Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: m3t3d1nh0 - 06 Kasım 2006, 16:42:48
-
forumumuzda üye olan herkes oy kullanabilir ve eğer çoğunluk ne derse ona uyulacaktır sonuçları sadece üye oylayınca görebilir
-
şimdiden 2 oy oldu hadi ben yemek yemeğe gidiyorum geldiğimde inş oylar fazlalaşır
-
hamza abi eğer kaldırılırsa ben - olanlarıbulurum siteye yazarım oke
-
bence kalkmasın kişinin itbarını göstriyor ;)
-
bence kalkmasın kişinin itbarını göstriyor ;)
kardes sen tabiki kalkmasın dersin puanın +49 benim -70 seninde böle olsaydı kalkmasını istemezmiydin senle beninm puan arasında 119 puan fark var
-
kardeş sadece senin -71 die kaldıramayız
-
kardeş sadece senin -71 die kaldıramayız
oke abi
-
Puan eksiltmeyi kaldirirsak , puan arttirmayi da kaldirmaliyiz . yoksa bir anlami kalmaz zaten .
-
Puan eksiltmeyi kaldirirsak , puan arttirmayi da kaldirmaliyiz . yoksa bir anlami kalmaz zaten .
b i sitede sadece itibar yükseltme vardı abi sanırsam www.oyun-arsivi.com du
-
b i sitede sadece itibar yükseltme vardı abi sanırsam www.oyun-arsivi.com du
bu anket burada 2 - 3 gün daha kalsin . çikacak olan oylara göre puan eksiltmeyi kaldirabiliriz
-
oke abi tşk
-
cuma son gün cuma günü saat 20:00 da son bulacaktır anket
-
cuma son gün cuma günü saat 20:00 da son bulacaktır anket
oke abi ben yaparım o işi kilitlerim anketi
-
benım ıcın farketmez kardes ama cok ındırenlere yasaklansa ıı olur ;)
-
evt ya
-
dimi abi
-
dimi abi
kararimiz anket sonucuna göre verilecektir metehan .
-
hadi ya yarın son gün biraz daha talep olsa keşke
-
oley 10'a 9 olmuş
-
oley 10'a 9 olmuş
metehan senden bunu beklemezdim . başkalarinin adına üye olup . oy kullanmişsin . ipleri izledim . bu ikinci oluyor . neden böyle yapiyorsun . nasil olsa elinde sonunda ortaya çikiyor yaptığın . bunun yerine sadece oy kullandirmak için sitemize yeni elemanlar kazandirip oy kulllandirttirabilirdin . böylece hem sen amacına ulaşmiş olur , hem de sitemizdeki üye sayilari hilesiz yoldan artmiş olurdu . bu yaptiğin tam bir düzenbazlik . umarim ayni hatayi bir daha tekrar etmezsin .
-
abi o zmn 3 oy geri alırmısın pardon özür dilerim bi daha olmaz ama benim puan zırt pırt düşüyor bende sinirden ne yapacağımı şaşırıyorum abi
-
öle bi yetkin var dimi abi 3 oy geri alma
-
abi o zmn 3 oy geri alırmısın pardon özür dilerim bi daha olmaz ama benim puan zırt pırt düşüyor bende sinirden ne yapacağımı şaşırıyorum abi
söylediklerimi reddetmeyip , yaptıklarini doğruladiğin için öncelikle teşekkür ederim . ben bir daha böyle bir şey yapacağina inanmiyorum . evet oyunu 3 oy geri alma gibi bir yetki hiç kimse de yok . fakat biz hesablarken 3 oy eksik hesabliyacağiz evetleri oke ;)
-
oke abi
-
ÇOK YAZIK GÖZÜMDEN DÜŞTÜN METE
-
napim abi ikide birde düşüyo bende ne yapacağımı şaşırıyorum gerçekten yemin ederim
-
napim abi ikide birde düşüyo bende ne yapacağımı şaşırıyorum gerçekten yemin ederim
üye oldugun isimleri buraya yaz senin itibarı 0 yapıcam bundan sonrasına karışmam
-
abi şu an iki tanesi aklımda
osmank
ahmet789 3. hatırlayamadım
-
yanlış yazmışım şimdi aklıama geldi
ali789 ahmet 123 osmank bunlar abi
-
oke bakayım bi
-
tamam 3 üyeyide sildim şimdi 0 lıyorum
-
Arkadaslar anket dün cuma günü bitmiştir ve sonuc olarak kalıdrılmamasına karar verilmiştir evet kaldırılsın diyenler 7 hayır kalıdrılmasın diyenler ise 9 dur herkese hayırlı uğurlu olsun
-
agam bence kalkmasına gerek yok seninkinde 5 olmuş yavaş yavaş artar işte
-
inş aga
-
ANKET SONUCU
KALDIRILSIN 7
KALDIRILMASIN 11
BU SONUÇLA PUAN KALDIRILMIYOR KATILIM İÇİN TŞKLER
-
aslında cuma günü bitmişti bugüne uzadı
-
KONU KİLİTLENMİŞ , ANKET KAPATİLMİŞTİR . PUAN EKSİLTME KALDİRİLMAMİŞTİR .