Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OYUN DIŞI BÖLÜMLER => KÜLTÜR SANAT EĞİTİM VE TEKNOLOJİ => SİTE TANITIMLARI => Konuyu başlatan: Hamza - 01 Temmuz 2014, 23:30:49
-
SAÇ UZATAN ŞAMPUAN RESTOREX
Ben doktorumun ve tanıdığım bir eczacımın önerisiyle Restorex kullanmaya başladım. Restorex kullanmadan önce çam terebentin ve badem yağının iyi geleceğini herkesten duydum. Tam tersine çam terebentin ve badem yağı saçımı daha da çok döktü. Çünkü saçlarım normalde de gün aşırı yağlanıyordu. Bazı durumlarda söylentiler fayda yerine zarara neden oluyor. Orda burada çok duydum, işte falanca kişi falanca tohumuyla, bilmem ne üzümünü karıştırmış. Onu sıcak suda kaynatıp macun kıvamına getirmişte saçına sürmüş falan filan. Gerçekten zaman kaybıydı. Restorex’in ürünleri diğer saç bakım ve onarım ürünleri gibi pahalıda değil. Restorex’in fiyatları birçok saç bakım ürününe göre çok uygun. Neyse baktım saç dökülmem durmuyor. Yapılacak en mantıklı işi yaparak doktora görünmemin daha faydalı olacağını düşündüm. İyide yapmışım. Restorex kullanmaya başlayacağım dönemde her gün 30-40 tel saçım dökülüp elime geliyordu saçlarımı yıkarken. Şimdi Restorex kullanmaya başlayalı 6 ay oldu ve saçımı yıkarken 3-4 telden fazla saçım elime gelmiyor. Yani saçlarımın dökülmesini tamamen durdurdu. Bunun yanı sıra var olan saçlarımda da hızlı bir uzama gözlemliyorum. Ben üründen çok memnun kaldım bu yüzden herkese tavsiye ediyorum.
hızlı saç uzatan şampuan (http://restorex.com.tr/) ( Restorex.com.tr )