Hamza bu turnuva işinde çok iyisiniz.hiç aksama olmuyor.Tebrikler :)
gerçekten arkadasın dediği gibi turnuvalrda çok başarılısınızz ve en önemlisi disiplinlisiniz
başarılarınızın devamını dilerimm
bu sitenin daha da büyümesi için hep birlikte çalışacağızz
Turnuva kaç kişilik olcak? ???
12 kişi olursak 1 kişi direk tur atlıcak heralde ???
Ok Hamza kardeşç saol :)
ben geldim diğer 2 kişiye söledim onlarda gelmiş olmalılar 1 i reset atacak gelecek hamza abi
bende geldim he :D
Saol Sanada Bol Şans..
O Romario Geldii Abi Ne Yapalım Ödüllüdee Sorun çıkmıstı Önce hükmen dedin sonra olmaz dedin abii
ezan okundu ben yemeğe gidiyorumm sonra görüşürüzz msn de olacam hamza abii yaww msn yi düzeltt öle yapma işimizz düşüyo bazen ama
maçlara iftardan sonra mı başlayacaz?
turnuva ne kadar sürecek
20:30 da gs nin maçı var söyliyim... bide 18:30 ile 18:50 arası yokum yemek... geri kalan saatler burdayım sabaha kadar..bilgilerinize sunarım da şu fikstür bi çekilse hemen
hamza abi kuralı bir an önce çektee 8:30 a kadar maçlarını yapsınlar
Ben hamachi ağına giremedim bi sorunmu var? ???
hamachi yok bende IP var.. onun için ben ip veririm öyle hallederiz.. üzgünüm hamachi ağa gelemicem...
valla GS maçı herşeyden önce gelir... deplasmana gidemediğim için moralim bozuk sen radyodan dinle diyorsun :) senin turnuva için geldiğinde saat 17:30 du .. hemen fikstür falan çekilse 3 maçı yapardım ben nitekim 2 hazırlık maçı yaptım demin... eğer olmicak gibiyse ayrılabilirim turnuvadan başka zaman katılırım problem yok
Hamza gel yapalım maçı
ben rohanlı
90 dk berabere bittiği zaman uzatmaların skorunumu yazıcaz yoksa 90 dakikanın mı ?
90 dk berabere bittiği zaman uzatmaların skorunumu yazıcaz yoksa 90 dakikanın mı ?
gruplar da puan sistemi uygulandiği için 90 dakikasi berabere biten karşilaşmalar uzamiyacaktir.yani 90 dakikanin skoru yazilacaktir.
beyler benm rohanli , ümit, hakan ve hamzayla macım var nezman gelirsiniz ??? ??? ??? ??? ben hep burdayım... bide ffc 3 olunca :-\
tmm geldimde sen yoqsn ortalıkta
tmm geldimde sen yoqsn ortalıkta
kardes ben hakanla macımı yaptım resi de attım gene olmadı 2 1 yendim bidaha atalımmı
----- B Grubu ------
BedMun 2-0 Hamza