kayıt yapan arkaslarrr msn nizde açık olan fifacılara haber verinde kayıtlar bir an önce bitsinn
bu kayıtlar 10 günde biter :(
hamza abi uefa kayıtları bitemden turnuvalar başlamyacak demi
hamza abi uefa kayıtları bitemden turnuvalar başlamyacak demi
şampiyonlar ligi kayitlari dolar dolmaz bu kulvarin kuralari sadık.cakar kardeşim tarafindan çekilecektir. uefa kupasinin kayitlarinin dolmasi beklenmiyecektir.
hamza abi iki turnuvayı aynı anda açlım ki şampıyonlar ligi kayıtları bittiği an herkez uefa cup asına adam bulurlar
ki heemn başlasın diye
benim tavsiyem bu
ömer07Kardeş Maçını İstediğin Yerden Yap İstersen Kutuplardan Yap. Ama Zamanında Yapman Önemlii .
[email protected]
hamza abi beckham06 nın yeğeninyim ben benim pc de internet yok mete abimin pc den oynuyacam ok
sadık kardeş az kaldı yarın akşama kadar biter ve başlarız
BEN DEĞİŞTİRDİM GEREK KALMADI ARKADAŞLAR ;)
BEN DEĞİŞTİRDİM GEREK KALMADI ARKADAŞLAR ;)
tamam hocam ben değiştirecektim saol , başarilar dilerim
hamza aga bi hamachiye gelsene senle bi maç yapak hemn canım sıkılıyo yaw hadee aç hamachiyi görcen beni zaten :D ;)
hamza aga bi hamachiye gelsene senle bi maç yapak hemn canım sıkılıyo yaw hadee aç hamachiyi görcen beni zaten :D ;)
baba ben de şimdi cmylmzz ile grup maçina giriyordum . sonrasinda sero ya sözüm var :D serodan sonra senle oke :)
baba ben de şimdi cmylmzz ile grup maçina giriyordum . sonrasinda sero ya sözüm var :D serodan sonra senle oke :)
ooff yaa off :D ;D boşver serooyu yaa bırak kendi yapsın o :D
Vay hain arkdamdan iş çeviriyon hee :D :D .Sen it amatör de maç yap len sen kim bizle maç yapmk kim :D :D :D :D
Vay hain arkdamdan iş çeviriyon hee :D :D .Sen it amatör de maç yap len sen kim bizle maç yapmk kim :D :D :D :D
amett sattık seni :D biz şimdi sero ile yapacaz gel serocum :D ben hazirim :D hamachide bekliom :D
Hadi len ordan maç yapıcak rakibin yok diye kıskanma :D :D :D
arkadaslar maçlar sadece 90 dk mı oynanacak ???
evet kardeşim . maçin 90 dakikalik süresi berabere bitse dahi uzatmalar oynanmayacak . çünkü gruplarimiz puan sistemine göre işliyor . fakat ileriki turlarda tekrardan play off sistemine döneceğimizden ötürü 90 dakikanın berabere bitmesi halinde uzatmalara geçilecektir
evet kardeşim . maçin 90 dakikalik süresi berabere bitse dahi uzatmalar oynanmayacak . çünkü gruplarimiz puan sistemine göre işliyor . fakat ileriki turlarda tekrardan play off sistemine döneceğimizden ötürü 90 dakikanın berabere bitmesi halinde uzatmalara geçilecektir
puan sistemine göre diyorsun keşke grupların içerisine puan durumunu da ekleseydiniz daha iyi olurdu kim kaç puanda kaçıncı sırada görmüş olurduk
ve hala seninle hazırlık maçı bekliyorum
hamza abi sencede turnuva yetkiliğini hak etmiyomuyum :-[
olur mu öyle şey kardeşim turnuvan gayet başarili gidiyor . her şey mükemmel ellerine sağlik . turnuva yetkilisi ünvanini sana şimdi veriyorum . hayırlı olsun
puan sistemine göre diyorsun keşke grupların içerisine puan durumunu da ekleseydiniz daha iyi olurdu kim kaç puanda kaçıncı sırada görmüş olurduk
ve hala seninle hazırlık maçı bekliyorum
turnuva moderatörümüz sadık kardeşim gerek görürse ekleyecektir kardeş ;) ben hazirlık maçi için hazirim hamacideyim yapabiliriz şu anda
olur mu öyle şey kardeşim turnuvan gayet başarili gidiyor . her şey mükemmel ellerine sağlik . turnuva yetkilisi ünvanini sana şimdi veriyorum . hayırlı olsun
çok teşekkür ederim hamza abi gerçekten çok duygulandım :'( herkese teşekkür ediyorum elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum
hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar :( eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa
4 gün yeter ;)hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar :( eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa
sorun değil kardeşim ne zaman yapmak istersen hazırla maksat katilımcılar puanlarini görsünler . bu arada grup karşılaşmalari için bir son gün verilse iyi olur oke
4 gün yeter ;)hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar :( eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa
sorun değil kardeşim ne zaman yapmak istersen hazırla maksat katilımcılar puanlarini görsünler . bu arada grup karşılaşmalari için bir son gün verilse iyi olur oke
ben cuma gecesini son olarak düşündüm . ne diyorsunuz sizce erken mi geç mi
hamza sana bişi sorucam bu gruplar 3.olan uefaya gidecekmi
ben cuma gecesini son olarak düşündüm . ne diyorsunuz sizce erken mi geç mi
ARKADAŞLAR HAMZA ABİNİN FİKRİNE KATILIYORUM GRUPLAR İÇİN SON GÜN CUMA OLSUN EĞER MAZERETİ OLAN VARSA ONUN MAÇINI CUMARTESİ-PAZARA ERTELEYEBİLİRİZ DİMİ HAMZA ABİ
Hamza kardeş hadi maçımızı edelim bekliyorum
Hamza kardeş hadi maçımızı edelim bekliyorum
kardeşim malesef birazdan çikiyorum . dünde ayni şey oldu. hep geç söylüyorsun bana :) yarın akşam üstü hatirlat yapalim oke . iyi geceler kardeşim
e grubunun puan durumunu yazayımmı yoksa daha yapılmamış maç varmıbenim birtek VUDUCINI ile maçım kaldı satta 18:05 ama o hala yokk
gece ben yokum kardeş hamza abiye yıkmak istemiyorum her şeyi 19:00 en iyisi herkes tamamlasın
gece ben yokum kardeş hamza abiye yıkmak istemiyorum her şeyi 19:00 en iyisi herkes tamamlasın
teşekkür ederim sadık kardeşim . sen çikmadan önce kuralari çekersin . bana kalırsa fazla bile bekledik . şimdiye kadar herkesin maçlarini tamamlamasi gerekiyordu .
teşekkür ederim sadık kardeşim . sen çikmadan önce kuralari çekersin . bana kalırsa fazla bile bekledik . şimdiye kadar herkesin maçlarini tamamlamasi gerekiyordu .
ok hamza abi istiyorsan hemen çekeyim kuraları
şimdi biraz erken olabilir . çikmadan önce çekersin oke .
VUDUCINI yok demiştim şimdi giriyoruz maça yanlış bişi yapmayın hükmen falan yazarsınız ayıp olur şimdi ;D ;D
şimdi biraz erken olabilir . çikmadan önce çekersin oke .
ok hamza abi 19:00 a kadar bekleyelim sonra çekelim bide bişey sorcam diyelim grupta tek kişi bütün maçlarını yapmış diğerleri 0 puanda sadece 1. mi çıkacak içlerinden birini 2. yapayımmı
H GRUBUNDA KİMSE MAÇ YAPMAMIŞ HEPSİNE 0 PUAN VERİP HİÇ BİRİNİ GEÇİRMEMK EN İYİSİ DEĞİLMİ HAMZA ABİ
Bizim maç bitti benim grup maçlarımda bitti kuralar ne zaman çekilecekk???
TMM hamza beklemedeyimmBizim maç bitti benim grup maçlarımda bitti kuralar ne zaman çekilecekk???
kuralar 10 dakika içerisinde sadık kardeşim tarafindan çekilecektir. hepinize bol şans dilerim
Grubumdan kimse msn de açık değil ve zahitte msn e girip girip çıkıyor ama bana cvp vermiyor adeta benden kaçıyor gibi Ballack13 zaten kendisi ayrıldı JOHNNER ile hiç karşılaşmadımm ve gereğinin yapılmasını istiyorum kuralar çekilirken bunlarda göz önünde bulundurulsun lütfenn
arkadaşlar 2. tur kuraları çekilmiş uefa ne olacak ???
arkadaşlar 2. tur kuraları çekilmiş uefa ne olacak ???
normalde uefa kayitlarinin dolmasini bekleyecektik fakat görülen o ki uefa kupasi kulvari kayitlarinin tamamen dolmasi biraz zaman olacak . bu yüzden şöyle bir uygulamaya gideceğiz : ŞAMPİYONLAR LİGİ KULVARİNDAN ELENEN HERKES UEFA KUPASI KULVARİNA KAYİT YAPTİRABİLECEK . ister gruplarda elensin ister ikinci turda . isterse finalde . yani uefa kulvari bambaşka bir turnuva olacak 40 kişiden oluşacak .
Beklenir heralde turnuva 40 kişilik olduğuna göre 40 kişi tamamlanmadan başlamaz sanırımmarkadaşlar 2. tur kuraları çekilmiş uefa ne olacak ???
normalde uefa kayitlarinin dolmasini bekleyecektik fakat görülen o ki uefa kupasi kulvari kayitlarinin tamamen dolmasi biraz zaman olacak . bu yüzden şöyle bir uygulamaya gideceğiz : ŞAMPİYONLAR LİGİ KULVARİNDAN ELENEN HERKES UEFA KUPASI KULVARİNA KAYİT YAPTİRABİLECEK . ister gruplarda elensin ister ikinci turda . isterse finalde . yani uefa kulvari bambaşka bir turnuva olacak 40 kişiden oluşacak .
peki biz buranın 40 olmasını mı bekleyecez yoksa oynayacakmıyız