Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => O.S ŞAMPİYONLAR LİGİ TURNUVASI => Konuyu başlatan: djarum black- - 25 Ekim 2006, 12:25:22

Başlık: A GRUBU MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: djarum black- - 25 Ekim 2006, 12:25:22
A GRUBU MAÇ SONUÇLARI BU TOPİÇ ALTINDA YER ALACAK

1. GFB_SEROO     9
2.SADIK              4
3.HARUN             3
4.NİCOLAS : DİSKALİFİYE
Başlık: Ynt: A GRUBU MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: djarum black- - 25 Ekim 2006, 13:02:56
*****A GRUBU*****

SADIK : 7-3 : NİCOLAS1453
Gönderen: HaruN - 25 Ekim 2006, 16:19:37
a grubu
sony_harun:3 2:Nicolas1453
Gönderen: gfb_sero - 25 Ekim 2006, 16:21:08
Evt artık geldim maçlarımı yapmaya başlıyorum kardeşlerim.

Yanlız nicolas1453 adlı zavallı şahsiyetle maç yapmıyacağım . Adama slm kardeş diyoruz maçımızı yapalım mı . Aldğım yanıt küfürler. Böle zavallaılar olduğu sürece bu maçların zevki çıkmaz

İŞTE KANITI BÖLE SAYGISIZ KENDİNİ BİLMEZ ADAMLARLA OYUN OYNANMAZ

(http://img62.imageshack.us/img62/9955/editpt6.jpg)
Gönderen: Hamza - 25 Ekim 2006, 16:30:42
NİCOLAS1453 NİCKLİ ŞAHİS OYUNSİTENİZ AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASİ ŞAMPİYONLAR LİGİ KULVARİNDAN DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİR . TURNUVAMIZ KURALLARİNA GÖRE TURNUVA KATİLİMCİLARİNDAN BİRİNE EDİLEN KÜFÜR BUNU GEREKTİRMEKTEDİR . NİCOLAS KARDEŞİM SANA BURADAN SÖYLÜYORUM : BİRİNCİSİ ONLİNE MAÇ YAPARKEN MSN İNİ NEDEN KAPATMADİN . MSN İNİ KAPATMAYARAK TÜM BU OLACAKLARİ GÖZE ALMALİYDİN ! ŞİMDİ DE GELMİŞ BANA MESAJ ATİLDİ DİYE YENİLDİM BAHANESİ ÜRETİYOR ÜSTÜNE ÜSTLÜK GEREKSİZ YERE ÇOK AĞİR KÜFÜRLER EDİYORSUN . BU ETTİĞİN KÜFÜRLER İLE OYUNSİTENİZ.COM DAN YÜZDE 50 UYARİ ALDİN . VE TURNUVAMIZDAN DİSKALİFİYE EDİLDİN . BİR DAHA BÖYLE BİR ŞEY YAPTİĞİNİ GÖRÜRSEM SİTEMİZDEN BANLANACAKSİN .
Gönderen: nicolas1453 - 25 Ekim 2006, 16:42:31
adama sinirden birşey dedik adam hemen burayamı koymuş beyefendiya kendisi siteden de attın ne yaparsanız yapın babane adam geldi mesaj atıp atıp duruyo zaten turnuvadan elendim atmana gerek yok ya siz arkadaş sınız ya da aynı kişisiniz seni atarım dedi çünkü o bana durmayın üyeliğimi kapatın iyi olur &50 olmuşum banane
Gönderen: Hamza - 25 Ekim 2006, 16:58:35
adama sinirden birşey dedik adam hemen burayamı koymuş beyefendiya kendisi siteden de attın ne yaparsanız yapın babane adam geldi mesaj atıp atıp duruyo zaten turnuvadan elendim atmana gerek yok ya siz arkadaş sınız ya da aynı kişisiniz seni atarım dedi çünkü o bana durmayın üyeliğimi kapatın iyi olur &50 olmuşum banane

arkadaşim öncelikle oyunsitenizde tüm üyeler ( ben dahil ) eşit haklara sahibiz , bunu hiç bir zaman unutma . şayet bu küfürleri eden ben dahi olsa idim . turnuva moderatörünün beni bu turnuvadan ihraç etme yetkisi bile olacakti . o yüzden sözlerini bilde konuş . bu sitede kimseye torpil geçilmez . kimsenin hakkı yenmez . bu sana ilk uyarimdir . ikinci bir uyarida 3 günlük uzaklaştirma alacaksin .
Gönderen: nicolas1453 - 25 Ekim 2006, 17:27:27
iyide seni siteden atacam niye dedi o zaman
Gönderen: gfb_sero - 25 Ekim 2006, 17:31:55
Böyle davranmaya devam edersen seni turnuvalara almam dedim istersen painti koyim
Gönderen: Hamza - 25 Ekim 2006, 17:33:03

nicolas kardeşim benim demek istediğim ; bu yaptiğinin hem etik olarak hemde sitemiz kurallarına göre oldukça çirkin oluşu ve ayni davranışının tekrar etmesi halinde sitemizden 3 gün uzaklaştirma banı alacağini söyledim . umarim bu sana ders olmuştur . bir daha bunun gibi kötü tutum ve davranışlarda bulunmasin . şimdiden anlayişin için teşekkür ederim .

Gönderen: gfb_sero - 25 Ekim 2006, 17:38:34
GFB_SERO : 5 - 1 : HARUN
Gönderen: Appiah_4 - 25 Ekim 2006, 20:06:23

serhat arkadaşımız turnuva yetkilisi oldugu için söylemiştir ve hakkıda var kimse ona nie diskalifiye ettin diyemez
Gönderen: nicolas1453 - 25 Ekim 2006, 20:18:35
şimdi biz turnuvadan atıldık değil mi????
Gönderen: nicolas1453 - 25 Ekim 2006, 20:21:25
ya t6aman üzgünüm bir anlık sinirle oldu maç esnasında maç heyecfenına kapıldım ama benim mesaj atmadığımı gördü hala mesaj atıncı sinirlendim çıktı öyle bir söz taman özür dilerim
Gönderen: Hamza - 25 Ekim 2006, 20:59:55
ya t6aman üzgünüm bir anlık sinirle oldu maç esnasında maç heyecfenına kapıldım ama benim mesaj atmadığımı gördü hala mesaj atıncı sinirlendim çıktı öyle bir söz taman özür dilerim

her insan hata yapabilir . bu insanlığın doğasında vardir . fakat önemli olan hatalardan ders çikarip pişman olmaktir . seni kutluyorum kardeşim . anlayişin için çok teşekkür ederim . turnuvadan atılma konusuna gelince bu durumda sanirim çikma şansin kalmiyor zaten . turnuvadan atılsanda devam etsende elendin ama olsun kardeşim , sağlık olsun . önümüzde daha bir sürü turnuva olacak . ve hepsine bekliyorum seni . yeterki birbirimize saygılı olalim ve etik değerlere uyarak birbirmizle güzelce konuşalim . hepimiz kardeşiz arkadaşlar . inanin hiç birinizi diğerinizden farkli görmüyorum  .

OYUNSİTENİZ AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASİ ŞAMPİYONLAR LİGİ KULVARİ TÜM HEYECANI İLE SÜRMEKTEDİR . HEPİNİZE KALAN MAÇLARİNİZDA BAŞARİLAR DİLERİM
Gönderen: djarum black- - 25 Ekim 2006, 22:00:53
***A GRUBU***

SADIK : 4-4 : SONY_HARUN
Gönderen: nicolas1453 - 26 Ekim 2006, 13:14:41
çok teşekkür ederim anlayışın iöçin dediğim gibi bir anlık sinirle oldu isterseniz harun a sorun çok zevkli maçtı
2-2 biterken mesaj atmış kasılmış oyunda baktım gol yemişim 90 dk da ondan o kadar sinirlendim özür dilerim
Gönderen: alexdesouza - 26 Ekim 2006, 14:11:04
ya bide bişey sorcam fifa world cup 06 ya giremiyorum yanıtla linki yok orda
yardımcı olurmusunuz intenacionla cup gibi birşey di turnuvanın adı
Gönderen: nicolas1453 - 26 Ekim 2006, 14:27:21
onu world cup turnuvalarına sor burası fifa 07 bi bakıyım
Gönderen: nicolas1453 - 26 Ekim 2006, 15:45:26
EWET öyle birşey var ben baktım yanıtla linki yok bende de genelbi sorun mu hamza
Gönderen: gfb_sero - 26 Ekim 2006, 19:13:56
GFB_sERO : 5 - 1 : SADIK