Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => O.S ŞAMPİYONLAR LİGİ TURNUVASI => Konuyu başlatan: djarum black- - 25 Ekim 2006, 12:31:21

Başlık: H GRUBU MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: djarum black- - 25 Ekim 2006, 12:31:21
H GRUBU MAÇ SONUÇLARINI BU TOPİÇ ALTINA YAZABİLİRSİNİZ

1.DARKZİPİDERMEN    0  GÖSTERDİĞİ GAYRETTEN DOLAYI Bİ ÜST TURA ÇIKAMAYA HAK KAZANMIŞTIR
2.ÜMMİT                  0  GÖSTERDİĞİ GAYRETTEN DOLAYI Bİ ÜST TURA ÇIKAMYA HAK KAZANMIŞTIR
3.GRKM                    0  UEFA YOLUNDA BAŞARILAR DİLERİM
4.AKNN                    0 AŞAĞIDA NEDEN 4. OLDUGUNU AÇIKLAYACAĞIM

NOT: GRKM VE AKNN ARASINDA KURA ÇEKTİM VE AKNN KARDEŞİM UEFA KUPASI YOLUNDA DEVAM EDECEK GERÇEKTEN BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞMAK İSTEMEZDİM AMA ELDEN BİŞEY GELMİYOR

Başlık: Ynt: H GRUBU MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: djarum black- - 26 Ekim 2006, 15:32:29
DARKZPİDERMEN, AKNN, GRKM, ÜMMİT

EĞER CUMA AKŞAMINA KADAR MAÇLARINIZ TAMAMLAMASSANIZ GRUPTAN HİÇ BİRİNİZ ÇIKAMAYACAK ÜZGÜNÜM AMA DAHA BİRİNİZ BİLE MAÇ YAPMAMIŞ GRKM EN İYİSİ SENSİN TOPARLA GRUBU HERKES YAPSIN OKEE HADİ KOLAY GELE
Gönderen: Ummit - 26 Ekim 2006, 17:19:55
arkadaslar bugun herkez hazır olsn maclarımızı tamamlayalım
Gönderen: Ummit - 26 Ekim 2006, 22:05:34
yaw ortalıklarda kımse yok ben paso beklıyorum mılletı ne gelen var ne gııden bali cuma gunu hazır oln arkdaslar :-\neyse herkeze grupta basarılar >:(
Gönderen: amett - 26 Ekim 2006, 22:29:40
ümitt aga herkesi msnine ekle bekle gelmeyeni söle buraya haa bide aknn benim kusen hee ei maç yap onla bursadaki varya anladın işte :D :D
Gönderen: darkzpiderman - 27 Ekim 2006, 16:53:42
ya arkadaş maçlar bugün sonmuş yapsaydık bi kimse ortalıkta yok
Gönderen: Ummit - 27 Ekim 2006, 17:45:22
NERDE BU MILLET YAAA SONUNDA CIKMAYA BIZ OLUYORUZ HERKEZI EKLEDIM
GELEN GIDEN YOK ABI ARTIK MSN BILE YAZDIK NICK BOLUMUNE (DARKZPIDERMAN)ARTIK SENLE BALI YAPALIM