ya napcaksınız 06 yı mazi de kaldı
ya napcaksınız 06 yı mazi de kaldı
olur mu canım 07 çikali daha yeni oldu . eğer biraz daha ilgi olursa , daha çok turnuva yapmayi planliyoruz .
ahh ah keşke 06 olsa elimde 04 ve 07 var07 yeter sana aga
HAMZA ABİ BAŞATINYAW ARTIK BUNE 1 AY OLDU :D :D :D
HAMZA ABİ BAŞATINYAW ARTIK BUNE 1 AY OLDU :D :D :D
ligimiz 8 katılımcıdan oluşacağidan ötürü bir kişiye daha ihtiyacimiz var beckham .
7 kişilik mi yapsak acaba ? ne diyorsunuz
7 kişilik mi yapsak acaba ? ne diyorsunuz
olur hamza 7 kişi olsun
yaw arkadaşlar 7 kişi zor bulmuşuz 06 oynayan siz dah çoğunu istiyonuz he :) olsun 7 kişilik nekadr az okadr ii :)
ama 1 kiş haftayı bay geçiyo ölemi olucak
Turnuvadan çekiliyorum kardeşlerim .Zaten başlıyacağıda yok . Eğer başlarsa şampiyon olacak arkdaşa şimdiden tebrik ederim
bwn çekiyorum malatyalı abi sen çek dedi
hamza abi lig olmasın bence elemeli olsun daha ii olurbwn çekiyorum malatyalı abi sen çek dedi
tamam metehan , o zaman fikstür ve skor tahmin bölümlerini açayim . fifa 07 interactive liglerimizdeki gibi hazirlarsin oke ;)
hamza abi lig olmasın bence elemeli olsun daha ii olurbwn çekiyorum malatyalı abi sen çek dedi
tamam metehan , o zaman fikstür ve skor tahmin bölümlerini açayim . fifa 07 interactive liglerimizdeki gibi hazirlarsin oke ;)
ÖNEMLİ DEĞİL ABİ KURALAR ELİMDE KATİYORUM ŞİMDİhamza abi lig olmasın bence elemeli olsun daha ii olurbwn çekiyorum malatyalı abi sen çek dedi
bana kalırsada elemeli olsun . bir an önce bitsin . fifa 07 interactive liglerinin yanı sıra ödüllü lig ve euro lig olmak üzere toplamda 4 ligde varim . bir beşincisini kaldiracağimi düşünmüyorum . ama genede katilimcilarimizin görüşlerine saygılıyım ve çoğunluğa uyacağim
çoğunluk evet derse turnuvamız play - off şeklinde olacaktir. kuralari bu gün içerisinde çekebilirsin metehan oke ;) ilgilendiğin için teşekkür ederim kolay gelsin