikayhanlar130:3
beckham06:0
ikayhanlar130:3
kardeş bide biz e gurubundayız ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
beyler ben buradayım bi aksilik oldu o yuzde nete giremedim o yuzden herkesten özür dilerim heemn hükmen yenık sayılmısım ama bu olmaz rakiplerim akşam girsin yapalım bütün maçları beklıyorum...ben burdayım msn deyim gel yapalım
sony_harun:1oraya hükmen yazmışsın ama buna sen karar veremessin ki hamza hükmen derse hükmendir kendi kendini galip ilan edemessin
ikayhanlar130:7
endymion:0
ikayhanlar130:3(Hükmen. Adam Ortalıkta yok...)
bu akşam son ama murat ı hiç görmedim oynayamadım...
abdullah la dün akşam başladık maça ilk yarı bitince(1-0 öndeydim) işi olduğu için çıktı bu akşam görürsem oynarız yazarım sonucunu
Fuis 6 - 0 KEZMAN9
kendim de inanamiyorum nadiri kazanmak bile mucizeyde ve bu skorla ;D
gerçekten çok ayıp etmıssınız beyler yanı aksilik olduğu için giremedim bi kaç gün o yuzden hemen elenmısım gerçekten çok ayıp etmıssınız bu turnuvanın en iddalı kişisiyim yani şampıyonluk için oynayacaktım ama siz ne yapmışsınız buna bi çözüm bulmanızı gerek... böle olmazzz
Saol Sanada Bol Şans..
O Romario Geldii Abi Ne Yapalım Ödüllüdee Sorun çıkmıstı Önce hükmen dedin sonra olmaz dedin abii ne olacak. adam hem kabul etti sonda hükmen yenilgiyi.şimdi oynamaya kalksak çok karısır..
tmm kızma yaw :D
ama adam şimdi geldi ve bizim iftar vakti şu an iftardan sonra dedim ben burda olmam o zaman dedi ne yapcaz
SERSERİ_57-romario11 2-2
hamza abi biz anlaştık iftardan sonra yapcazzz
BEDMUN-romario11 2-3
Saol HamzaBEDMUN-romario11 2-3
bu durumda grubunuzdan romario11 ve serseri_57 kullanicilari bir üst tura yükselmiştir . her ikinizede önümüzdeki maçlarda başarilar dilerim