Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: Burqi - 12 Kasım 2006, 15:38:09

Başlık: AYNI İP DEN
Gönderen: Burqi - 12 Kasım 2006, 15:38:09
aynı ip den bi kac tane üyelik alabilirmiyiz cok lazım da beyler
Başlık: Ynt: AYNI İP DEN
Gönderen: Appiah_4 - 12 Kasım 2006, 15:44:32
aynı ip den bi kac tane üyelik alabilirmiyiz cok lazım da beyler

neden sordun kardeş ne olacak onu söyle ona göre izin verelim
Gönderen: Burqi - 12 Kasım 2006, 16:14:20
ya bizim bi ark. var o hep bizim eve geliyo adı rapank onun macları oluyo burda
2 tane  aldık üyelik bisey olrmu
Gönderen: Hamza - 12 Kasım 2006, 16:26:50
ya bizim bi ark. var o hep bizim eve geliyo adı rapank onun macları oluyo burda
2 tane  aldık üyelik bisey olrmu

sorun değil burqi . girebilirsiniz ayni ip den . bizim karşi çiktiğimiz durum ; bir kişi gelip sitemize ayni ip den birden çok kullanici adiyla üye oluyor . fakat siz iki kişi olduğunuz sürece problem değil :)
Gönderen: m3t3d1nh0 - 12 Kasım 2006, 20:00:08
evt aga mesela ben olmuştum bi ara ama özür diledim
Gönderen: Appiah_4 - 13 Kasım 2006, 09:39:47
ewt bi kaç gün sonra bu aynı ipten kayıtları sınırlamayı düşünüyorum böyle burgi gibi arkadaşlar bizden gelip izin alcaklar biz onların yerlerine kayıt yapıcaz sonra onlar girip şifrelerini değiştircekler. böylelikle bir kişinin birden fazla üye olmasının karşısına geçmiş olcaz ;)
Gönderen: m3t3d1nh0 - 13 Kasım 2006, 13:58:49
evt abi haklısın
Gönderen: nadir_pıero - 15 Kasım 2006, 08:26:26
ewt bi kaç gün sonra bu aynı ipten kayıtları sınırlamayı düşünüyorum böyle burgi gibi arkadaşlar bizden gelip izin alcaklar biz onların yerlerine kayıt yapıcaz sonra onlar girip şifrelerini değiştircekler. böylelikle bir kişinin birden fazla üye olmasının karşısına geçmiş olcaz ;)

ABİ ANCAK SINIRLICAKSIN YA İKİMİZDEN BİRİ TEKRAR KAYIT YAPMAK ZORUNDA MI KALCAK YOKSA_?? ??? ???
Gönderen: m3t3d1nh0 - 15 Kasım 2006, 11:32:58
abi sende anlama kıtlığı mı var ya artık yapamıcaz
Gönderen: Appiah_4 - 15 Kasım 2006, 16:58:57
yok nadir bundan sonra aynı pcden tek kayıt yapılacak çok yakında :D
Gönderen: m3t3d1nh0 - 06 Aralık 2006, 16:00:51
hamza abi ben bi arkadaşımı kayıt yapıyorum kendisi olamıyormuş kaç kere anlattım ama yapamadı bi oyun indirecekmiş siteden ben ona şifreyi fln verecem kullanıcı adı sehmus olcak onun için silmezseniz sevinirim
Gönderen: Hamza - 08 Aralık 2006, 16:34:59
hamza abi ben bi arkadaşımı kayıt yapıyorum kendisi olamıyormuş kaç kere anlattım ama yapamadı bi oyun indirecekmiş siteden ben ona şifreyi fln verecem kullanıcı adı sehmus olcak onun için silmezseniz sevinirim

tamam metehan haber vermen iyi oldu . şehmus kardeşimizi yeni açılan turnuvalara kayit ettirebilirsin
Gönderen: m3t3d1nh0 - 08 Aralık 2006, 17:14:44

tamam metehan haber vermen iyi oldu . şehmus kardeşimizi yeni açılan turnuvalara kayit ettirebilirsin

abi fifa 07 yok onda
Gönderen: Hamza - 08 Aralık 2006, 17:18:07

abi fifa 07 yok onda

anladim metehan . fifa 07 yi sitemizden indirdikten sonra turnuvalarimiza da bekleriz kendisini
Gönderen: m3t3d1nh0 - 08 Aralık 2006, 17:18:37

abi fifa 07 yok onda

anladim metehan . fifa 07 yi sitemizden indirdikten sonra turnuvalarimiza da bekleriz

oke abi sölerimde msnye gelirmisin
Gönderen: Hamza - 08 Aralık 2006, 17:20:28
birazdan turnuva maçina gireceğim anca yarım saate gelebilirim . önemli ise p.m at okurum ben
Gönderen: m3t3d1nh0 - 08 Aralık 2006, 17:21:33
birazdan turnuva maçina gireceğim anca yarım saate gelebilirim . önemli ise p.m at okurum ben

oke abi ama msnde konusulacak birşey maçından sonra msnde ol sana msj ataarım ben msnde oke
Gönderen: Hamza - 08 Aralık 2006, 17:23:44

oke abi ama msnde konusulacak birşey maçından sonra msnde ol sana msj ataarım ben msnde oke

tamam mete en geç 1 saate gelirim ben . akşam ffc açacağiz . burda ol tamam mi ;)
Gönderen: m3t3d1nh0 - 08 Aralık 2006, 17:24:55

tamam mete en geç 1 saate gelirim ben . akşam ffc açacağiz . burda ol tamam mi ;)

abi tmm burda olurum