ÖLE BİŞEY YOK KURADA O GELİ NE YAPABİLİRİM DEĞİŞTİRMEK YOKKKBöyle bi uygulama dünyada yok!
YAA KARDEŞİM TURNUVANIN BAŞINDA DEDİK GERÇEĞE UYGUN BİR TURNUVA OLACAK DİYE BU KURALAR KALACAK İTİRAZ EDEN ÇIKABİLİR AMA EĞER ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER İSTERSE YENİDEN ÇEKERİM KURALARITamam gerçeğe uygunsa çapraz eşleşme yapman gerek öle değil mi ama ??? ???
ÖLE BİŞEY YOK KURADA O GELİ NE YAPABİLİRİM DEĞİŞTİRMEK YOKKKBöyle bi uygulama dünyada yok!
YAW ÇEKTİĞİM KURAYA BAKAMDAN ÇEKTİM KİM GELİRSE OSende hem gerçeğe uygun diyodun hemde kim geldiyse o diyosun öyle şey mi olur bu kuranın gerçeğe uygun bir şekilde çapraz olarak grup 1. leri ve grup 2. olarak çekilmesini talep ediyorumm
Şimdi öle mi olduk!!!Tamam çekiliriz biz doruyu söledik!
YAW ÇEKTİĞİM KURAYA BAKAMDAN ÇEKTİM KİM GELİRSE OSende hem gerçeğe uygun diyodun hemde kim geldiyse o diyosun öyle şey mi olur bu kuranın gerçeğe uygun bir şekilde çapraz olarak grup 1. leri ve grup 2. olarak çekilmesini talep ediyorumm
Saçmalama böyle birşey dünyanın hiç bir yerinde yokkkŞimdi öle mi olduk!!!Tamam çekiliriz biz doruyu söledik!
YAW NE ALAKA BEĞENMİYOSAN ÇEKİL DEDİM NEDEN BÜTÜN SUÇU ÜSTÜME ATARAK ÇEKİLİYOSUN HEM BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA AYNI GRIPTAN ÇIKANLAR Bİ ÜST TURDA EŞLEŞEBİLİYOLAR GEÇEN Ş.LİGİNDE BARCELONAYA AYNISI OLDU
senin dediin imkansız!Nese benim yerime başkasını alabilirsin!
Saçmalama böyle birşey dünyanın hiç bir yerinde yokkkŞimdi öle mi olduk!!!Tamam çekiliriz biz doruyu söledik!
YAW NE ALAKA BEĞENMİYOSAN ÇEKİL DEDİM NEDEN BÜTÜN SUÇU ÜSTÜME ATARAK ÇEKİLİYOSUN HEM BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA AYNI GRIPTAN ÇIKANLAR Bİ ÜST TURDA EŞLEŞEBİLİYOLAR GEÇEN Ş.LİGİNDE BARCELONAYA AYNISI OLDU
O senin dediğin en başta grupları belirlemek için yapılıyoYAW ÇEKTİĞİM KURAYA BAKAMDAN ÇEKTİM KİM GELİRSE OSende hem gerçeğe uygun diyodun hemde kim geldiyse o diyosun öyle şey mi olur bu kuranın gerçeğe uygun bir şekilde çapraz olarak grup 1. leri ve grup 2. olarak çekilmesini talep ediyorumm
YA KARDEŞİM BU GERÇEKTE BUNU ÇEKEN ADAMLAR VARYA UEFA BAŞKANI ADINI BİLMİYORUM KURA ÇAPRAZ GELSİN DİYE KURALARI AÇIP BAKIYOMU İÇİNE TOPLARIN İÇİNDEN ÇEKİYO KİM KİME DENK GELİRSE DİYE
MADEMKİ ÇOK BİLİYOSUN HAMZA ABİYE SÖYLE TURNUVA YETKİSİNİ SANA VERSİN SEN YAP BAKALIMÖyle şey mi olur ben sana bilmiyosun demedim sadece doğrusunu söyledim heryerde yapılan uygulamayı anlattım sana o kadar ve söyledikleriminde daima arkasındayım Hamza ya sor bakim o ne diyo o zaman benim haklı olduğumu anlayacaksın
SORUN ÇÖZÜLDÜ DEĞİŞTİRMİYORUM HAMZA ABİDERSE DEĞİŞTİRECEĞİM HİÇ BİRİNİZİN DEDİĞİN UMRUMDA DEİL HAMZA ABİ SÖYLE DEĞİŞTİR DİYOSAN HEMEN DEĞİŞTİRECEĞİM
YA BEYLER TAMAM UZATMAYIN ARTIK BİR SEFERLİK BÖYLE BİRŞEY OLMUŞ . SONUÇTA ÖNEMLİ OLAN MAÇ YAPMAK DEĞİLMİ KİMİNLE EŞLEŞTİĞİNE NİYE BAKIYOSUN . AMA BİDAHAKİNE ÇEKERKEN DAHA GERÇEĞE UYGUN OLMASINA DİKKAT EDERİZ . LÜTFEN DAHA FAZLA TARTIŞMAYALIMTmm ben yapıılan yanlışlığa bişey demiyorumda yaptığının yanlış olduğunu kabullenmeli en azından hala kendini savunuyo senin dediklerini o dese ne ala ama o hala Hamza ne derse o diyoo
Tamam Hamza ama SADIK kardeşimin bi özür dilemesi gerekmez mi en azından siz haklıymışsınız demesini bekliyorum açıkçasıSORUN ÇÖZÜLDÜ DEĞİŞTİRMİYORUM HAMZA ABİDERSE DEĞİŞTİRECEĞİM HİÇ BİRİNİZİN DEDİĞİN UMRUMDA DEİL HAMZA ABİ SÖYLE DEĞİŞTİR DİYOSAN HEMEN DEĞİŞTİRECEĞİM
Sadik kardeşim ikinci tur kuralarini çekerken bir takım yanlışlıklar olmuş . serseri ve ultraslan kardeşlerim bu konuda doğru söylüyorlar . fakat kuralar bir kere çekildi ve bundan sonra değiştirilmesi malesef mümkün değil . bu senin ilk tecrüben kardeşim .daha bir sürü turnuva yapacağiz ve bundan sonra grup birincileriye grup ikincilerini farkli gruplardan eşleştiririsin . şimdilik bu ku konu kapanmiştir . serseri ve ultraslan kardeşlerim sizlerinde bu kurayi hoş göreceğinizi umuyorum . hepinize ikinci turda başarilar dilerim
YANLIŞ OLURSA OLSUN DÜZELTİRİM AMA HİÇ Bİ ZAMAN BAŞKASININ DEDİĞİNİ YAPMAM ANCAK BENDE BÜYÜK YADA İŞTE KALİTE VEYATTA RÜTBE YÜKSEKLİĞİ OLANLARIN DEDİĞİNİ YAPARIMBizim rütbemizi nerden biliosun?
SEROO KARDEŞİMDE BENDEN YANA OFF SIKILDIM OK HERKES MAINI YAPSIN SÖZDE BURASI MAÇ SONUÖ BÖLÜMÜ İDİ HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM BUNLARI BURAYA YAZMAMAM GEREKİYODUHeh işte tamam olay budur başta nie demedin bunları nese artık bir dahaki turnuvalarda daha dikkatli olursun senide sıktık biraz ama ne yapalım doğrusu buydu nese hadi kolay gelsin
Tamam Hamza ama SADIK kardeşimin bi özür dilemesi gerekmez mi en azından siz haklıymışsınız demesini bekliyorum açıkçasıSORUN ÇÖZÜLDÜ DEĞİŞTİRMİYORUM HAMZA ABİDERSE DEĞİŞTİRECEĞİM HİÇ BİRİNİZİN DEDİĞİN UMRUMDA DEİL HAMZA ABİ SÖYLE DEĞİŞTİR DİYOSAN HEMEN DEĞİŞTİRECEĞİM
Sadik kardeşim ikinci tur kuralarini çekerken bir takım yanlışlıklar olmuş . serseri ve ultraslan kardeşlerim bu konuda doğru söylüyorlar . fakat kuralar bir kere çekildi ve bundan sonra değiştirilmesi malesef mümkün değil . bu senin ilk tecrüben kardeşim .daha bir sürü turnuva yapacağiz ve bundan sonra grup birincileriye grup ikincilerini farkli gruplardan eşleştiririsin . şimdilik bu ku konu kapanmiştir . serseri ve ultraslan kardeşlerim sizlerinde bu kurayi hoş göreceğinizi umuyorum . hepinize ikinci turda başarilar dilerim
Saol sanada başarılar...Tamam Hamza ama SADIK kardeşimin bi özür dilemesi gerekmez mi en azından siz haklıymışsınız demesini bekliyorum açıkçasıSORUN ÇÖZÜLDÜ DEĞİŞTİRMİYORUM HAMZA ABİDERSE DEĞİŞTİRECEĞİM HİÇ BİRİNİZİN DEDİĞİN UMRUMDA DEİL HAMZA ABİ SÖYLE DEĞİŞTİR DİYOSAN HEMEN DEĞİŞTİRECEĞİM
KİMSENİN KİMSENDEN ÖZÜR DİLEMESİ GEREKMİYOR KARDEŞİM . SADIK KARDEŞİM DE BU KURALARİ ÇEKERKEN BİLMEDEN ÇEKTİ . FAKAT BUNDAN SONRA EMİNİM Kİ DAHA DİKKATLİ OLACAKTİR. BU KONUYA BURADA BİR NOKTA KOYUYOR . HEPİNİZE İKİNCİ TUR KARŞILAŞMALARİNDA BAŞARİLAR DİLİYORUM .
YANLIŞ OLURSA OLSUN DÜZELTİRİM AMA HİÇ Bİ ZAMAN BAŞKASININ DEDİĞİNİ YAPMAM ANCAK BENDE BÜYÜK YADA İŞTE KALİTE VEYATTA RÜTBE YÜKSEKLİĞİ OLANLARIN DEDİĞİNİ YAPARIMBizim rütbemizi nerden biliosun?
İşte bunu herkesin bilmesi lazım yazılam msjları oradaki yıldızlara göre değerlendirmemek lazımYANLIŞ OLURSA OLSUN DÜZELTİRİM AMA HİÇ Bİ ZAMAN BAŞKASININ DEDİĞİNİ YAPMAM ANCAK BENDE BÜYÜK YADA İŞTE KALİTE VEYATTA RÜTBE YÜKSEKLİĞİ OLANLARIN DEDİĞİNİ YAPARIMBizim rütbemizi nerden biliosun?
SADIK KARDEŞİM BU FORUMDA HEPİMİZ AYNI HAKLARA SAHİBİZ . HEPİMİZİN GÖRÜŞLERİ DEĞERLİDİR . KİMSENİN KİMSEYE KARŞİ BİR ÜSTÜNLÜĞÜ YOKTUR . SERSERİ YA DA ULTRASLAN KARDEŞLERİMİNDE , SENİNDE , BENİMDE ; HEPİMİZİN SÖYLECEKLERİ ÖNEMLİDİR . BEN SADECE SON KARARİ VERİYORUM . FAKAT BU KARARİ VERİRKEN SİZLERİN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİLERİNİZİ MUTLAKA DİKKATE ALİYORUM . UNUTMAYİN ARKADAŞLAR BU FORUMDA KİMSENİN KİMSEYE KARŞİ BİR ÜSTÜNLÜĞÜ YOKTUR . OLAMAZ
ya beyler siz cuma günü son gundemedinzmı ya :@ saat daha 19 53 ya 24 e daha 4 saat var ya nasıl oluo bu ya off ya abi yazık degilmi simdi oynadıgımız maclara yaaaaaa
tmm da kımse yok amett den baska ya off ya
SERSERI_57 : 3 - 2 : AMETT
SERSERI_57 : 3 - 2 : AMETT
Saolasın kardeşimm ,, seninde ellerine sağlıkSERSERI_57 : 3 - 2 : AMETT
maçımız oynandı hamza kardeşim ;) arkadaşı tebrik ediyorum çok zevkli bir maç oldu ellerine sğalık kardşeim
YA NE DİYON KARDEŞ NE ATMASI YAA BEN İSTİYEN ÇIKAR DEDİM SANA ÇIK DEMEDİM ÇIK DEDİĞYSEM İSPATLASANA
YA NE SAKİNİ AMETT YA SABAHTAN BERİ TAKTI BANA YAA ATTINDA ATTIN NERDE ATTIM
YA NE DİYON KARDEŞ NE ATMASI YAA BEN İSTİYEN ÇIKAR DEDİM SANA ÇIK DEMEDİM ÇIK DEDİĞYSEM İSPATLASANAbiliroum kardeş at demedin kendim istedim ben de soruorum turnuvadan attın mı die işte?yanlış anlama ;)
G grubu macı hamza kardes yaptım macı
yekta 0 - 3 Burqi
yekta 3 0 bana verdi macı
yekta 0 - 3 Burqi
tamam burqiciğim , ömer yerine senin ismini yaziyorum şimdi . ikinci turda başarilar dilerim
yekta 0 - 3 Burqi
tamam burqiciğim , ömer yerine senin ismini yaziyorum şimdi . ikinci turda başarilar dilerim
tmm ya simdi oldu :D
ve bu da printin arka yüzü beyler :D bakın 2 golü de 90 da atmiş . neden yanlış tarafi gösterion sero :D
(http://img107.imageshack.us/img107/8946/abw8.jpg) (http://imageshack.us)
ama 90 olunca hamza bırakmıştır maçı dimi hamza? :)
1 dk yta bi yanlışlık var ben cmylmz ı yendim 6 puanım oldu paradoks u ben yendim avarajla 2. olmam lazım burqi sen benle yapıyosun
HAMZA ABİ ELELENLER UEFA YA GİTMİYOR YAW GURUPTAKİ 3. SIRAYI ALANLAR UEFA YA GİDİYORKardei UEFA kupası kayıtlarının dolmasına daha çok olduğu için burdan elenenlerinde UEFA kupasına katılabileceğini yazdı Hamza yani o ayrı bir turnuva olacak oke.
1 dk yta bi yanlışlık var ben cmylmz ı yendim 6 puanım oldu paradoks u ben yendim avarajla 2. olmam lazım burqi sen benle yapıyosun
ark kurayı öyle bir çekmişki benim adım yok ama bizim gruptaki 3 ünün adı bide hasan burak 3cü yani!genel averaja bakarsanız zaten grupta en fazla averaja sahip olan adam bendim!
ilgilendigin için sagol kardeş tekrar teşşekürler
maclar icin son gün ne zaman !!!Ben burdayım Fuis sadece seninle karşılaşamadık bende msn de seni göremiyorum ama hemen siteye yazmıyorum şimdide sen yoksun bende insanım heralde...
yaw bu rain kardesimizi daha hic msnde görmedim !!
gelsinde yapalim !!!
ultraaslan kardeşim hala yoksun piyasada hadi gelde yapalım, bundan sonrası için sorumlu olduğumu düşünmüyorum msn de açık değilben burdaım sen de buralardaysan hemen yapalım!
sadık bi haber bırak ona göre geleyim bende yapalım maçı bugun tatil gunum..
sadık bi haber bırak ona göre geleyim bende yapalım maçı bugun tatil gunum..
sadık foruma hic ugramıyomusun yaw, az önce msn de msj attım cvp alamadım, sonra çevrimdışı oldun.. gelirsen bir haber bırak.. ben gelicem yine..
HAMZA ABİ ELELENLER UEFA YA GİTMİYOR YAW GURUPTAKİ 3. SIRAYI ALANLAR UEFA YA GİDİYOR
ben darkzipender i msnde gördüm geçen bi daha görürsem söylerim ;)