Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => BEŞİKTAŞ => Konuyu başlatan: YuRY - 09 Kasım 2006, 16:50:58

Başlık: Runje'ye vatandaşından uyarı
Gönderen: YuRY - 09 Kasım 2006, 16:50:58
Yediği hatalı goller nedeniyle Beşiktaş taraftarın istenmeyen adam ilan ettiği Vedran Runje'ye vatandaşı Mrmiç'ten hem destek hem de uyarı geldi.

Siyah-Beyazlı takımın maçlarını intrenet aracılığı ile takip eden Beşiktaş'ın eski kalecisi Mrmiç, telefonla görüştüğü Runje'den bir an önce kendisini toparlaması gerektiğini söyledi. Mrmiç, vatandaşına ' Seni tanıyamıyorum. Nerede o eski forvetlerin korkulu rüyası. Formasını giydiğin takımın değerin bildi. Beşiktaş'ın malzemecisi bile çok farklıdır. Yeri gelir, en yakın can dostun olur' dedi. Runje ise hala adaptasyon dönemini atlatamamaktan yakınarak, 'İstanbul'u çok sevmeme rağmen, hala uyum sorunu yaşıyorum. Ancak en kısa zamanda eski formuma kavuşacağım. Artık ailem yanımda ve otel odalarından kurtuldum. Tribünlerden tepki almam beni küstürmüyor aksine daha da hırslandırıyor. Hedefim Beşiktaş'ta kalıcı olmak. Bunun için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım' diye konuştu.
Çalımbay'a sert yanıt

Beşiktaş eski Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın, 'Tigana'nın yerinde biz olsak, 10 kere bıraktırılmıştık, ama adam 'Sonuna kadar gideceğim' diyor. Belki doğrusunu yapıyor. Banka teminatlı tazminat maddesi koyuyor. Nasıl gönderecekler? Bana yapsalar, tazminat maddem de olsa bir gün kalmam' sözlerine Siyah-Beyazlı yönetimden cevap geldi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 'Sayın Çalımbay, sözleşmesinde teminat mektubu olmamasına ve kendisi istifa etmiş olmasına rağmen haklarını talep etmiş ve talep ettiği haklar kendisine ödenmiştir'' denildi.

Kartal'a Nobre müjdesi

Beşiktaş'ta Mert Nobre sevinci yaşanıyor. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Brezilyalı futbolcu oynayacak duruma geldi. Tedaviye olumlu yanıt veren Mert Nobre'nin Sivasspor maçının kadrosuna alınacağı, Ricardinho'nun da bu karşılaşmada forma giyebileceği belirtildi. Öte yandan sakatlığı büyük ölçüde geçen Ali Güneş takımla birlikte idmanlara başlarken, kasığındaki ağrılar nedeniyle İsviçre'de kontrolden geçirilen Delgado İstanbul'a döndü. Arjantinli yıldızın F.Bahçe derbisine yetişeceği belirtildi.

Tigana'dan Burak'a özel ilgi

Beşiktaş teknik Direktörü Jean Tigana, dünkü idmanda Burak Yılmaz'la özel olarak ilgilendi. Antrenman sonrasında genç yıldıza hatalarını anlatan ve ne yapması gerektiğini söyleyen Fransız çalıştırıcı, 'Her şeyden önce yere sağlam basman gerekiyor. Sağlam basmadığıni için ya topu kaybediyor ya da düşünüyorsun' diye konuştu. Antalyaspor maçında oynayan futbolcular düz koşu yaparken, Tigana yedek ağırlık kadronun taktik çalışmasında Burak'ı forvette denedi. Bu arada dünkü antrenmanı Başkan Yıldırım Demirören ve Genel Sekreter Kenan Öner ile birlikte izleyerek futbolculara moral verdi. Demirören, bir süre İdari Menajer Ali Gültiken ile sohbet etti.

Başlık: Runje'ye vatandaşından uyarı
Gönderen: Abdullah - 26 Haziran 2007, 17:08:34
haber için tesekkurler