Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => FENERBAHCE => Konuyu başlatan: alex_20 - 28 Ekim 2006, 12:22:06

Başlık: Kezman'ın özverisi
Gönderen: alex_20 - 28 Ekim 2006, 12:22:06
Sırp futbolcu kendisini iyi hissettiğini ve zorlu Vestel Manisa maçında oynamak istediğini söyledi. Ancak, Arthur Zico engeline takılan Kezman kadroya alınmadı.

F.Bahçe’de yarınki Vestel Manisaspor maçı öncesinde Mateja Kezman oynamak istedi, ancak bu arzusu kursağında kaldı. Dün kendisini iyi hissettiğini ileri sürerek akşam idmanında düz koşuya çıkmak isteyen Sırp oyuncu, teknik direktör Arthur Zico engeline takıldı. Kayserispor ile oynanan maçta attığı golden sonra sakatlanan ve iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan yıldız futbolcu, takımını liderlik maçında yalnız bırakmak istemedi.
Kezman’ın bu arzusu Zico’yu önce sevindirdi, ancak doktorların verdiği rapor işin rengini değiştirdi. Brezilyalı hoca, başbaşa görüştüğü Kezman’a "Seni kaybetmek istemiyorum. Bu maç çok önemli görünebilir ama oynaman seni riske atmama neden olacak. Bu yüzden kadroya almayacağım" dedi. Salonda tedavisini sürdüren Kezman ise hocasının bu düşüncesine saygı duyarak haftaya oynanacak Gaziantepspor maçına konsantre olacağını söyledi.
Gaziantepspor maçındaki iyi futboldan dolayı dün akşam yapılan idman öncesi futbolcularını bir kez daha kutlayan Zico, Vestel Manisa maçının önemini anlatarak, "Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Rakibimiz ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden. Son iki maçtaki performansınızı gösterirseniz, İstanbul’a lider olarak döneriz. Sizlere inancım sonsuzdur" diye konuştu.
__________________
Başlık: Ynt: Kezman'ın özverisi
Gönderen: alex_20 - 28 Ekim 2006, 12:23:21
KEZMAN KARDEŞİM ASIL SEN BİZE DERBİ MAÇLARDA LAZIMSIN İŞTAHINI DERBİLERE SAKLA SAKLAKİ EZİKLERE DERSLERİNİ
VE HADLERİNİ BİLDİRELİM ACELE ETME İYİCE SAĞLIĞINA KAVUŞ
Başlık: Kezman'ın özverisi
Gönderen: Abdullah - 25 Haziran 2007, 13:53:31
bilgi için saol  ;)