Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
DEMO OYUN - FULL OYUN DOWNLOAD - OYUN HABERLERİ - OYUN ÇÖZÜMLERİ => FULL OYUNLAR => Konuyu başlatan: Ahmet Umut - 22 Ekim 2006, 18:35:36
-
efsane tusubasa
indir ve masa üstüne klasör aç onun içine aç açınca 2 tane klasör olacak 1-2 ve 3-4-5 ve bu tam serisi 1-2 tılayınca virtua nes diye 1 ateri var onu tıkla ve file den open de ve sana 2 tane oyun çıkacak 1 ve 2 buradan istedini seç ve oyuna başla
http://rapidshare.de/files/1784282/Tsubasa.rar.html
-
kardeş nasıl bir oyun bu biraz açarmısın
-
Bir zamanların eski efsanevi çizgi filmi babalarımızın zamanın dünya çapında çok ünlü bir çizgi film bu
Adı Tusubasa
çizgi filmdeki baş karakterin adı da Tusubasa bunlar dünya çapında okullar arası turnuvalara katılıyolar.ve şampiyon oluyorlar 2 sene önce bir kanalda yayınlanmıştı ben izledim muhteşem bir çizgi film di
Bu da onun oyunu
-
kardeş bende izlemiştim de oyununu merak ettim nasıl diye
-
oyun indirmedim ama çizgi film eski oyunnun da grafiklerinin güzel olduğunu sanmıyorum
-
oyun çok eski kardeş
-
evet gerçekten çok eksi bir oyun . benim çocukluğumda vardi . çok severdim tusubasayi :D paylaştiğin için teşekkür ederim umut . halen tusubasa hayrani olan varsa indirmesini tavsiye ederim:)
-
saol hamza abi :D
-
şöle bi oyun mesela gol atınca top ağları yırtıya sonra filelere takıldıktan sonra fırdöndü gibi dönüo ama güzel oyun :P
-
EVT KARDEŞİM AAM OYUNU NASIL BİLMİYORUM RESİM VARMI AGAM
-
aga hiç ataride oynamadın mı bu oyunu
-
EVT KARDEŞİM AAM OYUNU NASIL BİLMİYORUM RESİM VARMI AGAM
agam hiç atari oynamadın mı çok güzel bi oyun
-
aga ben film downloada çizgi filminide kattım
-
aga ben sildim şimdi geri yüklüyom çok güzel bi oyun
-
Ben cok seviyorum bu oyunu ateride manyak oynardık ark larla ;D
-
vampire kardeş sen indirmişsin bari bende indiriyim :) kendisi bizim okulda bizim sınıfta da ben üye yaptırttım :D