Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 14.FİFA 07 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: m3t3d1nh0 - 10 Kasım 2006, 11:35:16
-
BURADAN SOHBET EDEBİLİR VE SORUNLARINIZI SORULARINIZI BİZİMLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ
-
herkese başarılar arkadaslar
-
inşallah oyunsitenizin adına yakışır ; kaliteli , çekişmeli , zevkli ; dostluk kardeşlik ve fair - play çerçevesinde , kavgasiz , gürültüsüz , sorunsuz , dört dörtlük bir fifa 07 ligi olacak . ve katilimcilar katildiklarindan pişman olmayacakladir . hepinize bol şans dilerim .
-
AGA MAÇLAR AKSAMASIN FLN DENMİŞTE BENİM İŞ VAR AKSATMAMAYA ÇALIŞIRIM AMA BELKİ Bİ İKİ MAÇ AKSAYABİLİR ŞİMDİDEN SÖYLEYİM :D ;)
-
oke sorun değil
-
şuan turnuva başlamazsa bende aksatacam :D ultraaslan kardeşim sabah gördüm seni kayıtlar doldu dedin ozmandan beri takip ediyorum kuraları çekmedin çek artıkta hafta sonundayız yapalım maçlarımızı hafta içi tek tük girebilcem yoksam ;)
-
Mr.TurK
sysopadnan@msn.com
-
Mr.TurK
sysopadnan@msn.com
kardes burası sohbet yeri yedek kayıtlara yaparsan ii olur burda kabul edilmez ultraslan kardes sende kuraları çekte kurtulalım
-
gerçekten zor bir turnuva olcak hemde düzenlemk açısın fixtür felan çok zor olcak
allah kolaylık versin fixtür hazırlarken ;)
-
gelecek yılmı baslıcak bu turnuva :D
-
gelecek yılmı baslıcak bu turnuva :D
doğru diyorsun kardes
-
hamza a bi ben turnuvadan çıkıyorum
-
hayırdır beckham bir sorun mu var
-
hamza buralarda mısın?
-
hamza buralarda mısın?
burdayim hocam ne oldu ?
-
hamza buralardaysan bi smne gelsene!
-
kardeş 10 - 15 dakika sonra anca gelebilirim . şimdi ufak bir işim var oke . sen burdasin değil mİ ?
-
kardeş 10 - 15 dakika sonra anca gelebilirim . şimdi ufak bir işim var oke . sen burdasin değil mİ ?
burdayım!!
-
kardeş büyük SORUNLARIM VARDA ONDAN PC DE DĞİL AMA HAYATIN İÇİNDE
-
kardeş büyük sorunlarım varda dinlemek istersen msn de anlatim
kardeş senin sorunların benim tahmin ettiklerimse takma kafana dicem ama nafile ;)
-
kardeş benim şuanki sornumu kimse bilemez
çok sorun var çookkkkkkkk
-
sorunlar herzaman vardır ve bu herkes için geçerlidir beckham kardeşim allah sabır versin diyelim biz
benim sorcagım bu ligin kaıtları doldu ne zmana başlıcak fikstür ne zaman açıklancak vede haftaının yorumu fln olcakmı
-
sorunlar herzaman vardır ve bu herkes için geçerlidir beckham kardeşim allah sabır versin diyelim biz
benim sorcagım bu ligin kaıtları doldu ne zmana başlıcak fikstür ne zaman açıklancak vede haftaının yorumu fln olcakmı
ultraslan kardeşim seni bekliyoruz . bana kalırsa bu gece içerisinde fikstürü hazirla . eğer excelde yapmayi bilmiyorsan elle yap ama ne olursa olsun bi fikstürümüz olsun ve bir an önce başlayalim diyorum ben .
-
ultraslan kardeşim seni bekliyoruz . bana kalırsa bu gece içerisinde fikstürü hazirla . eğer excelde yapmayi bilmiyorsan elle yap ama ne olursa olsun bi fikstürümüz olsun ve bir an önce başlayalim diyorum ben .
ligmi olacak beya :)
-
adı üstünde fifa 07 ligi
-
aga ne zmn çekcen kuraları
-
AGAM MORELİM ÇOK BOZUKTU DÜN BOŞ BOŞ YAZILAR YAZDIM GERİ GELEBİLİRMİYİM
-
dün gece ultraslan kardeşimle konuştum ve kendisi bana bu ligi yürütemiyeceğini söyledi . bu yüzden oyunsiteniz fifa 07 ligine yetenekli , kendine güvenen , puan durumu ve fikstürleri excel , paint gibi programlarda düzgünce hazirlayabilecek eleman ariyoruz . ilgilenen varsa lütfen bu konu altindan söyleyebilir
-
dün gece ultraslan kardeşimle konuştum ve kendisi bana bu ligi yürütemiyeceğini söyledi . bu yüzden oyunsiteniz fifa 07 ligine yetenekli , kendine güvenen , puan durumu ve fikstürleri excel , paint gibi programlarda düzgünce hazirlayabilecek eleman ariyoruz . ilgilenen varsa lütfen bu konu altindan söyleyebilir
yanlış anlaşılmasın.yeteneksiz kendine güvenmeyen falan değiliz! :)malum okul falan vakit yok!
-
almak çok isterdim ama bi sitede gine turnuva yetkilisiydim lig açmıştım çok zor olmuştu paun durumu fealn
malesef
serroo veya amett kardeşlerim yapar gibi :D
neden olsa fifa 06 dan tecrübeliler
-
buna da cevap bekliyorum hamza abi??
-
yanlış anlaşılmasın.yeteneksiz kendine güvenmeyen falan değiliz! :)malum okul falan vakit yok!
estağfirullah kardeşim ben öyle bir şey demek istemedim . ilginden dolayi teşekkür ederim gene de . sağlik olsun . ne zaman müsaid olursan söylersin . açariz başka bir turnuva . ;)
-
orda misin hamza kardeşim . cevap bekliyorum .
-
oyunsiteniz fifa 07 ligine geri dönmek istiyorsan elbette geri dönebilirsin beckham . falconiden önce sen kayit yaptirdin zaten
-
ok kardeş
-
kardeş bide ben en çok fixtüer işi çok zorluyor bide 3 günde bir puan durummu avrj felan yapılacak çok zor iş walla
sen üslensen olurmu agam ;)
-
kardeş bide ben en çok fixtüer işi çok zorluyor bide 3 günde bir puan durummu avrj felan yapılacak çok zor iş walla
bekleye bekleye mum oldum bea hadi yaw cevap yazsan artık :D
-
yazmadığın her süreç alehine işiliyor haaa :D
-
beckham kardeşim ben de çok isterdim ilgilenmeyi fakat inan sıra gelmiyor . benim ilgilendiğim bir çok bölüm var . ve hepsine birden zor yetişiyorum . eğer bu turnuvaylada ben ilgilenirsem sizleri yarı yolda birakabilirim . ve bunu da yapmak hiç istemiyorum . bu yüzden oyunsiteniz fifa 07 ligine kendine güvenen bu işi yapabileceğine inanan başka bir kardeşimizi alsak daha güzel olur
-
kardeşim bence lig olmasın gruplu bir turnuva yaaplım bunu ben üstlenim n e desesin lig zor oluyor çünkü
-
kardeşim bence lig olmasın gruplu bir turnuva yaaplım bunu ben üstlenim n e desesin lig zor oluyor çünkü
ben de o kanidayim beckham . turnuvamızın adını ve formatini değiştirelim hemen . sen düzenlemek ister misin grup + eleme üsülünde olursa ?
-
ya ab iki veya üç kişide oalbilr düzenlicek kişi oalrak tek kişiye yüklememk zor dorudur ama bence lig olsun ya turnuva heryerde var çok hemde ama lig yok adam gibi bunu lig yapalım diorum kardeşlerim
-
ya lig şeklinde olsun ya öle daha iyi
-
ya ab iki veya üç kişide oalbilr düzenlicek kişi oalrak tek kişiye yüklememk zor dorudur ama bence lig olsun ya turnuva heryerde var çok hemde ama lig yok adam gibi bunu lig yapalım diorum kardeşlerim
benim için farketmez arkadaşlar . sizlerin düşünce ve görüşleri her şeyden önemlidir . çoğunluk ne derse ona uyulacaktir .hepinizin yorumlarini bekliyorum
-
adı üstünde fifa 07 ligi
tamam mete kızma yaw dikkat etmedim pek :D
-
evet ben lig diorum arkadaşlar
:D başka
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 LİGİ İÇİN AÇILAN KAYİTLAR İPTAL EDİLİP YERİNE YENİ BİR KAYİT YERİ KONUSU AÇİLACAK VE TURNUVAMIZ 16 KİŞİLİKTEN OLUŞUP A B C D GRUPLARİ OLMAK ÜZERE 4 GRUBA AYRİLACATİR . GRUPLARDA BULUNAN 4 TAKIMDAN İLK İKİSİ BİR ÜST TURA YÜKSELDİKTEN SONRA TURNUVAMİZ ELEME ÜSÜLÜNE GÖRE DEVAM EDECEKTİR .
YENİ KAYİTLARİMİZ YARIM SAAT İÇERİSİNDE AÇİLACAK VE ESKİ KAYİT YERİNE KAYİT YAPTİRANLARİNDA TEKRARDAN BU KONU İÇERİSİNE KAYİTLARİNİ YAPTİRMALARİ ZORUNLU OLACAKTİR . AKSİ TAKDİRDE BU KİŞİLER TURNUVAMIZA GİREMİYECEKLERDİR .
TURNUVAMIZIN YENİ ADI : 14.FİFA 07 TURNUVASIDIR :D
-
abi abimle eşleşmeyin yine ha
-
abi abimle eşleşmeyin yine ha
tamam metehan dikkat ederiz ;)
-
oke abi abi p.m attım bakarmısın
-
HAMZA ABİ BEN İLGİLENEİYORUM GRUPLARAL AFELAN OK
-
HAMZA ABİ BEN İLGİLENEİYORUM GRUPLARAL AFELAN OK
ilgileniyorum demek istedin değil mi ? yazdığın anlaşilmiyor :S
-
KARDEŞİM BEN İSTİYORUM BU TURNUVAYLA İLGİLENMEYİ
-
KARDEŞİM BEN İSTİYORUM BU TURNUVAYLA İLGİLENMEYİ
tamamdir beckham bu turnuva senin ;) kayitlar dolduğu zaman grup kuralarini çekersin . kolay gelsin
-
16 kişiyi 4 gruba dağıtacam demi agam
-
16 kişiyi 4 gruba dağıtacam demi agam
evet kardeşim 16 katilimci A B C D gruplari olmak üzere 4 gruba ayrilip her gruptan ilk iki kişi çeyrek finale yükselecektir .
-
OK Kardeşim 1 KİŞİ KALDI BEN MAÇA GİRİYORUM SEN BUL
-
BECKHAM06 HERKEZE BAŞARILAR DİLER
-
grup maçlari için verilen son süre sali gecesi arkadaşlar . umarim herkes bu tarihe kadar maçlarini tamamlar . hepinize bol şans
-
HAMZA ABİ PERŞEMBE GÜNÜ ÇOK FAZLA YAW UEFA YA BİLE OKADAR GÜN VERMEDİK
SLI GÜNÜ GÜNÜ İYİ DEĞİL Mİ YAW
3 MAÇ YAPMAK BU KADAR ZORMU AGAM HERGRUPAT EN AZ 3 KİŞİ AÇIK ŞAUN
-
HAMZA ABİ PERŞEMBE GÜNÜ ÇOK FAZLA YAW UEFA YA BİLE OKADAR GÜN VERMEDİK
SLI GÜNÜ GÜNÜ İYİ DEĞİL Mİ YAW
3 MAÇ YAPMAK BU KADAR ZORMU AGAM HERGRUPAT EN AZ 3 KİŞİ AÇIK ŞAUN
haklisin beckham . son gün sali gecesi olsun o zaman . sen grup maçlari konusundaki mesaji editle tekrardan oke
-
hamza abi gelde maçımızı yapalım
-
lan lig diyonuz grup çıkartıyonuz anlamadım EDİT
-
abi gel msnyede yapalım maçımızı
-
Beyler rövanşlımı maçlar
-
abi gel msnyede yapalım maçımızı
yapalim mete 10 dakka içinde msndeyim ;)
-
yok aga rövanşsız mış
-
aga 14.fifa 07 turnuvası oldu değişti turnuva
-
lan lig diyonuz grup çıkartıyonuz anlamadım EDİT
turnuvanın formati değişti dedik ya :D yeni adi 14. fifa 07 turnuvamız :D lig felan değil yanİ :)
-
oke abi
-
Hamza peki bak appi ile yaptık 90 dk maç sonra gitti uzatmaları oynucaz mı onu bi söleyin yaw
-
yok aga oynamayın grup maçı ya
-
Hamza peki bak appi ile yaptık 90 dk maç sonra gitti uzatmaları oynucaz mı onu bi söleyin yaw
hocam grup maçi olduğundan ötürü karşilaşmalar puan sistemine göre oynanacak ve 90 dakikasi berabere bitmesi halinde uzatma olmayacaktir .
-
doğru abi hadi gelde yapak bir an önce
-
OK hamza saol
-
doğru abi hadi gelde yapak bir an önce
işimi bitirdim geliyorum . bol şans ;)
-
seroo öptüm :D
lan nasıl attim kendi kaleme golu halen anlamıom :D
-
B GRUBU
HAMZA 2-6 METEDİNHO
ii maç çıkardın hamza abi tbr ederim sonuna kadar mücadele ettin
teşekkür ederim metehan ellerine sağlik . maç öncesi böyle bir skor beklemiyordum açikçasi . tebrik ederim
işte fifa 07 nin en beyendiğim yani da bu zaten . daha bir kaç gün önce ayni skorla yendiğiniz kişiyle ertesi gün yağtiğiniz maçi ayni skorla kaybediyorsunuz . ve şu ana kadar düzenlediğimiz yaklaşik 16 turnuvaya baktiğimizda hep ayni tablo . kimin kimi ne zaman hangi skorla yeneceği hiç belli olmuyor .
bu güzel karşılaşma için teşekkür eder . kalan maçlarinda başarilar dilerim metehan ;)
-
Evet aga ben fifa 06 da kimi sürekli yenip kimi yenemeceğimi biliyodum ama bunda kestiremiyo insna :D
-
A GRUBU HADİ BEKLİYORUM YAPALIM ARTIK
-
bende d grubu hadi
-
bu turnuvadan affımı istiom
bazzıı sebeblerden dolayi
bu arada hocam yaptığım 2 macta süperdi ellerinze sağlık (her ne kadar sans bugün sizden yanada olsa:P)
-
A GRUBU HADİ BEKLİYORUM YAPALIM ARTIK
kardeş geldim müsaitsen yapalım maçımızı
-
warmı bizim gruptan burda olan ??? ???
-
ARKADASLAR BEN TURNUVADAN ÇEKİLİYORUM
BAZI NEDENLERDEN DOLAYI
TURNUVADAKİ HERKESE BASARİLAR DİLERİM
-
ARKADASLAR BEN TURNUVADAN ÇEKİLİYORUM
BAZI NEDENLERDEN DOLAYI
TURNUVADAKİ HERKESE BASARİLAR DİLERİM
oke senin yerine yedek kayıttan biri alınır
-
ewt arkadaşlar turnuvadan MURAT ve CMYLMZZZ Arkadaşlar çekilmiştir yedek kayıtlardan alınacaktır yerlerine
-
B GRUBU
HAMZA 2-6 METEDİNHO
ii maç çıkardın hamza abi tbr ederim sonuna kadar mücadele ettin
teşekkür ederim metehan ellerine sağlik . maç öncesi böyle bir skor beklemiyordum açikçasi . tebrik ederim
işte fifa 07 nin en beyendiğim yani da bu zaten . daha bir kaç gün önce ayni skorla yendiğiniz kişiyle ertesi gün yağtiğiniz maçi ayni skorla kaybediyorsunuz . ve şu ana kadar düzenlediğimiz yaklaşik 16 turnuvaya baktiğimizda hep ayni tablo . kimin kimi ne zaman hangi skorla yeneceği hiç belli olmuyor .
bu güzel karşılaşma için teşekkür eder . kalan maçlarinda başarilar dilerim metehan ;)
evt abi haklısın hiç ummadığın anda yeniliyorsun bende öleyim bu oyun ne olacağı belli olmuyor
-
herkese başarılar
-
EWET MURAT HAKLI MAÇ MURATINDIR AMA MURAT ARKADASIMIZ TURNUVADAN ÇEKİLMİŞ HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAH
-
HAHAHAHAHAHAHHAHA MURAT ÇIKARLIMIŞ
-
MAL MURAT MAL MURAT MAL MAL MAL
-
BEN TURNUVAYA DEVAM EDİYOM SEN ÇIKTIN HAHAHHAHAHAHAHA
-
HAMZA ABİ GİL BANA BİŞEY DEMEZ BEN HAMZADANDA BUYUĞUM
-
BAK DUZGUN KONUŞ
-
SALAK murat sen bir malsın olum öküz öküz MURAT BİR MALDIR SADECE BEN KRALIM YENİLMEM HAMZA GEL SENİDE YENİM HEPİNİZZE BASİM SİZİZ GÖTUNUZDEN KAN GETİRCEM
-
ADAM OL YA HAMZA ABİ SUNU DEDİKLERİNE BAK SİZDE SESLENMEYİN BEN DESEM BUNLARI TURNUVADAN ATARSINIZ ???
-
salı gecesai kuralrı çekcem
-
SALAK murat sen bir malsın olum öküz öküz MURAT BİR MALDIR SADECE BEN KRALIM YENİLMEM HAMZA GEL SENİDE YENİM HEPİNİZZE BASİM SİZİZ GÖTUNUZDEN KAN GETİRCEM
Lan agzını topla yoksa toplarım. it herif ne diyon lan sen öyle hamzaya adam olmamışsın hala sen görüşecez senle olm
-
BENCEDE GEREKENİ YAPIN
-
LAN NADİRMİSN NESİN SENİ KAÇ DEFA BANLADILAR ADAM OLMADINMI SEN HALA AMA NE DEMİŞELER HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ SEN BÖLE LAFLARI KONUŞUYOSUNDA UTNAMIYOSUN LAN İTMİSN OLM SEN HANGİ ŞEHİRDESİN LAN SEN İSTANBULDAYSAN SENMT SÖLE SENİ DÖVÜCEM BAK ADAM OL ADAM İTLİK YAPMA.....
-
MERSİN TARSUS TA OTURUYOR
-
evt aga
-
abi tam bilmiyorum am durumu bi söz vardır bi adam 7 sinde ne ise 70 indede öledir
-
aga benim grupta kimse yok ya nolcak bi msne gelsene
-
Bİ DE BANA DİYO SİTEDE HUZUR BIRAKMADIN DİYE BEN OYUNSİTENİZE HİÇ BİRSEY YAPMADIMKİ
-
aga son gün 14 kasımda evarancese hiç girmio gruptaki diger arkadaşlarda görmiş ben şimdi hükmen yazıorum ama gelirsen yaparıs ok
sony_harun:3 0:evarencese
-
aga son gün 14 kasımda evarancese hiç girmio gruptaki diger arkadaşlarda görmiş ben şimdi hükmen yazıorum ama gelirsen yaparıs ok
bir kere yazman yeterliydi aga
-
eyvallah kardeş ayrıca evarencese değil evanescence (ben bile evarencese yazmakta zorlandım sen nasıl yazdın?)
-
bak ayrıca sen yazmışsın son gün 14 kasım diye bugün ayın 13 ü yoksa ben mi yanlış görüyorum nedense ben son ana kadar bekliyorum.
benim niyetim şampiyonluk yada tur atlama değil ben zevkine buradayım maç olsun devamlı oynarım ama eğer sen oyundan çok şampiyonluk yada tur atlamayı düşünüyorsan al o zaman puan senin olsun ok.
-
EWET MURAT HAKLI MAÇ MURATINDIR AMA MURAT ARKADASIMIZ TURNUVADAN ÇEKİLMİŞ HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAH
ben nadir metenin nicki ile doğruları ortaya dökmek için girdim.
1.benim yendiğim maça benniye ewt murat haklı muratı çıakrın diyim.
2.iplere hiç mi bakmadınız.
3.mete ile ben aynı anda yatağa girdik ve uyuduk metehan da şahit.
4.ben muratı yendikten sonra hamachide bana küfretti seni oyunsitenizden attırcam o hamza ya da söle dedi.
5.yemin ederim allah kuran nimet çarpsın ben yapmadım.
6.bu olay nedense muratı yendeikten sonra muratın bana seni oyunsitenizden attırcam demesinden sonra gelişti.
7.murattan şikayetciyim siteden host adı olarak banlanmasını istiyorum.
8.hamza abi beni bilir.
9.ayrıca benim şifremi bi metehan bi de murat biliyodu ve metehan benle yatttığı için sadece birtek kişi var o da murat.
-
Lan agzını topla yoksa toplarım. it herif ne diyon lan sen öyle hamzaya adam olmamışsın hala sen görüşecez senle olm
LAN NADİRMİSN NESİN SENİ KAÇ DEFA BANLADILAR ADAM OLMADINMI SEN HALA AMA NE DEMİŞELER HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ SEN BÖLE LAFLARI KONUŞUYOSUNDA UTNAMIYOSUN LAN İTMİSN OLM SEN HANGİ ŞEHİRDESİN LAN SEN İSTANBULDAYSAN SENMT SÖLE SENİ DÖVÜCEM BAK ADAM OL ADAM İTLİK YAPMA.....
ayrıca beni dinlemeden bana yazdığınız bu sözlere çok kırıldım.bi kere de olsa dinleyip yazsaydınız bu küfürleri murata yazmanız gerekiyo çünkü.
yazık günah yaw
-
ayrıca murat mısın nesin seni artık kuzenim olarak kabul etmiyorum bunun bedelini çok ağır ödeyecen haberin olsun
-
MERHABA ARKADAŞLAR BU GÜN BİRŞEYLERİ AÇIGA KAVUŞTURMAK İÇİN BURDAYIM.SİZİN NADİRİN YAZDIGINI SANDIGINIZ KELİMELERRİ KUZENLERİ MURATTIN NADİRRİN ŞİFRESİYLE GİRİP NADİR ADINA KONUŞMASINDAN İBARETTİR.NADİRİN ŞAHİDİDE OLDUGUNA GÖRE NADİRİN ŞUÇSUZ OLDUGUNU VE MURAT IN BİR DAHA TURNUVALARA ALINMAMASINI VE AKLINIZA GELEN BAŞAK CEZA VARSA YAPILMASINI TALEP EDERİM.BU KÜFÜRLERİ NADİR DEİL KUZENİ MURAT YAPMIŞTIR.
SAYGILARIMLA ARZ EDERİM.
HAKAN AKTAŞ.
-
burda olan warsa msj atsın yapalım maçlarımızı....(metedinho,hamza,barut)
-
MERHABA ARKADAŞLAR BU GÜN BİRŞEYLERİ AÇIGA KAVUŞTURMAK İÇİN BURDAYIM.SİZİN NADİRİN YAZDIGINI SANDIGINIZ KELİMELERRİ KUZENLERİ MURATTIN NADİRRİN ŞİFRESİYLE GİRİP NADİR ADINA KONUŞMASINDAN İBARETTİR.NADİRİN ŞAHİDİDE OLDUGUNA GÖRE NADİRİN ŞUÇSUZ OLDUGUNU VE MURAT IN BİR DAHA TURNUVALARA ALINMAMASINI VE AKLINIZA GELEN BAŞAK CEZA VARSA YAPILMASINI TALEP EDERİM.BU KÜFÜRLERİ NADİR DEİL KUZENİ MURAT YAPMIŞTIR.
SAYGILARIMLA ARZ EDERİM.
HAKAN AKTAŞ.
BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAKAN KARDEŞİM BENDE OLAYIN ASLINI ÖGRENDİM SAĞOLASIN
-
SAYGILARIMLA ARZ EDERİM.
HAKAN AKTAŞ.
DOĞRUSU BU ZATEN ABİ MURAT ARTIK GÖZÜMDE SIFIR[yalancının mumu yatsıya kadar yanar]
-
[/quote]
[/quote]
ne demek kardeşim sen saol benim size yardımım dokunduysa ne ala.teşekkürler. :D
-
eyw kardeşim ;)
-
HAMZA ABİ MAÇ SONUÇLARI HARİÇ DİĞER YAZILARI SOHBET BÖLÜMÜNE TAŞIRMISIN ÇOK KARMAŞIK
-
KENDİ ETTİ KENDİ BULDU . BU KONU HAKKINDA PEK FAZLA YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM . OLAN BİTENLERİ SONUNA KADAR OKUDUM . BU YAPILANLARİ İNSAN DÜŞMANİNA BİLE YAPMAZ . FAKAT MURAT KENDİ ÖZ KUZENİNE YAPİYOR . YAZIKLAR OLSUN . BU ETTİĞİN BÜYÜK İFTİRANİN BEDELİNİ HEM BU ALEMDE HEM DE ÖTEKİ ALEMDE PAHALLIYA ÖDEYECEKSİN MURAT . ŞİMDİLİK SADECE SİTEMİZDEN SÜRESİZ OLARAK BANLADİN FAKAT BURADA BULUNAN BİRBİRİNDEN DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZİN GÜVENLERİNİ KAYBEDEREK , VE EN ÖNEMLİSİ BERABER YATIP KALKTİĞİNİZ , BERABER YEDİĞİNİZ BERABER İÇTİĞİNİZ KENDİ ÖZ KUZENLERİNLE ARANİZİN AÇILMASİNİ SAĞLADİN . BELKİ DE ONLAR SENİ HİÇ BİR ZAMAN EKSİKİ KADAR SEVMEYİP SANA HİÇ BİR ZAMAN ESKİSİ KADAR GÜVENMİYECEKLER .
-
burda olan warsa msj atsın yapalım maçlarımızı....(metedinho,hamza,barut)
şu anda müsaidim yapabiliriz maçimizi
-
HAMZA ABİ MAÇ SONUÇLARI HARİÇ DİĞER YAZILARI SOHBET BÖLÜMÜNE TAŞIRMISIN ÇOK KARMAŞIK
???
-
???
haklisin beckham . ben ayarlayacağim birazdan ;)
-
ok kardeşim
-
ağ adı verirmisin hamza..
-
hamza burdamısın.........
-
şimdilik gidiyorum gece tekrar ugrarım olmassa yarın yaparız..
-
hamza burdamısın.........
burdayim kardeşim . hamachim yok . direk ip den yapalim . msne geliyorum hemen
-
warmı burda olan??
-
hamza ben sana burdamısın msjını attıktan sonra cvp alamadım. baktım ffc4 e msj attın dedim burda görür heralde bekledim ama görmedin, sonra ffc4 e bi msj daha attın (saatlere bak ;) ), 45 dk. devamlı yeniledim sayfayı , diğer konulara mesaj atıyodun ama benimkini görmedin heralde, sonrada ben gidince sen görmüşsün, şimdide ben geldim sen yoksun, neyse artık yarın karşılaşırız işallah...
-
vuducini abi gel msnye yapalım
-
hamza ben sana burdamısın msjını attıktan sonra cvp alamadım. baktım ffc4 e msj attın dedim burda görür heralde bekledim ama görmedin, sonra ffc4 e bi msj daha attın (saatlere bak ;) ), 45 dk. devamlı yeniledim sayfayı , diğer konulara mesaj atıyodun ama benimkini görmedin heralde, sonrada ben gidince sen görmüşsün, şimdide ben geldim sen yoksun, neyse artık yarın karşılaşırız işallah...
sorun değil hocam . bu mesajlari attiğin anlarda sitede online imişim fakat göremedim malesef . sağlik olsun . bu akşam yapariz inşallah . saat 23.00 a kadar büyük ihtimalle buralardayim kardeşim
-
22:00 DA KURALRI ÇEKİYORUM
HAMZA ABİ 22 YE KADAR YAPMAZSAN MAÇLARINI ÇIKAMAYACAN KARDEŞİM
-
22:00 DA KURALRI ÇEKİYORUM
HAMZA ABİ 22 YE KADAR YAPMAZSAN MAÇLARINI ÇIKAMAYACAN KARDEŞİM
tamam beckham . umarim süre dolmadan vudu ya da barut kardeşlirime rastlayabilirim . eğer online olursaniz lütfen bu topic altindan haber veriniz arkadaşlar . sizlerden haber bekliyorum
-
HAMZA ABİ BİDE GELMEYENLERİN YERİNE HÜKMEN Mİ YAZCAZ YOKSA O PUAN MI OLCAK
-
HAMZA ABİ BİDE GELMEYENLERİN YERİNE HÜKMEN Mİ YAZCAZ YOKSA O PUAN MI OLCAK
rakibi gelmeyenin bu konu altindan haber birakmasi gerekiyor zaten . şayet rakibinin online olmadiğini söyleyen biri var ise , ve rakibi de bu yazilanlara bir cevap vermemiş ise bu maçlar puan durumuna hükmen 3-0 olarak geçecektir .
-
MESELA SEN HAMZA ABİ DEMİ SEN YAZARSIN YOK DİYE HÜKEN YA ONA GÖRE BİR ÜST TURU YAZCAM
-
MESELA SEN HAMZA ABİ DEMİ SEN YAZARSIN YOK DİYE HÜKEN YA ONA GÖRE BİR ÜST TURU YAZCAM
dediğim gibi şayet bir katilimcimiz rakibinin gelmediğini söyler ve bu rakibinden herhangi bir yanit gelmez ise şikayet eden katilimci 3-0 hükmen galib sayilir .
fakat benim grubumda böyle bir şey mümkün değil . vuducini ile ben birbirimize rastlayamadiğimiz için karşilikli 0 puan alacağiz . şayet maçimizi süre dolana kadar yapmaz isek .
-
OK ŞAUN SENİN GRUP ONLİNE Mİ KARDEŞ
-
malesef beckham :( bekliyorum . inşallah 22.00 a kadar barut ya da vuducinden biri online olur . aksi takdirde göz göre göre eleneceğim :(
-
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=13492.new#new
ŞURAYA Bİ BAKSANA HAMZA ABİ ÇOK LAĞZIM
-
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=13492.new#new
ŞURAYA Bİ BAKSANA HAMZA ABİ ÇOK LAĞZIM
bu mesaji atmadan önce o konuya cevap vermiştim bile :D
-
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=13492.30
ŞİMDİDE BAKSAN AGAM
-
vuducini geldi şimdi gireceğiz birazdan .
-
OK BAŞRILAR
-
OK BAŞRILAR
saol beckham ;)
-
HAMZA ABİ DAHA 0 PUANIN VAR ALADA 3 OLSUN DİĞERİNİDE ALIRSAN 6 OLUR VE KESİN ÇIKARSIN
-
HAMZA ABİ DAHA 0 PUANIN VAR ALADA 3 OLSUN DİĞERİNİDE ALIRSAN 6 OLUR VE KESİN ÇIKARSIN
bu maçtan 3 puan alsam metedinho ile beraber çikmayi garantilerim zaten . fakat beraberlik halinde averaj farkı ile çikamiyorum sanirim
-
geldim bugun mesai vardı 1 saat geç saldılar normalde 19:00 da girerdim ama böle oldu.. hamza msn ye gelirimisin...
-
EVT METEDEN 6 YEDİN :D
-
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=14038.0
kardeş yanlış yazmışsın hatalı yazım var :D
-
şu an msndeyim
-
aga niye ben kötümü oynuyorum
-
aga niye ben kötümü oynuyorum
YOK AGAM NE HATTİME İYİSİNDE HAMZA ABİ 6 YEDİ YA BEN ON A DEDİM
-
hepinize başarilar dilerim arkadaşlar . beckham son gün cuma günü olsa daha iyi olur bana kalırsa . zaten 4 katilimcimizda buralarda şu an . bu gece içerisinde bile bitirebilirsiniz
-
hepinize başarilar dilerim arkadaşlar . beckham son gün cuma günü olsa daha iyi olur bana kalırsa . zaten 4 katilimcimizda buralarda şu an . bu gece içerisinde bile bitirebilirsiniz
abi metehan ancak yarın yapabilir maçını
-
ok kardeşim yarın olusn
-
bide hamza abi eko ile yaptım yendim onu
;)
-
abi metehan ancak yarın yapabilir maçını
bu akşam yeni bir fifa 07 turnuvasi açacağimizdan ötürü 13 ve 14.fifa 07 turnuvalarimizin bir an önce son bulmasini istiyorum arkadaşlar . metehan yarın geldiğinde hemen mesaj atarsan iyi olur ;)
-
HAMZA ABİ SEN YENİ ŞİMDİ AÇ BEN İLGİLENİRİM İSTERSEN NE DERSİN
-
bide hamza abi eko ile yaptım yendim onu
;)
buna sevindim beckham . hakkınla bir üst tura yükselmiş oldun . tebrik ederim
-
saol beckham ben birazdan kayitlari açacağim. turnuvayi sana vereyim o zaman .
-
SAOL HAMZA ABİ BÖYLESİ DAHA İYİ OLDU Bİ DE SENSİZ TURNUVA OLMUYOR KEŞKE ELNMESEYDİN ;)
-
saol beckham ben birazdan kayitlari açacağim. turnuvayi sana vereyim o zaman .
SAOL HAMZA ABİ HATTA ÖNÜMÜZDEKİ 10 TURNUVAYIDA VEREBİLİRİSN SİTEDKİ HERGÜN ONLİNE OLDUĞUM İÇİN İLGİLENİRİM :D
-
SAOL HAMZA ABİ BÖYLESİ DAHA İYİ OLDU Bİ DE SENSİZ TURNUVA OLMUYOR KEŞKE ELNMESEYDİN ;)
çeyrek finalden karşima appiah çikmasi kötü oldu tabi . gerçekten iyi oynuyor appi . hakkıyla yendi beni .
-
SENCE SERHAT KARDEŞ Mİ YENER MELİH KARDEŞ Mİ
-
tahmin etmek zor açikçasi . daha önce sero ile appiah arasinda oynanan maçlara bakarsak serhat bir adim önde gibi gözüküyor ama melih de iyi oynuyor gerçekten . iyi oynayan kazansin diyelim .
-
tahmin etmek zor açikçasi . daha önce sero ile appiah arasinda oynanan maçlara bakarsak serhat bir adim önde gibi gözüküyor ama melih de iyi oynuyor gerçekten . iyi oynayan kazansin diyelim .
AMA HAMZA ABİ FİFA 06 DA KİMİN YENECEĞİ ÇOK BELİİLİ OLUYORDU
AMA FİFA 07 DE ŞANS ÇOK LAĞZIM OLOYOR ÇÜNKÜ HER OYIUNCU VE HER AÇIDAN VURUŞLAR HEP AYNI OOLMUYOR
ŞANSI İYİ OLAN ALIR İNŞ
-
BİDE HAMZA ABİ NORMAL TURNUVA YAPALIM ELEMLİ OLSUN GRUP OLAMASIN BIKTIM GRUPTAN
ELEMELİ SİSTEM YAPALIM 16 KİŞİLİK YADA 12 ORASINI SEN BİLRSİN
-
AMA HAMZA ABİ FİFA 06 DA KİMİN YENECEĞİ ÇOK BELİİLİ OLUYORDU
AMA FİFA 07 DE ŞANS ÇOK LAĞZIM OLOYOR ÇÜNKÜ HER OYIUNCU VE HER AÇIDAN VURUŞLAR HEP AYNI OOLMUYOR
ŞANSI İYİ OLAN ALIR İNŞ
kesinlikle katiliyorum . fifa 07 nin en sevdiğim özelliklerinden biri de bu . kimin kimi ne zaman nasil hangi skorla yeneceği hiç belli olmuyor gerçekten . 06 oyununda yeneceğim kişileri çok iyi biliyordum ve bu da bana maç öncesi rahatlik veriyordu . fakat 07 oyununda her maç tüm skorlara açik ve maç öncesi hiç bir şeyi kestiremiyorsunuz .
-
elemeli yapacak isek 16 kişilikten yapalim . bu aralar çok fazla gruplu turnuva yaptik . 15.fifa 07 turnuvamızın formati 13. fifa 07 turnuvasi gibi olsun oke ;)
-
BUDA REKEBETİ ATTIRIYOR AMA TURNUVALARA ZEVK KATIYOR
-
elemeli yapacak isek 16 kişilikten yapalim . bu aralar çok fazla gruplu turnuva yaptik . 15.fifa 07 turnuvamızın formati 13. fifa 07 turnuvasi gibi olsun oke ;)
OK KARDEŞİM SEN AÇ TURNUVA YI KAYITLARI FELAN GERİ KALNINA BEN BAKARIM
-
BUDA REKEBETİ ATTIRIYOR AMA TURNUVALARA ZEVK KATIYOR
kesinlikle müthiş bir zevk katiyor . bu gün burada elendiğimden ötürü kesinlikle üzgün değilim . maç sirasinda yaşadiğim heyecani hiç bir şeye değişmem
-
tamamdir beckham ilgin için teşekkür ederim . 5 dakika içinde kayitlari açip turnuvayi sana birakiyorum . kolay gelsin
-
tamamdir beckham ilgin için teşekkür ederim . 5 dakika içinde kayitlari açip turnuvayi sana birakiyorum . kolay gelsin
HAMZA ABİ KİMSE BAKMAYINCA ARTIK TURNUVALARA BEN BAKİM DİYORUM BİDE TURNUVA İLE İLGLENMESİ GÜZEL OLUYOR BİDE
Bİ İSTEĞİM VAR
SİTEDEKİ TURNUVA YETKİLLİLERİNE VERDİĞİN DÜZELTME TAŞIMA VB.. GÖREVLERİDE BAANA DA VEREBİLİRİMSİN TURNUVA DÜZENLERKEN LAĞZIM OLUYOR
-
HAMZA ABİ KİMSE BAKMAYINCA ARTIK TURNUVALARA BEN BAKİM DİYORUM BİDE TURNUVA İLE İLGLENMESİ GÜZEL OLUYOR BİDE
Bİ İSTEĞİM VAR
SİTEDEKİ TURNUVA YETKİLLİLERİNE VERDİĞİN DÜZELTME TAŞIMA VB.. GÖREVLERİDE BAANA DA VEREBİLİRİMSİN TURNUVA DÜZENLERKEN LAĞZIM OLUYOR
elbette veririm beckham . fakat istersen bu yetkiyi sana , super moderatör olduğun zaman vereyim . nitekim turnuva yetkilisi çok farkli bir rütbe ve sana en uygun olani sitemizin super moderatörlüğü . gene de karar senin
-
SÜPER MOD İÇİN VERİRSİN HAMZA ABİ HİÇ TURNUVA YETKLİSİNE DÜŞERMİYİM :D
BEKLERİM BİRAZ 2 HAFATA SONRA 4000 NE VURURUZ :D
-
valla serhat çok ballı oldugu için yenmem zor gözüküyo :D :D
-
bu hızda gidersen iki üç güne super moderatör olursun beckham . her şey için çok teşekkür ederim . sitemize kattiğin emek büyük gerçekten . ellerine sağlik
-
bu hızda gidersen iki üç güne super moderatör olursun beckham . her şey için çok teşekkür ederim . sitemize kattiğin emek büyük gerçekten . ellerine sağlik
İNŞ 2-3 GÜNE KALMAZ OLURUM BİDE Bİ AMAÇ İÇİN OLUNCA PAYLAŞIM LAR REKBETT E OLUNCA GÜZEL OLUYOR BU DA SİTEİNİ İSTATİSKLERİNE METEDİNHO VE BENİM MSJLARIMLA YAZNSIYOR
-
BİDE HAMZA ABİ DÜNYA KUAPSI DÜZNLİYELİM Mİ GERÇEK FORMATTAKİ GİBİ AMA BENDE İLGİLENİRİM NE DERSİN ZEVKLİ OLUR
-
BİDE HAMZA ABİ DÜNYA KUAPSI DÜZNLİYELİM Mİ GERÇEK FORMATTAKİ GİBİ AMA BENDE İLGİLENİRİM NE DERSİN ZEVKLİ OLUR
daha önce uluslararasi takımlardan oluşan bir avrupa futbol şampiyonasi düzenlemiştik . aynisinin tüm dünya ülkeleri formatinda yapabiliriz . iyi olur gerçekten . 15.fifa 07 turnuvasinda biraz ilerleyelim açariz inşallah
-
daha önce uluslararasi takımlardan oluşan bir avrupa futbol şampiyonasi düzenlemiştik . aynisinin tüm dünya ülkeleri formatinda yapabiliriz . iyi olur gerçekten . 15.fifa 07 turnuvasinda biraz ilerleyelim açariz inşallah
15.TURNUVADAN SONRA O ZAMAN OK ..
-
HAMZA ABİ SÜPER MOD OLUNCA HANGİ YETKİLERİM OLACAK
-
super moderatör olan kişi online listesinde altın sarisi renginde gösterilip , isminin altinda 4 yıldız bulunur . ve başkalarinin mesajlarini editleme yetkisine sahib olur .
ayrica super moderatör olduğunuz gün rep sayiniz 100 e yükselir :)
-
OOOOOOO SÜPERMİŞ BENİM ŞUAN
58 REP
VAR 100 REP DAHA KAÇ REP EDER BİLEN VARMI :D
-
OOOOOOO SÜPERMİŞ BENİM ŞUAN
58 REP
VAR 100 REP DAHA KAÇ REP EDER BİLEN VARMI :D
100 rep hediye demedim ama :D rep sayiniz 100 e yükselir dedim :)
-
OLSUN O DA İYİ NEYSEM BEN KAÇIYORUM HERKEZE İYİ AKŞAMLAR...
-
OLSUN O DA İYİ NEYSEM BEN KAÇIYORUM HERKEZE İYİ AKŞAMLAR...
iyi akşamlar beckham
-
beckham kardeş süp mod olmaya en yakın aday metehan çünkü 100 msj ı kaldı onuda hayırlısıyla yarın bitirir.bence emin konuşma.
-
nadir kardeş 2 kişide süper mod olabilecek miş
-
evt abi olduk işte
-
evt kardeşim sonunda süper mod da olduk artık sitenin 3. büyükleri bizi kardeşim :D
-
evt kardeşim sonunda süper mod da olduk artık sitenin 3. büyükleri bizi kardeşim :D
evt ama bu sitede herkes aynı onuda söylemek lazım
-
evt kardeşim be lafın gelişi söyledim yani :D
-
oke kardes