Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: KRL - 01 Kasım 2006, 18:05:59
-
AD : MEHMET
SOY AD :YILDIZ
YAS : 19
MOD OLMAK İSTEDIGI KONU : HER KONU OLABİLR(EKSİK OLAN HER ALANDA ÇALIŞIRIM...)
DAHA ONCE MODLUK YAPTIGI SITELER : WWW.OYUNSİTENİZ.COM ...VE İSMİNİ SÖLEMEK İSTMEDİĞİM BİR SÜRÜ SİTE
not=eger kabul ediyorsan yeni msn adresi ekle.... stqrm@hotmail.com
-
hamza abi cvp yazmıcakmısınız
-
başvuru yerine yazsaydın keşke ama neyse bi konuşalım hamza abi ve melih abi ile
-
hamza gelsin konuşalım hamza ile sonra cevabıımızı iletiriz ;)
-
AD : MEHMET
SOY AD :YILDIZ
YAS : 19
MOD OLMAK İSTEDIGI KONU : HER KONU OLABİLR(EKSİK OLAN HER ALANDA ÇALIŞIRIM...)
DAHA ONCE MODLUK YAPTIGI SITELER : WWW.OYUNSİTENİZ.COM ...VE İSMİNİ SÖLEMEK İSTMEDİĞİM BİR SÜRÜ SİTE
not=eger kabul ediyorsan yeni msn adresi ekle.... stqrm@hotmail.com
bu siteden ayrildiğin gün sana ne zaman gelmek istersen kapımız sonuna kadar açık demiştim . hiç düşünmeden site moderatörü olma teklifini kabul ediyorum KRL kardeşim . yeniden aramiza hoşgeldin . seninle özel olarak da konuşmak istiyorum . oyunsiteniz@hotmail.com eklersen sevinirim
-
hoşgeldin karde
s
-
saolun ben de 2,5 aydır hastedeydim ..geri döndüm artık bi daha ayrılmam ....
-
eyw kardeşim geçmiş olsun hangi konuyu istiyorsun bu arada ???
-
saolun ben de 2,5 aydır hastedeydim ..geri döndüm artık bi daha ayrılmam ....
çok büyük geçmiş olsun kardeşim . sanirim sitemizin genel moderatörü olmak istiyorsun . istediğin özel bir konu yok
-
full oyunlar bölümüne yap bence abi çok paylaşımı var
-
RESİM GALERİSİ ,MP3 MUZİKLER, SPOR MUHABBET & GÜNCEL HABERLER ,FULL OYUNLAR ,FULL PROGRAMLAR
BUNLAR OLABİLİR...BİDE SENİ
EKLEDİM KABUL ETMEDİN Mİ YAW SÜREKLİ KAPALISIN YAW Bİ DE SEN EKLE BENİ stqrm@hotmail.com
-
RESİM GALERİSİ ,MP3 MUZİKLER, SPOR MUHABBET & GÜNCEL HABERLER ,FULL OYUNLAR ,FULL PROGRAMLAR
EKLEDİM KABUL ETMEDİN Mİ YAW SÜREKLİ KAPALISIN YAW Bİ DE SEN EKLE BENİ stqrm@hotmail.com
kişi listemde varsin şu anda . genelde çevrim dışı açiyorum ben . seni online gördüğüm zaman konuşalim detaylari .
şu an itibari ile istediğin bölümlerin hepsine seni moderatör olarak yazdim kardeşim . senden bol paylaşimlar bekliyorum . hayırlı olsun
-
kişi listemde varsin şu anda . genelde çevrim dışı açiyorum ben . seni online gördüğüm zaman konuşalim detaylari .
şu an itibari ile istediğin bölümlerin hepsine seni moderatör olarak yazdim kardeşim . senden bol paylaşimlar bekliyorum . hayırlı olsun
aga biras aktiv ol yav
-
bana diyorsan 1hafat bekleyin şu aralar biraz yogunum 1 hafta sonra siteye el koyacam..... :P :P :P :P ;D ;D :D :D
-
bana diyorsan 1hafat bekleyin şu aralar biraz yogunum 1 hafta sonra siteye el koyacam..... :P :P :P :P ;D ;D :D :D
oke kardes inş
-
hayırlı olsun genç
-
Hoşgeldin KRL kardeşim