Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => O.S ŞAMPİYONLAR LİGİ TURNUVASI => Konuyu başlatan: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:16:52

Başlık: ***İKİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ***
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:16:52
***İKİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ***

RAİN  -  FUİS

BURQİ  -  PARADOKS

MANSIZ26   - ULTRAASLAN54

AMETT   -   SERSERİ

NURULLAH   -  ÜMMİT

ZAHİT   -   DARKZİPİDERMAN

GFB_SERO   -   HAMZA

SADIK   -   VUDUCİNİ
Başlık: Ynt: ***ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ***
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:25:02
Eh ne diyelim herkese hayırlı uğurlu olsun D;D;D;D
Gönderen: ultrAslan54 - 27 Ekim 2006, 18:26:11
yav benim grubumda olan adamla nasıl eşleşiyorum deiştirin!
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:29:02
ÖLE BİŞEY YOK KURADA O GELİ NE YAPABİLİRİM DEĞİŞTİRMEK YOKKK
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:30:28
Tamamda eşleşme çapraz olması gerekmiyo mu 1. lerle 2. ler

Eğer öyle yapmadıysan yapsan iyi olur

bence kuraları baştan çekk
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:31:54
YAA KARDEŞİM TURNUVANIN BAŞINDA DEDİK GERÇEĞE UYGUN BİR TURNUVA OLACAK DİYE BU KURALAR KALACAK İTİRAZ EDEN ÇIKABİLİR AMA EĞER ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER İSTERSE YENİDEN ÇEKERİM KURALARI
Gönderen: ultrAslan54 - 27 Ekim 2006, 18:32:20
Böyle bi uygulama dünyada yok!
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:32:58
YAA KARDEŞİM TURNUVANIN BAŞINDA DEDİK GERÇEĞE UYGUN BİR TURNUVA OLACAK DİYE BU KURALAR KALACAK İTİRAZ EDEN ÇIKABİLİR AMA EĞER ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER İSTERSE YENİDEN ÇEKERİM KURALARI
Tamam gerçeğe uygunsa çapraz eşleşme yapman gerek öle değil mi ama  ??? ???
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:33:34
YAW ÇEKTİĞİM KURAYA BAKAMDAN ÇEKTİM KİM GELİRSE O
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:34:06
Böyle bi uygulama dünyada yok!

SENİ ZORLA TUTAN YOK KARDEŞİM ÇIKABİLİRSİN BEĞENMİYOSAN
Gönderen: ultrAslan54 - 27 Ekim 2006, 18:35:01
Şimdi öle mi olduk!!!Tamam çekiliriz biz doruyu söledik!
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:35:26
Sende hem gerçeğe uygun diyodun hemde kim geldiyse o diyosun öyle şey mi olur bu kuranın gerçeğe uygun bir  şekilde çapraz olarak grup 1. leri ve grup 2. olarak çekilmesini talep ediyorumm
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:36:14

YAW NE ALAKA BEĞENMİYOSAN ÇEKİL DEDİM NEDEN BÜTÜN SUÇU ÜSTÜME ATARAK ÇEKİLİYOSUN HEM BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA AYNI GRIPTAN ÇIKANLAR Bİ ÜST TURDA EŞLEŞEBİLİYOLAR GEÇEN Ş.LİGİNDE BARCELONAYA AYNISI OLDU
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:37:12
Sende hem gerçeğe uygun diyodun hemde kim geldiyse o diyosun öyle şey mi olur bu kuranın gerçeğe uygun bir  şekilde çapraz olarak grup 1. leri ve grup 2. olarak çekilmesini talep ediyorumm

YA KARDEŞİM BU GERÇEKTE BUNU ÇEKEN ADAMLAR VARYA UEFA BAŞKANI ADINI BİLMİYORUM KURA ÇAPRAZ GELSİN DİYE KURALARI AÇIP BAKIYOMU İÇİNE TOPLARIN İÇİNDEN ÇEKİYO KİM KİME DENK GELİRSE DİYE
Gönderen: ultrAslan54 - 27 Ekim 2006, 18:37:50
senin dediin imkansız!Nese benim yerime başkasını alabilirsin!
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:37:58

YAW NE ALAKA BEĞENMİYOSAN ÇEKİL DEDİM NEDEN BÜTÜN SUÇU ÜSTÜME ATARAK ÇEKİLİYOSUN HEM BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA AYNI GRIPTAN ÇIKANLAR Bİ ÜST TURDA EŞLEŞEBİLİYOLAR GEÇEN Ş.LİGİNDE BARCELONAYA AYNISI OLDU
Saçmalama böyle birşey dünyanın hiç bir yerinde yokkk
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:38:46
senin dediin imkansız!Nese benim yerime başkasını alabilirsin!

MADEMKİ ÇIKAMAK İSTİYOSUN OK AMA BENİ SUÇLI GÖSTERME BEN SADECE BEĞENMİYEN ÇIKAR DEDİM
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:39:52

Saçmalama böyle birşey dünyanın hiç bir yerinde yokkk

YAA KARDEŞ AÇTIRMA BAYRAMLIK AĞZIMI FENERBAHCE 2 YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILINCA KURALARI VERİYOLAR BEN CANLI CANLI İZLİYOM
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:41:00

YA KARDEŞİM BU GERÇEKTE BUNU ÇEKEN ADAMLAR VARYA UEFA BAŞKANI ADINI BİLMİYORUM KURA ÇAPRAZ GELSİN DİYE KURALARI AÇIP BAKIYOMU İÇİNE TOPLARIN İÇİNDEN ÇEKİYO KİM KİME DENK GELİRSE DİYE
O senin dediğin en başta grupları belirlemek için yapılıyo

Grup maçları bittikten sonra A-B , C-D , E-F , G-H gruplarından 1. çıkanlarla 2. çıkanlar eşleşiyor .. yani grup maçlarından sonra kuraya gerek yuok rakipler belli
1. nin rakibi 2. 2. nin rakibi de 1. oluyorr

Bu heryerde böyle kardeşim
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:41:41
MADEMKİ ÇOK BİLİYOSUN HAMZA ABİYE SÖYLE TURNUVA YETKİSİNİ SANA VERSİN SEN YAP BAKALIM
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:42:39
MADEMKİ ÇOK BİLİYOSUN HAMZA ABİYE SÖYLE TURNUVA YETKİSİNİ SANA VERSİN SEN YAP BAKALIM
Öyle şey mi olur ben sana bilmiyosun demedim sadece doğrusunu söyledim heryerde yapılan uygulamayı anlattım sana o kadar ve söyledikleriminde daima arkasındayım Hamza ya sor bakim o ne diyo o zaman benim haklı olduğumu anlayacaksın
Gönderen: ultrAslan54 - 27 Ekim 2006, 18:43:19
kardeş uzatmaya gerek yok böle bişe yok amatör liglerde bile zor görürsün!hiçbi kanıtın da olamaz!
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:43:43
SORUN ÇÖZÜLDÜ DEĞİŞTİRMİYORUM HAMZA ABİDERSE DEĞİŞTİRECEĞİM HİÇ BİRİNİZİN DEDİĞİN UMRUMDA DEİL HAMZA ABİ SÖYLE DEĞİŞTİR DİYOSAN HEMEN DEĞİŞTİRECEĞİM
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:45:29
Bişeyi doğru yapmak için Hamza nın mı söylemesi lazım biz burda yalan mı söylicaz sana biz söylince yanlışş Hamza söylince doğru mu
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:46:21
SENİN NE DEDİĞİN BENİ İLGİLENDİRMİYO BEN HAMZA ABİ NE DERSE YAPARIM SİTE SAHİBİ O DEĞİLMİ O NE DERSE O OLUR DOĞRULUKLA Bİ ALAKASI YOK
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:47:37
İyi ne yaparsan yap ama Hamza nında en son diyeceği o en azından senin yaptığının yanlış olduğunu söyleyecektir bundan eminim
Gönderen: gfb_sero - 27 Ekim 2006, 18:48:40
YA BEYLER TAMAM UZATMAYIN ARTIK BİR SEFERLİK BÖYLE BİRŞEY OLMUŞ . SONUÇTA ÖNEMLİ OLAN MAÇ YAPMAK DEĞİLMİ KİMİNLE EŞLEŞTİĞİNE NİYE BAKIYOSUN . AMA BİDAHAKİNE ÇEKERKEN DAHA GERÇEĞE UYGUN OLMASINA DİKKAT EDERİZ . LÜTFEN DAHA FAZLA TARTIŞMAYALIM. AYRICA BÖYLE KÖTÜ BİR SEBEBTEN TURNUVAYI BIRAKMANA GEREK YOK KARDEŞİM . SEN ELİNDEN GELDİĞİNCE MAÇINI YAPIP KEYİF ALMANA BAK . TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR OYUNSİTENİZ AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI  ;)
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:49:13
YANLIŞ OLURSA OLSUN DÜZELTİRİM AMA HİÇ Bİ ZAMAN BAŞKASININ DEDİĞİNİ YAPMAM ANCAK BENDE BÜYÜK YADA İŞTE KALİTE VEYATTA RÜTBE YÜKSEKLİĞİ OLANLARIN DEDİĞİNİ YAPARIM
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 18:50:14
SORUN ÇÖZÜLDÜ DEĞİŞTİRMİYORUM HAMZA ABİDERSE DEĞİŞTİRECEĞİM HİÇ BİRİNİZİN DEDİĞİN UMRUMDA DEİL HAMZA ABİ SÖYLE DEĞİŞTİR DİYOSAN HEMEN DEĞİŞTİRECEĞİM

Sadik kardeşim ikinci tur kuralarini çekerken bir takım yanlışlıklar olmuş . serseri ve ultraslan kardeşlerim bu konuda doğru söylüyorlar . fakat kuralar bir kere çekildi ve bundan sonra değiştirilmesi malesef mümkün değil . bu senin ilk tecrüben kardeşim .daha bir sürü turnuva yapacağiz ve bundan sonra grup birincileriye grup ikincilerini farkli gruplardan eşleştiririsin . şimdilik bu ku konu kapanmiştir . serseri ve ultraslan kardeşlerim sizlerinde bu kurayi hoş göreceğinizi umuyorum . hepinize ikinci turda başarilar dilerim
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:50:21
YA BEYLER TAMAM UZATMAYIN ARTIK BİR SEFERLİK BÖYLE BİRŞEY OLMUŞ . SONUÇTA ÖNEMLİ OLAN MAÇ YAPMAK DEĞİLMİ KİMİNLE EŞLEŞTİĞİNE NİYE BAKIYOSUN . AMA BİDAHAKİNE ÇEKERKEN DAHA GERÇEĞE UYGUN OLMASINA DİKKAT EDERİZ . LÜTFEN DAHA FAZLA TARTIŞMAYALIM
Tmm ben yapıılan yanlışlığa bişey demiyorumda yaptığının yanlış olduğunu kabullenmeli en azından hala kendini savunuyo senin dediklerini o dese ne ala ama o hala Hamza ne derse o diyoo
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:50:29
SEROO KARDEŞİMDE BENDEN YANA OFF SIKILDIM OK HERKES MAINI YAPSIN SÖZDE BURASI MAÇ SONUÖ BÖLÜMÜ İDİ HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM  BUNLARI BURAYA YAZMAMAM GEREKİYODU
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:52:23

Sadik kardeşim ikinci tur kuralarini çekerken bir takım yanlışlıklar olmuş . serseri ve ultraslan kardeşlerim bu konuda doğru söylüyorlar . fakat kuralar bir kere çekildi ve bundan sonra değiştirilmesi malesef mümkün değil . bu senin ilk tecrüben kardeşim .daha bir sürü turnuva yapacağiz ve bundan sonra grup birincileriye grup ikincilerini farkli gruplardan eşleştiririsin . şimdilik bu ku konu kapanmiştir . serseri ve ultraslan kardeşlerim sizlerinde bu kurayi hoş göreceğinizi umuyorum . hepinize ikinci turda başarilar dilerim
Tamam Hamza ama SADIK kardeşimin bi özür dilemesi gerekmez mi en azından siz haklıymışsınız demesini bekliyorum açıkçası
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:52:54
HAMZA ABİ MSN YE GELİRMİSİN 25 DKKA SONRA
Gönderen: ultrAslan54 - 27 Ekim 2006, 18:53:10
YANLIŞ OLURSA OLSUN DÜZELTİRİM AMA HİÇ Bİ ZAMAN BAŞKASININ DEDİĞİNİ YAPMAM ANCAK BENDE BÜYÜK YADA İŞTE KALİTE VEYATTA RÜTBE YÜKSEKLİĞİ OLANLARIN DEDİĞİNİ YAPARIM
Bizim rütbemizi nerden biliosun?
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 18:53:57
YAWW TAM BİTTİ DİYORUZ GENE AÇIYO KONUYU KAPANDI KARDEŞ KONU
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:54:12
SEROO KARDEŞİMDE BENDEN YANA OFF SIKILDIM OK HERKES MAINI YAPSIN SÖZDE BURASI MAÇ SONUÖ BÖLÜMÜ İDİ HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM  BUNLARI BURAYA YAZMAMAM GEREKİYODU
Heh  işte tamam olay budur başta nie demedin bunları nese artık bir dahaki turnuvalarda daha dikkatli olursun senide sıktık biraz ama ne yapalım doğrusu buydu nese hadi kolay gelsin
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 18:54:56

Tamam Hamza ama SADIK kardeşimin bi özür dilemesi gerekmez mi en azından siz haklıymışsınız demesini bekliyorum açıkçası

KİMSENİN KİMSENDEN ÖZÜR DİLEMESİ GEREKMİYOR KARDEŞİM . SADIK KARDEŞİM DE BU KURALARİ ÇEKERKEN BİLMEDEN ÇEKTİ . FAKAT BUNDAN SONRA EMİNİM Kİ DAHA DİKKATLİ OLACAKTİR. BU KONUYA BURADA BİR NOKTA KOYUYOR . HEPİNİZE İKİNCİ TUR KARŞILAŞMALARİNDA BAŞARİLAR DİLİYORUM .
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:55:43

KİMSENİN KİMSENDEN ÖZÜR DİLEMESİ GEREKMİYOR KARDEŞİM . SADIK KARDEŞİM DE BU KURALARİ ÇEKERKEN BİLMEDEN ÇEKTİ . FAKAT BUNDAN SONRA EMİNİM Kİ DAHA DİKKATLİ OLACAKTİR. BU KONUYA BURADA BİR NOKTA KOYUYOR . HEPİNİZE İKİNCİ TUR KARŞILAŞMALARİNDA BAŞARİLAR DİLİYORUM .
Saol sanada başarılar...
Gönderen: Burqi - 27 Ekim 2006, 18:57:55
ya beyler siz cuma günü son gundemedinzmı ya :@ saat daha 19 53 ya 24 e daha  4 saat var ya nasıl oluo bu ya off ya abi yazık degilmi simdi oynadıgımız maclara yaaaaaa
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 18:58:15

SADIK KARDEŞİM BU FORUMDA HEPİMİZ AYNI HAKLARA SAHİBİZ . HEPİMİZİN GÖRÜŞLERİ DEĞERLİDİR . KİMSENİN KİMSEYE KARŞİ BİR ÜSTÜNLÜĞÜ YOKTUR . SERSERİ YA DA ULTRASLAN KARDEŞLERİMİNDE , SENİNDE , BENİMDE ; HEPİMİZİN SÖYLECEKLERİ ÖNEMLİDİR . BEN SADECE SON KARARİ VERİYORUM . FAKAT BU KARARİ VERİRKEN SİZLERİN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİLERİNİZİ MUTLAKA DİKKATE ALİYORUM . UNUTMAYİN ARKADAŞLAR BU FORUMDA KİMSENİN KİMSEYE KARŞİ BİR ÜSTÜNLÜĞÜ YOKTUR . OLAMAZ  
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 18:59:50

SADIK KARDEŞİM BU FORUMDA HEPİMİZ AYNI HAKLARA SAHİBİZ . HEPİMİZİN GÖRÜŞLERİ DEĞERLİDİR . KİMSENİN KİMSEYE KARŞİ BİR ÜSTÜNLÜĞÜ YOKTUR . SERSERİ YA DA ULTRASLAN KARDEŞLERİMİNDE , SENİNDE , BENİMDE ; HEPİMİZİN SÖYLECEKLERİ ÖNEMLİDİR . BEN SADECE SON KARARİ VERİYORUM . FAKAT BU KARARİ VERİRKEN SİZLERİN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİLERİNİZİ MUTLAKA DİKKATE ALİYORUM . UNUTMAYİN ARKADAŞLAR BU FORUMDA KİMSENİN KİMSEYE KARŞİ BİR ÜSTÜNLÜĞÜ YOKTUR . OLAMAZ  
İşte bunu herkesin bilmesi lazım yazılam msjları oradaki yıldızlara göre değerlendirmemek lazım
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 19:02:00
ya beyler siz cuma günü son gundemedinzmı ya :@ saat daha 19 53 ya 24 e daha  4 saat var ya nasıl oluo bu ya off ya abi yazık degilmi simdi oynadıgımız maclara yaaaaaa

Burqi kardeşim sizin grubunuz gerçekten allak bullak oldu . bu yüzden grubundan şu an kimi bulursan maçini yapabilirsin . nitekim amet kardeşimde 0 puanla bir üst tura çikti . kimsenin hakkının yenmesini istemiyorum . bu sebeple , grubundan kimi bulursan bu gece 00.00 a kadar oynama hakkına sahipsin. iyi şanslar
Gönderen: Burqi - 27 Ekim 2006, 19:15:44
tmm da kımse yok amett den baska ya off ya
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 19:17:22
tmm da kımse yok amett den baska ya off ya

amet le yap burqi . yeterki birileriyle yap , nitekim berabere kalsan dahi gruptan çikabiliyorsun kazanirsan 4 puanla grup lideri olacaksin . ama unutma bu gece 00.00 a kadar grubundan biriyle yapmak zorundasin
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 19:24:08
          SERSERI_57 : 3 - 2 : AMETT

Gerçekten güzel maçtı Amett kardeşimi tebrik ediyorum bana bir gol hediye etti hakkını yiyemem  ;D ;D ;D kaleciyle pas hatası yaptı saolsun  ;D ;D ;D
Gönderen: amett - 27 Ekim 2006, 19:25:31

maçımız oynandı hamza kardeşim  ;) arkadaşı tebrik ediyorum çok zevkli bir maç oldu ellerine sğalık kardşeim
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 19:25:40

üzgünüm burqi , amet elendi bu durumda amet ile oynayamazsin . fakat yekta nickli katilimciyla mutlaka bu geceye kadar irtibata geçmeye çaliş .
Gönderen: serseri_57 - 27 Ekim 2006, 19:28:39

maçımız oynandı hamza kardeşim  ;) arkadaşı tebrik ediyorum çok zevkli bir maç oldu ellerine sğalık kardşeim
Saolasın kardeşimm ,, seninde ellerine sağlık
Gönderen: Burqi - 27 Ekim 2006, 19:42:23
amet kardes nerdesın ya 
Gönderen: Burqi - 27 Ekim 2006, 19:46:33
G grubu macı hamza kardes yaptım macı
yekta 0 - 3 Burqi
yekta 3 0 bana verdi macı
Gönderen: ultrAslan54 - 27 Ekim 2006, 19:48:55
sadık senbeni turnuvadan attın dimi yerime başkasını aldın  mı?
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 19:51:10
YA NE DİYON KARDEŞ NE ATMASI YAA BEN İSTİYEN ÇIKAR DEDİM SANA ÇIK DEMEDİM ÇIK DEDİĞYSEM İSPATLASANA
Gönderen: amett - 27 Ekim 2006, 19:52:47
YA NE DİYON KARDEŞ NE ATMASI YAA BEN İSTİYEN ÇIKAR DEDİM SANA ÇIK DEMEDİM ÇIK DEDİĞYSEM İSPATLASANA

sakin ol sadık kardeşim :D ;)
Gönderen: djarum black- - 27 Ekim 2006, 19:53:28
YA NE SAKİNİ AMETT YA SABAHTAN BERİ TAKTI BANA YAA ATTINDA ATTIN NERDE ATTIM
Gönderen: Burqi - 27 Ekim 2006, 19:55:37
yekta 0 - 3 Burqi
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 20:07:10
YA NE SAKİNİ AMETT YA SABAHTAN BERİ TAKTI BANA YAA ATTINDA ATTIN NERDE ATTIM

konu kapanmiştir arkadaşlar . kimsenin turnuvadan atildiği yok :D aynen devam ediyoruz . hepinize kalan maçlarinizda başarilar dilerim
Gönderen: ultrAslan54 - 27 Ekim 2006, 20:07:41
biliroum kardeş at demedin kendim istedim ben de soruorum turnuvadan attın mı die işte?yanlış anlama ;)
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 20:07:52
yekta 0 - 3 Burqi

tamam burqiciğim , ömer yerine senin ismini yaziyorum şimdi . ikinci turda başarilar dilerim
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 20:09:04
HAMZA 5 - 3 GFB_SEROO

çok zevkli maç oldu . ilk yarı sonunda 5 -0 öne geçmeseydim . sonuç böyle olmazdi . ellerine sağlik sero . sende güzel oynadin gerçekten . maçın son dakikasına kadar bir umut taşidin :D uefa yolunda başarilar artik :D 
Gönderen: Burqi - 27 Ekim 2006, 20:15:32
yekta 0 - 3 Burqi

tamam burqiciğim , ömer yerine senin ismini yaziyorum şimdi . ikinci turda başarilar dilerim

tmm ya simdi oldu :D
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 20:16:09
yekta 0 - 3 Burqi

tmm ya simdi oldu :D

bu kıyağimi unutma burqi :D
Gönderen: gfb_sero - 27 Ekim 2006, 20:17:44
(http://img159.imageshack.us/img159/5034/scr2.jpg)

İŞTE SCREEN GERÇEKTEN HAKETMEDİĞİMİZ Bİ SONUÇ ALDIM AMA NAPALIM OLSUN BİRAZDA HAMZA KARDEŞİM SEVİNSİN DİMİ  :D :D SENİDE TBRK EDERİM KARDEŞİM BİRAZ ŞANSIN VARDI AMA ONUDA GÖRMEMEZLİKTEN GELİYORUM  :D :D TEKRAR TBERİKLER  :D
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 20:22:29
sen şutlara mi bakiosun şimdi :D bak bakalim kimin pas yüzdesi daha yüksek :D kim daha çok posizyon bulmuş :D kaleyi bulan toplarin sayisi kimde daha çok :D ve kim daha çok gol atmiş :D ona bak sen:D bahane buluon hemen :D
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 20:25:09
ve bu da printin arka yüzü beyler :D bakın 2 golü de 90 da atmiş . neden yanlış tarafi gösterion sero :D

(http://img107.imageshack.us/img107/8946/abw8.jpg) (http://imageshack.us)
Gönderen: evanescence - 27 Ekim 2006, 20:28:53
ve bu da printin arka yüzü beyler :D bakın 2 golü de 90 da atmiş . neden yanlış tarafi gösterion sero :D

(http://img107.imageshack.us/img107/8946/abw8.jpg) (http://imageshack.us)

sende he iyiki 90 da atmış iki golüde sen kendine bak 30,31,33,34 peşpeşe sıralamışsın :D kesin oyunda bi sorun oluşmuştur :D
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 20:30:15
neyse konu kapanmıştır :D :D 5-3 bitti işte daha neyi konuşuyoruz :D uefa da başarilar seroo :D
Gönderen: ultrAslan54 - 27 Ekim 2006, 20:30:49
ama 90 olunca hamza bırakmıştır maçı dimi hamza? :)
Gönderen: Hamza - 27 Ekim 2006, 20:32:37
ama 90 olunca hamza bırakmıştır maçı dimi hamza? :)

tabi canım kendi yarı sahamda pas yaparken atti 2 gol :D . yoksa birakirmiyim hiç :D
Gönderen: gs_08 - 27 Ekim 2006, 21:58:44
NURULLAHGS:5
                 UMMİT:4

Güzel maçtı arkadaşı tebrik ederim 10 kişi kaldım ama direndim 2.yarı çok iyiydim...
Gönderen: hasanburak - 27 Ekim 2006, 22:44:31
1 dk yta bi yanlışlık var ben cmylmz ı yendim 6 puanım oldu paradoks u ben  yendim avarajla 2. olmam lazım burqi sen benle yapıyosun
Gönderen: YuRY - 28 Ekim 2006, 07:32:20
HAMZA ABİ ELELENLER UEFA YA GİTMİYOR YAW GURUPTAKİ 3. SIRAYI ALANLAR UEFA YA GİDİYOR
Gönderen: YuRY - 28 Ekim 2006, 07:52:12
BEN KİMLERİN UEFA CUPASINA GİTTİĞİNİ KONU İLE YAZDIM
Gönderen: Burqi - 28 Ekim 2006, 09:33:37
1 dk yta bi yanlışlık var ben cmylmz ı yendim 6 puanım oldu paradoks u ben  yendim avarajla 2. olmam lazım burqi sen benle yapıyosun

OLEMİ KARDS YAPALIMDA HAMZA BİŞEY YAZSINDA BUNUN HAKKINDA
Gönderen: serseri_57 - 28 Ekim 2006, 10:43:33
HAMZA ABİ ELELENLER UEFA YA GİTMİYOR YAW GURUPTAKİ 3. SIRAYI ALANLAR UEFA YA GİDİYOR
Kardei UEFA kupası kayıtlarının dolmasına daha çok olduğu için burdan elenenlerinde UEFA kupasına katılabileceğini yazdı Hamza yani o ayrı bir turnuva olacak oke.

Burdan elenen herkes ister 2. turda ister gruplarda elenenler UEFA ya kayıt yaptırabiliyorlar...
Gönderen: Fuis - 28 Ekim 2006, 11:43:15
maclar icin son gün ne zaman !!!
yaw bu rain kardesimizi daha hic msnde görmedim !!
gelsinde yapalim !!!
Gönderen: Hamza - 28 Ekim 2006, 16:03:59

tamam hasan kardeşim o zaman grubumuzdan ben averajla birinci , sen ikinci , paradoks üçüncü , cmlymzz da dördüncü oluyor . burqinin ikinci turdaki rakibi sensin . birazdan eşleşmeleri editliyeceğim . başarilar dilerim
Başlık: Ynt: ***İKİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ***
Gönderen: PaRaDoKs - 28 Ekim 2006, 17:06:49
ark kurayı öyle bir çekmişki benim adım yok ama bizim gruptaki 3 ünün adı bide hasan burak 3cü yani!genel averaja bakarsanız zaten grupta en fazla averaja sahip olan adam bendim!
Gönderen: Hamza - 28 Ekim 2006, 17:15:04
ark kurayı öyle bir çekmişki benim adım yok ama bizim gruptaki 3 ünün adı bide hasan burak 3cü yani!genel averaja bakarsanız zaten grupta en fazla averaja sahip olan adam bendim!

evet paradoks doğru söylüyor . kendisi 6 avarajla grup birincisi ben 3 averajla ikinci , burak ise -2 avarajla üçüncü bitirdi grubu . bu yüzden burqinin ikinci turdaki rakibi paradokstur . eşleşmeleri tekrar editliyorum .
Gönderen: PaRaDoKs - 28 Ekim 2006, 17:33:01
ilgilendigin için sagol kardeş tekrar teşşekürler
Gönderen: Hamza - 28 Ekim 2006, 17:51:36
ilgilendigin için sagol kardeş tekrar teşşekürler

rica ederim kardeşim . az kalsin haksiz yere seni eleyecektik . hakkını helal et
Gönderen: Furqi - 28 Ekim 2006, 19:09:29
herkeze slmlar
Gönderen: Burqi - 28 Ekim 2006, 19:10:43
Paradox 2 - 6 Burqii
  guzel bi mactı paradox 
Gönderen: RaiN - 28 Ekim 2006, 19:17:01
maclar icin son gün ne zaman !!!
yaw bu rain kardesimizi daha hic msnde görmedim !!
gelsinde yapalim !!!
Ben burdayım Fuis sadece seninle karşılaşamadık bende msn de seni göremiyorum ama hemen siteye yazmıyorum şimdide sen yoksun bende insanım heralde...
Gönderen: darkzpiderman - 28 Ekim 2006, 19:39:05
zahit kardeşim ne zaman açacan msn yi bi maçımızı yapasaydık
Gönderen: RaiN - 28 Ekim 2006, 20:03:43
                        RAİN : 5 - 2 : FUIS
Gönderen: mansiz26s - 28 Ekim 2006, 21:37:12
ultraaslan54 kardeşim, tince kardeşim bu gece açığım şimdi ve gece nin ilerleyen saatlerine kadar başka zamanda müsait olamam gel de yapalım maçımızı
Gönderen: mansiz26s - 29 Ekim 2006, 01:12:22
ya ultraaslan kardeş saat 2 5 saatir online ım bekledim ama gelmedin, bakın arkadaşlar buraya yazıyorum saat gecenin 2 si sorumluluk benden çıkar
Gönderen: vuducini - 29 Ekim 2006, 11:12:46
sadık bi haber bırak ona göre geleyim bende yapalım maçı bugun tatil gunum..
Gönderen: mansiz26s - 29 Ekim 2006, 14:49:18
ultraaslan kardeşim hala yoksun piyasada hadi gelde yapalım, bundan sonrası için sorumlu olduğumu düşünmüyorum msn de açık değil
Gönderen: ultrAslan54 - 29 Ekim 2006, 15:37:47
ultraaslan kardeşim hala yoksun piyasada hadi gelde yapalım, bundan sonrası için sorumlu olduğumu düşünmüyorum msn de açık değil
ben burdaım sen de buralardaysan hemen yapalım!
Gönderen: vuducini - 29 Ekim 2006, 18:48:10

sadık foruma hic ugramıyomusun yaw, az önce msn de msj attım cvp alamadım, sonra çevrimdışı oldun.. gelirsen bir haber bırak.. ben gelicem yine..
Gönderen: Hamza - 29 Ekim 2006, 18:50:17

sadık foruma hic ugramıyomusun yaw, az önce msn de msj attım cvp alamadım, sonra çevrimdışı oldun.. gelirsen bir haber bırak.. ben gelicem yine..

hocam sadıkın bilgisayarinda bir sorun var . kendisi bana söyledi ve bu durumda bu maçi hükmen kazanarak çeyrek finale çikmayi garantilemiş oluyorsun . bir üst turda başarilar dilerim
Gönderen: vuducini - 29 Ekim 2006, 18:54:01
tamam hamza , saol sanada başarılar...
Gönderen: Hamza - 29 Ekim 2006, 18:54:07

daha öncede belirttiğim gibi şampiyonlar ligi kulvarindan elenen herkes uefa kupasi kulvarina kayit yaptirabilir beckham
Gönderen: ultrAslan54 - 29 Ekim 2006, 20:34:40
ultrAslan54:3-2:mansız26
Gönderen: serseri_57 - 30 Ekim 2006, 13:22:01
Arkadaşlar kaç maç kaldı hala  oynamayan var mıı ??? ??? ???
Gönderen: ultrAslan54 - 30 Ekim 2006, 15:55:07
heralde 1-2 tane kaldı ya da biitti!
Gönderen: serseri_57 - 30 Ekim 2006, 16:03:08
Sanırım sadece ZAHİT - DARKZİPİDERMAN  maçı kaldı arkadaşlar sizde yapın yapacaksanız yapmıyosanızda söyleyin daha bu konuya bir msj bile atmamışsınız nerdeyse Hamza maçlarını yapmaları için ya son bir tarih ver yada ikisinide ele artık çeyrek finale geçelim yaniii
Gönderen: Okan$ - 30 Ekim 2006, 16:30:53
ben darkzipender i msnde gördüm geçen bi daha görürsem söylerim ;)
Gönderen: Hamza - 30 Ekim 2006, 20:54:01
ben darkzipender i msnde gördüm geçen bi daha görürsem söylerim ;)

bilgi için teşekkür ederim okan , darkzipederman ayrica konu içerisinde zahitmungani maça davet etmişti zaten . bu durumda bir üst tura hükmen darkzipaderman çikarilmiştir .

çeyrek final eşleşmelerine gitmek için tıklayiniz :

http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=13108.0

hepinize bol şans