Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => O.S ŞAMPİYONLAR LİGİ TURNUVASI => Konuyu başlatan: djarum black- - 22 Ekim 2006, 22:23:58

Başlık: SOHBET - MUHABBET - SORU - SORUN YERİ
Gönderen: djarum black- - 22 Ekim 2006, 22:23:58
OYUNSİTENİZ AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI - ŞAMPİYONLAR LİGİ KULVARI  İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ
OYUNSİTENİZ AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI > ŞAMPİYONLAR LİGİ KULVARI HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!!
Başlık: Ynt: SORUN VE SOHBET YERİ
Gönderen: bedmun - 23 Ekim 2006, 11:17:31
kayıt yapan arkaslarrr msn nizde açık olan fifacılara haber verinde kayıtlar bir an önce bitsinn
Başlık: Ynt: SORUN VE SOHBET YERİ
Gönderen: Hamza - 23 Ekim 2006, 11:24:40
kayıt yapan arkaslarrr msn nizde açık olan fifacılara haber verinde kayıtlar bir an önce bitsinn

saol kardeşim kesinlikle katılıyorum. herkes tüm tanidiklarina , msnde ki arkadaşlarina haber versin . ne kadar çabuk başlarsak o kadar iyi olur
Başlık: Ynt: SOHBET - MUHABBET - SORU - SORUN YERİ
Gönderen: djarum black- - 23 Ekim 2006, 11:26:57
bu kayıtlar 10 günde biter :(
Gönderen: YuRY - 23 Ekim 2006, 12:30:30
hamza abi uefa kayıtları bitemden  turnuvalar başlamyacak demi
Gönderen: YuRY - 23 Ekim 2006, 12:35:25
hamza abi uefa bölümündeki grupları felan ben şampıyonlar ligindeki guruplarıda sadık kardeş çekecek demi
Gönderen: ManSpider111 - 23 Ekim 2006, 13:07:59
arkadaslar bu böyle olmuyacak gibi daha sampiyonlar ligine 13kisi.uefa kupasına 39 kisi katılması gerek bira zor dolar.2 yerede katılsak belki dolar ama öbür türlü zor.1 haftada anca dolar. :(
Gönderen: Hamza - 23 Ekim 2006, 13:12:50
bu kayıtlar 10 günde biter :(

ne bu acele arkadaşlar :) kayitlari dün gece 00.00 da açtim ve henüz 12 saat bile olmadi . şimdiden 19 katilimcimiz var . en geç 2 güne kayitlarin tamamlanacağina inaniyorum
Gönderen: Hamza - 23 Ekim 2006, 13:14:13

şampiyonlar ligi kayitlari dolar dolmaz bu kulvarin kuralari sadık.cakar kardeşim tarafindan çekilecektir. uefa kupasinin kayitlarinin dolmasi beklenmiyecektir.
Gönderen: ManSpider111 - 23 Ekim 2006, 13:23:46
o zaman iyi hamza abi ben ikiside birlikte çekilecek anladım.
ne yapalım uefa bölümüne saglık olsun.
Gönderen: YuRY - 23 Ekim 2006, 13:51:17
HAMZA ABİ BİDE UEFA YI ALANLA ŞAMPIYONLAR LİGİNİ ALAN SÜPER CUP OYANSIN

TUNUVANIN
AĞ ADI: OYUNSİTENİZ AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI

ŞİFRE: OYUNSİTENİZ.COM

SADIK KARDEŞİN VERDİĞİ YANLIŞ AÇILMIYOR
Gönderen: YuRY - 23 Ekim 2006, 13:53:45

şampiyonlar ligi kayitlari dolar dolmaz bu kulvarin kuralari sadık.cakar kardeşim tarafindan çekilecektir. uefa kupasinin kayitlarinin dolmasi beklenmiyecektir.

HAMZA ABİ AYNI ANDA BAŞLARSA İİ OLMAZ MI GERÇK FORMAT GİBİ ŞAMPIYONLAR LİGİ KAYITLARI BİTMEDEN

UEFA YA KİMSE GELMEZ KARDEŞ O NEDENLE BEREBER AÇALIM?
Gönderen: YuRY - 23 Ekim 2006, 16:35:34
hamza abi iki turnuvayı aynı anda açlım ki şampıyonlar ligi kayıtları bittiği an herkez uefa cup asına adam bulurlar
ki heemn başlasın diye 
benim tavsiyem bu
Gönderen: Hamza - 23 Ekim 2006, 17:12:49
hamza abi iki turnuvayı aynı anda açlım ki şampıyonlar ligi kayıtları bittiği an herkez uefa cup asına adam bulurlar
ki heemn başlasın diye 
benim tavsiyem bu

beckham kardeşim şampiyonlar ligi kulvari kayitlarinda son 10 kişi kaldi . buranin kontenjani en geç 24 saate dolar . fakat uefa kupası kulvarinin dolmasi epey bir zaman alır . en iyisi katilimcilarimizi daha fazla sabirsizlandirmadan , kayitlar dolar dolmaz açmak .
Gönderen: YuRY - 23 Ekim 2006, 17:57:23
kardeş şampıyonlar ligiş bitince  kayıt yapan üyelr bir önce başlasın diye uefa cupasına adap topluyacaklar dır bundan söyledim
Gönderen: djarum black- - 24 Ekim 2006, 10:46:16
son 11 kişi dolsunda hemen kurayı çekeyim  ;D
Gönderen: YuRY - 24 Ekim 2006, 10:47:04
kardeş anlıyorsun demi grupları felan yapmaktan fixtür yapcan ha
Gönderen: djarum black- - 24 Ekim 2006, 10:51:22
biliyom biliyom baya biliyom proıgramlar sağ olsun  ;D
Başlık: Ynt: KAYDINIZI BURADAN YAPINIZ
Gönderen: bedmun - 24 Ekim 2006, 12:13:21
ömer07

[email protected]

hamza abi beckham06 nın yeğeninyim ben benim pc de internet yok mete abimin pc den oynuyacam ok
Kardeş Maçını İstediğin Yerden Yap İstersen Kutuplardan Yap. Ama Zamanında Yapman Önemlii .
Sen Yeterki Zamanında Yap İstediğin Yerde Yap İstersen Gel Benim pc Den Yap :D Oke?
Gönderen: YuRY - 24 Ekim 2006, 14:24:39
22 kişi oldu
Gönderen: YuRY - 24 Ekim 2006, 15:07:24
23 oldu
Gönderen: YuRY - 24 Ekim 2006, 15:08:17
sadık kardeş az kaldı yarın akşama kadar biter ve başlarız
Gönderen: Hamza - 24 Ekim 2006, 17:06:14
sadık kardeş az kaldı yarın akşama kadar biter ve başlarız

en geç yarın akşama tamamlanacağini umuyorum . şu anda 24 kişi kayit yaptirmiş bulunmakta
Gönderen: amett - 25 Ekim 2006, 01:06:58
s.a beyler yarın evdeyim sonunda maç yapabiliceeeemmmm :D ha kusenide benim fifacı yaptım sonunda aknn nickli bak benim kardeşim olduğunu unutmayın daha tecrübesiz ama ii oynuyo sanki gibi :D nese maçlarınız inş. dostça geçer biiz mkusenle başarılar herkesee  ;)
Gönderen: YuRY - 25 Ekim 2006, 07:26:24
********28**********

KİŞİ OLDU SON 4 KİŞİ HADİ BUGUN AKAŞAM İNŞ GURUPLAR BELLİ OLUR
Gönderen: RaiN - 25 Ekim 2006, 11:28:45
31 oldu son kişii ;D
Gönderen: djarum black- - 25 Ekim 2006, 13:08:58
kuralar çekilip maçlar başlamıştır herkese başarılar dilerim
Gönderen: amett - 25 Ekim 2006, 14:19:14
sadik kardeş biz yiğenle aynı gruba düşmüşüz bismillah daha çocuk yeni başladıı bi zahmet değiştiriversen
Gönderen: amett - 25 Ekim 2006, 14:34:06
yiğenin nickini yazayı unutmuşum yaw  :D :D  AKNN nickli oke değiştirin rakibiin msnini eklicem  ;) ;) :D
Gönderen: amett - 25 Ekim 2006, 14:43:42
BEN DEĞİŞTİRDİM GEREK KALMADI ARKADAŞLAR ;)
Gönderen: Hamza - 25 Ekim 2006, 14:45:19

tamam hocam ben değiştirecektim saol , başarilar dilerim
Gönderen: amett - 25 Ekim 2006, 14:47:04

tamam hocam ben değiştirecektim saol , başarilar dilerim

sağol kardeşim sanada başarılar...
Gönderen: amett - 25 Ekim 2006, 15:36:33
hamza aga bi hamachiye gelsene senle bi maç yapak hemn canım sıkılıyo yaw hadee aç hamachiyi görcen beni zaten :D ;)
Gönderen: Hamza - 25 Ekim 2006, 15:37:41
hamza aga bi hamachiye gelsene senle bi maç yapak hemn canım sıkılıyo yaw hadee aç hamachiyi görcen beni zaten :D ;)

baba ben de şimdi cmylmzz ile grup maçina giriyordum . sonrasinda sero ya sözüm var :D serodan sonra senle oke :)
Gönderen: amett - 25 Ekim 2006, 15:38:56

baba ben de şimdi cmylmzz ile grup maçina giriyordum . sonrasinda sero ya sözüm var :D serodan sonra senle oke :)

ooff yaa off  :D ;D boşver serooyu yaa bırak kendi yapsın o :D
Gönderen: Hamza - 25 Ekim 2006, 15:40:47

ooff yaa off  :D ;D boşver serooyu yaa bırak kendi yapsın o :D

sero duymasin :D tamam girelim cmylmzz dan sonra senle yapalim :) boşver seroyu demi :D 
Gönderen: amett - 25 Ekim 2006, 15:43:07
boşver onu euheuheueh... başka adam bulsun :D :D aga yarın fener maçına gidiyom sizn oraya geliyom bak karşıla benii seroo diyo kii nedemiştin lem seroo unuttum he :D öenmsiz maç flana dedii yw fener maçına küçük maçmış fenerin her maçı büyüktür bunu bilesin serooooooo :D
Gönderen: gfb_sero - 25 Ekim 2006, 16:27:54
Vay hain arkdamdan iş çeviriyon hee  :D :D .Sen it amatör de maç yap len sen kim bizle maç yapmk kim  :D :D :D :D
Gönderen: Hamza - 25 Ekim 2006, 16:42:22
Vay hain arkdamdan iş çeviriyon hee  :D :D .Sen it amatör de maç yap len sen kim bizle maç yapmk kim  :D :D :D :D

amett sattık seni :D biz şimdi sero ile yapacaz gel serocum :D ben hazirim :D hamachide bekliom :D 
Gönderen: amett - 25 Ekim 2006, 16:50:49

amett sattık seni :D biz şimdi sero ile yapacaz gel serocum :D ben hazirim :D hamachide bekliom :D 

beyler görüyonuz işte bi aşkın başlangıcı bu sözler :D :D :D gel serocum ,ben hazırım, bekliom hamzaa öldürürsün adamı heee :D :D :D euheuheuheuheuheuheu...
Gönderen: gfb_sero - 25 Ekim 2006, 17:03:11
Hadi len ordan maç yapıcak rakibin yok diye kıskanma  :D :D :D
Gönderen: amett - 25 Ekim 2006, 17:05:51
Hadi len ordan maç yapıcak rakibin yok diye kıskanma  :D :D :D

hade ordan yokmuş yiğene bi antrenman yaptırı verem şimdi turnuvaya soktum onuda :D :D
Gönderen: ManSpider111 - 25 Ekim 2006, 20:48:46
arkadaslar maçlar sadece 90 dk mı oynanacak ???
Gönderen: Hamza - 25 Ekim 2006, 21:15:51

evet kardeşim . maçin 90 dakikalik süresi berabere bitse dahi uzatmalar oynanmayacak . çünkü gruplarimiz puan sistemine göre işliyor . fakat ileriki turlarda tekrardan play off sistemine döneceğimizden ötürü 90 dakikanın berabere bitmesi halinde uzatmalara geçilecektir
Gönderen: evanescence - 25 Ekim 2006, 21:19:55

evet kardeşim . maçin 90 dakikalik süresi berabere bitse dahi uzatmalar oynanmayacak . çünkü gruplarimiz puan sistemine göre işliyor . fakat ileriki turlarda tekrardan play off sistemine döneceğimizden ötürü 90 dakikanın berabere bitmesi halinde uzatmalara geçilecektir

puan sistemine göre diyorsun keşke grupların içerisine puan durumunu da ekleseydiniz daha iyi olurdu kim kaç puanda kaçıncı sırada görmüş olurduk

ve hala seninle hazırlık maçı bekliyorum
Gönderen: Hamza - 25 Ekim 2006, 21:22:34

puan sistemine göre diyorsun keşke grupların içerisine puan durumunu da ekleseydiniz daha iyi olurdu kim kaç puanda kaçıncı sırada görmüş olurduk

turnuva moderatörümüz sadık kardeşim gerek görürse ekleyecektir kardeş ;) ben hazirlık maçi için hazirim hamacideyim yapabiliriz şu anda
Gönderen: djarum black- - 25 Ekim 2006, 21:23:36
hamza abi sencede turnuva yetkiliğini hak etmiyomuyum  :-[
Gönderen: Hamza - 25 Ekim 2006, 21:26:32

olur mu öyle şey kardeşim turnuvan gayet başarili gidiyor . her şey mükemmel ellerine sağlik . turnuva yetkilisi ünvanini sana şimdi veriyorum . hayırlı olsun
Gönderen: djarum black- - 25 Ekim 2006, 21:28:08

olur mu öyle şey kardeşim turnuvan gayet başarili gidiyor . her şey mükemmel ellerine sağlik . turnuva yetkilisi ünvanini sana şimdi veriyorum . hayırlı olsun

çok teşekkür ederim hamza abi gerçekten çok duygulandım :'(  herkese teşekkür ediyorum elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum
Gönderen: evanescence - 25 Ekim 2006, 21:30:29

turnuva moderatörümüz sadık kardeşim gerek görürse ekleyecektir kardeş ;) ben hazirlık maçi için hazirim hamacideyim yapabiliriz şu anda

tamam o zaman bende senin hamachi ağına bağlıyım şu anda
Gönderen: Hamza - 25 Ekim 2006, 21:32:06

çok teşekkür ederim hamza abi gerçekten çok duygulandım :'(  herkese teşekkür ediyorum elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum

ben teşekkür ederim kardeşim . bu yetkiyi sonuna kadar hak ettiğin için verdim zaten . umarim hep beraber oyunsiteniz de çok daha büyük organizasyonlara tanık olacağiz .daha çok turnuva düzenleyeceksin kardeşim . şimdiden yeni görevin hayırlı olsun . başarilar dilerim
Gönderen: djarum black- - 25 Ekim 2006, 21:32:22
hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar :( eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa
Gönderen: Hamza - 25 Ekim 2006, 21:34:34
hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar :( eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa

sorun değil kardeşim ne zaman yapmak istersen hazırla maksat katilımcılar puanlarini görsünler . bu arada grup karşılaşmalari için bir son gün verilse iyi olur oke
Gönderen: ultrAslan54 - 25 Ekim 2006, 21:49:33

sorun değil kardeşim ne zaman yapmak istersen hazırla maksat katilımcılar puanlarini görsünler . bu arada grup karşılaşmalari için bir son gün verilse iyi olur oke
4 gün yeter ;)
Gönderen: Hamza - 25 Ekim 2006, 21:51:04

4 gün yeter ;)

ben cuma gecesini son olarak düşündüm . ne diyorsunuz sizce erken mi geç mi
Gönderen: djarum black- - 25 Ekim 2006, 22:02:49

4 gün yeter ;)

ARKADAŞLAR HAMZA ABİNİN FİKRİNE KATILIYORUM GRUPLAR İÇİN SON GÜN CUMA OLSUN EĞER MAZERETİ OLAN VARSA ONUN MAÇINI CUMARTESİ-PAZARA ERTELEYEBİLİRİZ DİMİ HAMZA ABİ
Gönderen: HaruN - 25 Ekim 2006, 22:10:38
hamza sana bişi sorucam bu gruplar 3.olan uefaya gidecekmi

Gönderen: hakan1989 - 26 Ekim 2006, 10:29:51
E GURUBU GÖREV SİZİ BEKLİYO GELİN YAPALIM MAÇLARI SİZLERİ BEKLİYORUM FAZLA BEKLETMEYİN TİREN KALKABİLİR.
Gönderen: djarum black- - 26 Ekim 2006, 15:35:00
SEROO KARDEŞ BOŞSAN YAPALIM BU AKŞAM MAÇIMIZI Bİ TEK SENİNLE YAPMADIM DÜN AKŞAM KUSURA BAKMA GERÇEKTEN İŞİM VARDI AMA CUMAYA KADAR VAKTİMİZ VAR YANİ YARINA KADAR :) NE ZAMAN BOŞSAN BEN MSN DE OLCAM OLMASAM BİLE E-MAİL AT BEN SENİ BULURUM OKE
Gönderen: ManSpider111 - 26 Ekim 2006, 18:21:27
arkadaslar turnuvadan özür dileyerek ayrılıyorum.neden diye sorarsanız benim yarın sınavım var kares artı önümüzdeki hafta hep sınav olucagım zaten ben oks ye hazırlanıyorum.derslerime çalısmam gerek beni anlayısla karsılarsınız insallah.aranızdan 2 veya 3 hafta ayrılıyorum bugün saat 20:00 bilgisayarı kapatıyorum ve her halde 2 hafta filan açamıyacagım.kendinize iyi bakın arkadaslar hosçakalın bye ;)

Gönderen: Hamza - 26 Ekim 2006, 19:54:38
hamza sana bişi sorucam bu gruplar 3.olan uefaya gidecekmi

evet kardeşim gruplardan üçüncü sirayi alan takımlar uefa kupasi kulvarina ikinci turdan giriş yapacaklardir
Gönderen: Hamza - 26 Ekim 2006, 19:56:31

4 gün yeter ;)

ARKADAŞLAR HAMZA ABİNİN FİKRİNE KATILIYORUM GRUPLAR İÇİN SON GÜN CUMA OLSUN EĞER MAZERETİ OLAN VARSA ONUN MAÇINI CUMARTESİ-PAZARA ERTELEYEBİLİRİZ DİMİ HAMZA ABİ

FİFA 07 TURNUVALARI FORMATIMIZA GÖRE MALESEF MAZARET KABUL ETMİYORUZ SADIK KARDEŞİM . SON GÜN CUMA GECESİ OLARAK BELİRTİLMİŞSE KİMSE BU TARİHTEN SONRA MAÇ YAPAMAZ VE BİR ÜST TUR KURALARİ ÇEKİLİR
Gönderen: evanescence - 26 Ekim 2006, 21:35:42
Hamza kardeş hadi maçımızı edelim bekliyorum
Gönderen: Hamza - 26 Ekim 2006, 22:12:02

kardeşim malesef birazdan çikiyorum . dünde ayni şey oldu. hep geç söylüyorsun bana :) yarın akşam üstü hatirlat yapalim oke . iyi geceler kardeşim
Gönderen: evanescence - 26 Ekim 2006, 22:23:41

kardeşim malesef birazdan çikiyorum . dünde ayni şey oldu. hep geç söylüyorsun bana :) yarın akşam üstü hatirlat yapalim oke . iyi geceler kardeşim

tamam kardeş ne yapalım şans işte seninle bi maç yapamıyoruz ama hazırlıklı gel oke  :)
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 16:14:34
saat 19:00 da bir üst tur kuralarını çekiyorum maçlarınızı bence tamamlayın sonra siz ağlarsınız eğer rakibiniz yapmıyorum diyorsa hamza abi yada ben el koyarım
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 16:25:00
Saat 24:00 a kadar değilmiydi süre

Gerçi ben herzaman ytaparımda

Ben E grubundayım VUDUCİNİ ile daha konuşamadık karşılıklı OLTAN da az önce akşam yaparız dedi bakalım ne olacak..

Ama süre 24:00 a kadar olursa daha iyi olur 19:00 kritik olmaz mı??
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 16:27:24
gece ben yokum kardeş hamza abiye yıkmak istemiyorum her şeyi 19:00 en iyisi herkes tamamlasın
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 16:35:03
İyi sen öyle diyosan öyledir bu arada E grubu sonuçları na da yazdım ama burayada yazim OLTAN çekildi ve maçı 3-0 yazdım orda MSN konuşmamızda var bi bak istersen
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 16:52:51
e grubunun puan durumunu yazayımmı yoksa daha yapılmamış maç varmı
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 17:07:18
e grubunun puan durumunu yazayımmı yoksa daha yapılmamış maç varmı
benim birtek VUDUCINI ile maçım kaldı satta 18:05 ama o hala yokk
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 17:09:02
gece ben yokum kardeş hamza abiye yıkmak istemiyorum her şeyi 19:00 en iyisi herkes tamamlasın

teşekkür ederim sadık kardeşim . sen çikmadan önce kuralari çekersin . bana kalırsa fazla bile bekledik . şimdiye kadar herkesin maçlarini tamamlamasi gerekiyordu .
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 17:10:06

teşekkür ederim sadık kardeşim . sen çikmadan önce kuralari çekersin . bana kalırsa fazla bile bekledik . şimdiye kadar herkesin maçlarini tamamlamasi gerekiyordu .

ok hamza abi istiyorsan hemen çekeyim kuraları
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 17:11:04

şimdi biraz erken olabilir . çikmadan önce çekersin oke .
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 17:12:25

ok hamza abi 19:00 a kadar bekleyelim sonra çekelim bide bişey sorcam diyelim grupta tek kişi bütün maçlarını yapmış diğerleri 0 puanda sadece 1. mi çıkacak içlerinden birini 2. yapayımmı
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 17:17:51
VUDUCINI yok demiştim şimdi giriyoruz maça yanlış bişi yapmayın hükmen falan yazarsınız ayıp olur şimdi  ;D ;D
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 17:29:51
VUDUCINI yok demiştim şimdi giriyoruz maça yanlış bişi yapmayın hükmen falan yazarsınız ayıp olur şimdi  ;D ;D

tamam kardeşim sizi bekliyoruz . bol şans
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 17:31:21

ok hamza abi 19:00 a kadar bekleyelim sonra çekelim bide bişey sorcam diyelim grupta tek kişi bütün maçlarını yapmış diğerleri 0 puanda sadece 1. mi çıkacak içlerinden birini 2. yapayımmı

bu durumda o maçlarını tamamen bitiren kişi birinci averaj bakımındanda en yüksek olan ikinci olmalidir .
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 17:37:43
H GRUBUNDA KİMSE MAÇ YAPMAMIŞ HEPSİNE 0 PUAN VERİP HİÇ BİRİNİ GEÇİRMEMK EN İYİSİ DEĞİLMİ HAMZA ABİ
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 17:41:47
Bizim maç bitti benim grup maçlarımda bitti kuralar ne zaman çekilecekk???
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 17:42:51
H GRUBUNDA KİMSE MAÇ YAPMAMIŞ HEPSİNE 0 PUAN VERİP HİÇ BİRİNİ GEÇİRMEMK EN İYİSİ DEĞİLMİ HAMZA ABİ

H grubunda hiç bir maç yapılmamiş fakat ümmit kardeşim adeta isyan ediyor kimse yok diye . bu durumda ümmiti elemek büyük haksizlik olur . ayrica darkzipedermanden de bir yanit gelmiş . fakat aknn ve grkm hiç bir itiraz dahi etmemiş . bu durumda gruptan ; ümmit ve darkzipederman çikmali , aknn ve grkm arasindan üçüncülük ( uefa ) için grkm imi yoksa aknn yi mi seçelim bilmiyorum . ilk ikiyi ben söyledim . üçüncüye sen karar ver kardeşim . böyle olmasini istemezdik fakat her turnuvada illaki oluyor .
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 17:43:34

kuralar 10 dakika içerisinde sadık kardeşim tarafindan çekilecektir. hepinize bol şans dilerim
Gönderen: RaiN - 27 Ekim 2006, 17:53:51
Grubumdan kimse msn de açık değil ve zahitte msn e girip girip çıkıyor ama bana cvp vermiyor adeta benden kaçıyor gibi Ballack13 zaten kendisi ayrıldı JOHNNER ile hiç karşılaşmadımm ve gereğinin yapılmasını istiyorum kuralar çekilirken bunlarda göz önünde bulundurulsun lütfenn
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 17:54:43

kuralar 10 dakika içerisinde sadık kardeşim tarafindan çekilecektir. hepinize bol şans dilerim
TMM hamza beklemedeyimm
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 17:58:46
ARKAŞLAR EN HIZLA ŞEKİLDE OLMAYA ÇALIIŞIYORUM AMA DAHA GRUPTAN ÇIKANLARLA
İLGİLENİYORUM BEKLEYİN
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:02:50
OK sen rahat ol sıkan yok seni rahat rahat çek kuralarıı ;D;D
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 18:07:20
Grubumdan kimse msn de açık değil ve zahitte msn e girip girip çıkıyor ama bana cvp vermiyor adeta benden kaçıyor gibi Ballack13 zaten kendisi ayrıldı JOHNNER ile hiç karşılaşmadımm ve gereğinin yapılmasını istiyorum kuralar çekilirken bunlarda göz önünde bulundurulsun lütfenn

bu durumda grubunuzdan rain ve zahitmungan bir üst tura yükselmiştir .
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:11:52
2. tur maçlarıda mı tek maç üzerinden oynanacak ve uzatmalar dahil olacak mı???
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:17:45
ÜST TUR KURALARINI ÇEKTİM HAYIRLI OLSUN
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:46:27
Hamza şu 2. tur kuralarına bi bakarmısın ortalık biraz karıştıda bi bakarsan iyi olur aydınlat şurayı
Gönderen: evanescence - 27 Ekim 2006, 19:18:15
arkadaşlar 2. tur kuraları çekilmiş uefa ne olacak  ???
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 19:38:37

normalde uefa kayitlarinin dolmasini bekleyecektik fakat görülen o ki uefa kupasi kulvari kayitlarinin tamamen dolmasi biraz zaman olacak . bu yüzden şöyle bir uygulamaya gideceğiz : ŞAMPİYONLAR LİGİ KULVARİNDAN ELENEN HERKES UEFA KUPASI KULVARİNA KAYİT YAPTİRABİLECEK . ister gruplarda elensin ister ikinci turda . isterse finalde . yani uefa kulvari bambaşka bir turnuva olacak 40 kişiden oluşacak .
Gönderen: evanescence - 27 Ekim 2006, 19:42:22

normalde uefa kayitlarinin dolmasini bekleyecektik fakat görülen o ki uefa kupasi kulvari kayitlarinin tamamen dolmasi biraz zaman olacak . bu yüzden şöyle bir uygulamaya gideceğiz : ŞAMPİYONLAR LİGİ KULVARİNDAN ELENEN HERKES UEFA KUPASI KULVARİNA KAYİT YAPTİRABİLECEK . ister gruplarda elensin ister ikinci turda . isterse finalde . yani uefa kulvari bambaşka bir turnuva olacak 40 kişiden oluşacak .

peki biz buranın 40 olmasını mı bekleyecez yoksa oynayacakmıyız
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 21:34:44

Beklenir heralde turnuva 40 kişilik olduğuna göre 40 kişi tamamlanmadan başlamaz sanırımm

peki biz buranın 40 olmasını mı bekleyecez yoksa oynayacakmıyız