BUNU ÇEKMEK BU KADAR ZOR MUYDU YAW
EN BÜYÜK FAVORİ KARAKARTALEMRAH
BENCE EN GÜÇLÜ İLE YAP ONU YENERSENGERİSİ GELİR
D grubundaki arkadaşlar boşta olan warsa gelsin yapalım maçımızı..kimse yokmu bizim gruptan yaw :-\ :-\
benle yap ilk maçını hamza kardeş..
D grubundaki arkadaşlar boşta olan warsa gelsin yapalım maçımızı..kimse yokmu bizim gruptan yaw :-\ :-\
HEPSİDE ZOR AGA ALLAH YARDIMCIN OLSUN
HAAA DOĞRU
ŞANSI EN AZ OLAN FAVORİM METEDİNHO
MURAT-CMYLMZ:5-2
HERKESE BASARİLAR
arkadaslar bizim grup tan mac yapıcak warmı :)KARDES ALLAH ASKINA Bİ TANE BİŞE YAPMADIM NİE HERKESE BENİ KÖTU ÇIKARIYON YENEMEDİN DİYE ortaya laf atma
tavsiyem muratla oynamayın yada oynadında siz görün ben karısmıom :D
ya arkadaşlar benim gruptakiler ne msn de ne hamachide varlar hiç bi yerde yoklar
HAMZA 1 - 3 FaLconi
HAMZA 1 - 3 FaLconi
ultrAslan54:4-3:hakan1989
Appiah_4 6-4 Vuducini
10 kişi yenik olmama rahmen güzel bi maçtı
grubumdaki kardeşlerim ben falconi ile ilk maçimi yaptim . ultraslan - hakan karşilaşmasi da yapıldi . şimdi ikinci maçlara geçelim . hakan müsaidsen ben seninle yapayim . bu sirada da falconi - ultraslan siz yapın .hamza abi benim gruptakilerden bi tanesi bile yok ya
grubumdaki kardeşlerim ben falconi ile ilk maçimi yaptim . ultraslan - hakan karşilaşmasi da yapıldi . şimdi ikinci maçlara geçelim . hakan müsaidsen ben seninle yapayim . bu sirada da falconi - ultraslan siz yapın .hamza abi benim gruptakilerden bi tanesi bile yok ya
agalar grup maçlarına saat koyuyorum saat 22:45 de gruplar ve maç sonuçları bitcektir çeyrek final eşleşmeleri başlıyacaktır herkese duyrulur
agalar grup maçlarına saat koyuyorum saat 22:45 de gruplar ve maç sonuçları bitcektir çeyrek final eşleşmeleri başlıyacaktır herkese duyrulur
22.45 bana kalırsa çok geç metehan . 22.15 daha uygun . yoksa sabaha kalir bu turnuvamızda
22.45 bana kalırsa çok geç metehan . 22.15 daha uygun . yoksa sabaha kalir bu turnuvamızda
pardon abi bende 22:15 yazcaktım kusra bakmayın arkadaslar msjı editliyorum
abi msnye gelirmisin bie dicem
hyr abi özel burda olmaz bir istek çünkü bu
cmylmzzz: 4
APPİAH_4: 3
cok güzel macti tbrkler
APPİAH_4: 3
cok güzel macti tbrkler
hamza hadi yapalım maçımızı?
MURAT NERDESİN bu arada muratla nadir aynı ipleri anlamadım ama neyse gelde maçı yapak
MURAT NERDESİN bu arada muratla nadir aynı ipleri anlamadım ama neyse gelde maçı yapakya biz aynı pc den oynuyoz
VUDUCİNİ: 0
eline sağlık hocam
metedinho sana turnuva yapma hakkını verenede ben yapanada bişi demicem başka :)
abi doğru dürüst ayarlasanıza su turnuvayı hamza ya ne bu
demişin ya oynadığınızı saymıcam die heybiyemi oynuoz biz burda?
hamza 4 - 3 ultraslan
sıkı maçti ellerine sağlik ultra
hamza 4 - 3 ultraslan
sıkı maçti ellerine sağlik ultra
abi yinede çıkmadın 1 averajla kaçırdın bu maçta syılır
ama 22:45 oldu abi daha bitmedi
ben anlamadım ama maclar sayılıomu sayılmıomu
bosa oynamıoz dimi?
oke abi soluk soluğa kalmışsın
oke abi soluk soluğa kalmışsınne demek istiyorsun metehan ?
abi yani biraz hızlı nefes alıyorsun gibi geliyo bana yani mesela heycenlı bi maç fln oldu ter döktün gibi öle yani kötü bi anlamda değil
ne demek istiyorsun metehan ?
abi madem sayılıo bitirsenize macınızı burda ne konusuyonuz :)
eko317:2 Malatyasporlu:2
ikinizede tbr
ikinizede tbr
sağol kardeş süper maçtı bence hem eko hem ben galibiyeti kaçırdık.Diğer rakibide bekleyelim.20 dk içinde gelmezsen yazarsınız artık.
SAOL METEHAN GERÇEKTEN İİ MAÇTI MALATYALI VALLA 2-1 YENİYODUM SON DAKKADA GOL YEDİM AMA MALATYALI Ç.OK MÜTİŞ OYNADIN TBRK KARDEŞİM SIKI MAÇTI
SÜRE BİTTİ KARDEŞ.GRUPLARDA BİR ÜST TURA ÇIKANLARI YAZABİLİRSİN.GRUPLARDA ÇIKAN ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM.