Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 13.FİFA 07 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: gfb_sero - 14 Kasım 2006, 19:57:17

Başlık: ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ ve MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: gfb_sero - 14 Kasım 2006, 19:57:17
OYUNSİTENİZ 13.FİFA 07 TURNUVASİ ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . KARŞILAŞMALAR İKİ MAÇ ÜZERİNDEN RÖVANŞLİ OYNANACAKTİR . ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ İÇİN SON GÜN 16 KASIM PERŞEMBE GÜNÜDÜR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM

GFB_SERO - HAKAN1989

CMYLMZZZ - VUDUCİNİ

AMETT - NADİR  

EVANESCENCE - SONY_HARUN
Başlık: Ynt: ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELEREİ
Gönderen: Hamza - 14 Kasım 2006, 20:11:31
cmylmzz ile olan birinci tur karşılaşmasini oynamadan bir üst tura yükselmek vicdanimi rahatsiz ediyor serhat kardeşim . cmylmzz kardeşimin hakkına girmek istemiyorum . bana kalırsa şöyle yapalim : cmlymzz ile karşilaştiğimiz anda maçimizi yapalim ve kazanan vuducinin rakibi olsun . şayet çeyrek final eşleşmeleri süresi dolduğu halde ben ve cmylmzz maçimizi yapamaz isek . yarı finale vuducini çiksin . en adili bu sanirim . öbür türlü cmlymzz kardeşimin hakkını yemiş oluyorum . nitekim birinci tur kuralari çekildiği zaman ilk o bana maçimizi yapalim demişti ve ben 2 gün ertelemiştim . dediğim kabul olursa memnun olacağim serhat kardeşim . hem böylece turnuvamız da aksamamiş olacak
Gönderen: vuducini - 14 Kasım 2006, 20:12:24
hamza yapalımda çıksın aradan hadi bizim maç..
Gönderen: Hamza - 14 Kasım 2006, 20:14:16
hamza yapalımda çıksın aradan hadi bizim maç..

hocam dediğim gibi birinci tur maçini oynamadan bir üst tura yükselmek istemiyorum . şayet çeyrek final eşleşmeleri süresi dolmadan cmylmzz ve ben birbirmizi bulur ve maçimizi yaparsak hemen senle yapacağiz . fakat yetişmez ise yarı finale sen çikarsin
Gönderen: vuducini - 14 Kasım 2006, 20:25:15
14.turnuvada 4 lu grupta 1 maç yaparak elendim, 4 lu grup rahat cıkabilecekken rakiplerim yok diye eleniyorum her gece burda olmama rağmen.. kaldıki ben avrupa futbol şampiyonasında günlerce yarı final maçı bekledim günü geçmesine rağmen geç yapıldı ve anlayış gösterdim, ama şimdi patır kütür kura çekiliyor diye eleniyoruz..  13.turnuvaya gelince hamzacım diyorsunki benim vicdanım rahat etmez , eğer maçımızı oynayamassak vudu çıksın, peki benim vicdanım rahat edecekmi böle bi duruma, o zaman bende diyorumki benim vicdanım rahat değil bende yapmıyorum benden gecen direk finale cıksın... çelişkili durumlara adil ve tek bir karar ölçütü sunularak tarafların hakkı verilmeyecekse bence ilginç yani ne diyim..
Gönderen: Hamza - 14 Kasım 2006, 20:44:27
14.turnuvada 4 lu grupta 1 maç yaparak elendim, 4 lu grup rahat cıkabilecekken rakiplerim yok diye eleniyorum her gece burda olmama rağmen.. kaldıki ben avrupa futbol şampiyonasında günlerce yarı final maçı bekledim günü geçmesine rağmen geç yapıldı ve anlayış gösterdim, ama şimdi patır kütür kura çekiliyor diye eleniyoruz..  13.turnuvaya gelince hamzacım diyorsunki benim vicdanım rahat etmez , eğer maçımızı oynayamassak vudu çıksın, peki benim vicdanım rahat edecekmi böle bi duruma, o zaman bende diyorumki benim vicdanım rahat değil bende yapmıyorum benden gecen direk finale cıksın... çelişkili durumlara adil ve tek bir karar ölçütü sunularak tarafların hakkı verilmeyecekse bence ilginç yani ne diyim..

sana sonuna kadar hak veriyorum kardeşim . inan yanit göndermeye çaliştim fakat olmadi . çok haklisin . 14.turnuvamız da senin elenme şeklin ile burada cmylmzz in elenme şekli arasinda çok büyük fark yok . ve buna vicdanimiz el vermiyor . fakat bazi şeyleri yapmakta mecburuz ki turnuvalarimiz biraz daha seri ilerlesin . daha çok verim alalim . şayet biz tüm katilimcilarimizin maç yapmasini bekler isek o zaman epey bir zamana ve sabira ihtiyacimiz olacak ve hiç bir turnuvamızdan tam anlamiyla verim alamayacağiz . bunu yapmadiğimizdan ötürü bazen katilimcilarimizin hakları yenebiliyor . böyle olmasini elbette istemiyoruz fakat bunu turnuvalarimizin işleyişi için yapmak zorundayiz  . bizim halimizi en iyi sen anlarsin kardeşim . sende bundan önce bir çok turnuva düzenledin ve düzenlediğin turnuvalar sirasinda bu gibi durumlara rastlamişsindir sanirim . o yüzden biraz olsun bize de hak vermeni bekliyorum . fakat senin haksiz olduğunu da söylemiyorum . aksina sonuna kadar destekliyorum . anlayişin için teşekkür ederim
Gönderen: cmylmzzz - 14 Kasım 2006, 20:53:01
hamza 10 a kadar dedin buralardayiz yoksun ben napim şimdi gelmiosun abi msn ne :)
Gönderen: Hamza - 14 Kasım 2006, 20:54:19
hamza 10 a kadar dedin buralardayiz yoksun ben napim şimdi gelmiosun abi msn ne :)

haber vermen iyi oldu . hemen geliyorum hocam yapalim bir an önce geç kaldik zaten epey :D bak senin için ne kadar uğraştim ertlettim maçi :D
Gönderen: cmylmzzz - 14 Kasım 2006, 21:44:59
sağolasun hamzacım yalnız beklediğine pişman oldun yaw :)
burayamı yazalım skoru ?

cmylmzzz: 4   hamza: 3

cmylmzzz: 7  hamza 2
Gönderen: gfb_sero - 14 Kasım 2006, 21:49:45
Hamza kardeşim elenmiştir. Yerine cmylmzz bir üst tura çıkmıştır .Kendisine başarılar diliyorum
Gönderen: Hamza - 14 Kasım 2006, 21:52:31
sağolasun hamzacım yalnız beklediğine pişman oldun yaw :)
burayamı yazalım skoru ?

cmylmzzz: 4   hamza: 3

cmylmzzz: 7  hamza 2

tebrik ederim cmylmzz . hakikaten çok zevkli iki karşılaşma oynadim . kesinlikle beklediğime pişman olmadim . eğer seni beklemeyip bir üst tura adimi yazdirsaydim . bu 180 dakikalik müthiş heyecani yaşamamiş olacaktim . yenilip elenmek beni pek fazla ilgilendirmiyor . burada tek istediğim oynadiğim maçlardan zevk almak ve maç sonu oturup konuşabileceğim beni yensem de yenilsem de tebrik edecek centilmen kişilerle maç oynamak . işte tek istediğim bu . bana bu duygulari yaşattiğin için teşekkür ederim cmylmzz . skora bakıp aldanmayin sakın :) özellikle ikinci maçin 7-2 bitmesine . o maçi ben bile ayni farkla alabilirdim . fakat olmadi . sağlik olsun . çeyrek finalde vuducini önünde gönülden başarilar diler . tekrardan kutlarim kardeşim
Gönderen: cmylmzzz - 14 Kasım 2006, 21:55:33
evet seninle maclarımız hep zevkli geçiyor zaten, belli olmuyor hiç macların sonucu :)
eline sağlık bidaki karsılasmalarda görüşmek üzere
Başlık: Ynt: ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ ve MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: cmylmzzz - 14 Kasım 2006, 23:18:18

4-4 ilk mac
ikinci macı 2-2 hatırlıyorum (2. maç 3 defa koptuğu için ancak hatırlama ile ispat oluo)
fakat arkadas ya 3-2 dedi yada 5-4 dedi tam bilmiyorum
msn dede tartıştık uzmasın mevzu kazanan arkadastır..

tbrkler
Gönderen: vuducini - 14 Kasım 2006, 23:45:07
aynen aktarıyorum ilk maç hiç kopmadan ilk yarı 3-3 maç sonucu 4-4..
ikinci maçta ayrıntıya giriyorum.. cmylmz arkadaşımının hatırlayamadığı yerler olmuş sanırım, 1-0 öne geçti sonra messi sıfırdan direge çarptırıp kafayla 1-1.. sonra 2-1 öne geçti ve 45 dk da kornerden silvinho kafayla 2-2... 45 dk bitti bağlantı koptu. tekrar başladık thuram kendi kalesine attı 1-0 öne geçtim. 22 dk bağlantı gitti. tekrar başladık maç 0-0 iken ben 26. dk da çıktım. ve böylece tamamlanmış oldu..

2-1 yanlış bi hatırlamadır, gollerin ayrıntısına bilerek girdim hatırlaması için. 2-2 bitmiştir..

Bu arada cmylmz kardeşim sana msnde yalancı dediğim içinde özür dilerim, fakat kızmıştım o sıra o yüzden istemeden söledim..

Güzel oyunundan dolayıda tebrik ederim..
Gönderen: HaruN - 15 Kasım 2006, 20:43:43
evansece:3 sony_harun:5
Gönderen: nadir_pıero - 16 Kasım 2006, 09:49:09
amett kardeş ben sabahları burda oluyorum birde cuma günü akşam saat 6'dan geceye kadar burdayım maçımızı o saman yapalım olurmu_?
Gönderen: gfb_sero - 16 Kasım 2006, 17:35:39
Gfb_Sero : 5 - 4 : Hakan1989

Hakan1989 : 1 - 3 : Gfb_sero

Eline sağlık hako güzel maçtı  :D
Gönderen: Hamza - 16 Kasım 2006, 18:23:01
amett kardeş ben sabahları burda oluyorum birde cuma günü akşam saat 6'dan geceye kadar burdayım maçımızı o saman yapalım olurmu_?

OYUNSİTENİZ 13.FİFA 07 TURNUVASİ ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ İÇİN VERİLEN SON GÜN BU GECE OLMASİNDAN ÖTÜRÜ AMET KARDEŞİMİN BU AKŞAM BU KONU ALTİNA MESAJ GÖNDERMEYİP NADİR KULLANİCİSİNA MAÇ İÇİN SÜRE VERMEMESİ HALİNDE BİR ÜST TURA NADİR ÇİKACAKTİR .
Gönderen: amett - 16 Kasım 2006, 18:37:54

OYUNSİTENİZ 13.FİFA 07 TURNUVASİ ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ İÇİN VERİLEN SON GÜN BU GECE OLMASİNDAN ÖTÜRÜ AMET KARDEŞİMİN BU AKŞAM BU KONU ALTİNA MESAJ GÖNDERMEYİP NADİR KULLANİCİSİNA MAÇ İÇİN SÜRE VERMEMESİ HALİNDE BİR ÜST TURA NADİR ÇİKACAKTİR .

hamza aga sende biliyosun hafta içi giremiyorum girsemde kusenin pcden giriyorum buradada fifa yok :( cuma günü akşamı garanti burada oluyorum 4ten sonra ozamn yapsak
Gönderen: YuRY - 16 Kasım 2006, 18:38:43

hamza aga sende biliyosun hafta içi giremiyorum girsemde kusenin pcden giriyorum buradada fifa yok :( cuma günü akşamı garanti burada oluyorum 4ten sonra ozamn yapsak

kardeşim uefa maçımız da cuma akşamı yaprız ok
Gönderen: amett - 16 Kasım 2006, 18:40:47
oke beckham kusura bakmayın arkadaşlar hafta içi giremiyorum bu yüzden maçlarımı yapamıyorum ama hafta sonu bütün maçlarımı yaparım arkilerin burada olduğu taktirde hafta sonları sürekli online oluyorum  ;)
Gönderen: Hamza - 16 Kasım 2006, 18:41:59

hocam bu gibi durumlarda yarı final kuralari çekilir ve bir üst tura maçini yapabilecek olan taraf çikarilir . fakat maçini yapabilecek olan taraf yarı final maçini oynamadan önce çeyrek finaldeki rakibi çeyrek final maçimizi yapalim der ise bu maç oynanir ve kazanan yarı finale yükselir
Gönderen: amett - 16 Kasım 2006, 18:44:14
yani aga sen nadir yarın yapmamızı kabul edersemi yarın yapabilirsiniz diyosun eğer etmezse nadirmi üst tura çıkıcak ???
Gönderen: Hamza - 16 Kasım 2006, 18:48:02
yani aga sen nadir yarın yapmamızı kabul edersemi yarın yapabilirsiniz diyosun eğer etmezse nadirmi üst tura çıkıcak ???

Hayır yanliş anladin hocam . benim demek istediğim ; bu gece son olduğundan ötürü yarı final kuralarini seroo birazdan çekecek . fakat : nadir yarı final maçini yapmadan önce sen online olur ve maçimizi yapalim dersen nadir bu tekliften sonra yari final maçini oynayip kazansa bile finale çikmiş olamaz . seninle çeyrek finali oynamak zorunda kalir ve kazanan yarı finale yükselir
Gönderen: amett - 16 Kasım 2006, 18:55:16

Hayır yanliş anladin hocam . benim demek istediğim ; bu gece son olduğundan ötürü yarı final kuralarini seroo birazdan çekecek . fakat : nadir yarı final maçini yapmadan önce sen online olur ve maçimizi yapalim dersen nadir bu tekliften sonra yari final maçini oynayip kazansa bile finale çikmiş olamaz . seninle çeyrek finali oynamak zorunda kalir ve kazanan yarı finale yükselir

aga şimdi anladım önceki msjı anlayamamıştım :D nese aga çekilsin kuralar ne olcağı yarın belli olur.
Gönderen: nadir_pıero - 16 Kasım 2006, 18:57:17

aga şimdi anladım önceki msjı anlayamamıştım :D nese aga çekilsin kuralar ne olcağı yarın belli olur.
ben burdayım hadi amett kardeş yapalım maçı bu gün gece son yav
Gönderen: gfb_sero - 16 Kasım 2006, 19:00:46
Şimdi noluyo yaw kimi çıkartım  ???  :D
Gönderen: nadir_pıero - 16 Kasım 2006, 19:01:05
amett yapıon mu kardeş maçı ben hamachideyim yapıosan.

gfb_sero

123

bu ağa gel
Gönderen: Hamza - 16 Kasım 2006, 19:02:09

daha önce dediğim gibi nadir ; amet kardeşimin bu akşam çeyrek final maçini oynama imkani olamadiğindan bir üst tura hükmen sen çikacaksin . fakat ; sen yarı final maçini oynamadan önce amet çeyrek final maçimizi yapalim derse bu maçi oynamak zorunda kalirsiniz .

kuralari birazdan serhat kardeşim çekecektir .
Gönderen: nadir_pıero - 16 Kasım 2006, 19:02:34
Şimdi noluyo yaw kimi çıkartım  ???  :D
heralde benim çıkmam gerekiyo demi hamza abi

amett hafta içi kuseninden giriyomuş ordada fifa yokmuş onun için ben çıkyıom heralde.ben öle anladım yani.
Gönderen: amett - 16 Kasım 2006, 19:02:50
bugün yapamıcağımı belirttim nadir nese son gün bugün ve yapamıcam sen çık nadir yarı finale başarılar...
Gönderen: nadir_pıero - 16 Kasım 2006, 19:03:28

daha önce dediğim gibi nadir ; amet kardeşimin bu akşam çeyrek final maçini oynama imkani olamadiğindan bir üst tura hükmen sen çikacaksin . fakat ; sen yarı final maçini oynamadan önce amet çeyrek final maçimizi yapalim derse bu maçi oynamak zorunda kalirsiniz .

kuralari birazdan serhat kardeşim çekecektir .

tamam abi anladım.sende saol amett kardeş.
Gönderen: amett - 16 Kasım 2006, 19:07:38
önemi yok nadir imkanım yoktu ve oynayamadım bugün ha bide çok acelecesin nadir kardeşim derdimi anlatıyorum ya anlamak istemiyosun yada anlamamazlıktan geliyosun nese böle sorunlar çıkıcaksa turnuvalara katılamıcam ;)
Gönderen: Hamza - 16 Kasım 2006, 19:14:11
önemi yok nadir imkanım yoktu ve oynayamadım bugün ha bide çok acelecesin nadir kardeşim derdimi anlatıyorum ya anlamak istemiyosun yada anlamamazlıktan geliyosun nese böle sorunlar çıkıcaksa turnuvalara katılamıcam ;)

bu lafı duymak bile istemiyorum amet kardeşim . herkesin sıkışık olduğu anlar olabilir . bu gibi durumlarda dahi sen gelip buraya mesaj gönderiyor ve turnuvamiza bu kadar ilgi gösteriyorsan  , seni alnından öpüyorum . senin gibi sorumluluk duygusuna sahib kimseleri görmek zor oluyor artik . ilginden ötürü teşekkür ederim .
Gönderen: gfb_sero - 16 Kasım 2006, 19:15:30
Hamza kardeşim cmylmzz ve vudu hiç online olmadı buraya bir msjları da yok kimi çıakrtım hamza
Gönderen: Hamza - 16 Kasım 2006, 19:16:22
Hamza kardeşim cmylmzz ve vudu hiç online olmadı buraya bir msjları da yok kimi çıakrtım hamza

hocam bu maç oynandi bile :D vuducini kazandi . ilk sayfaya bak bi daha . gözünden kaçmiş sanirim 
Gönderen: gfb_sero - 16 Kasım 2006, 19:19:06
Hee parodn aaga gözümden kaçmış  :D
Gönderen: amett - 16 Kasım 2006, 19:20:01

bu lafı duymak bile istemiyorum amet kardeşim . herkesin sıkışık olduğu anlar olabilir . bu gibi durumlarda dahi sen gelip buraya mesaj gönderiyor ve turnuvamiza bu kadar ilgi gösteriyorsan  , seni alnından öpüyorum . senin gibi sorumluluk duygusuna sahib kimseleri görmek zor oluyor artik . ilginden ötürü teşekkür ederim .

seni üzün bi msj gönderdiysem özür dilerim hamzacım ama benim demek istediğim şu turnuvalar oluyor hafta içi maçları oluyor ve hafta sonuda giremediğim için okadr maç yapıyom buraya kadr geliyom yarı finalde istemediğim bi şekilde eleniyorum bu insan koyuyo bea :D
Gönderen: Hamza - 16 Kasım 2006, 19:21:36
Hee parodn aaga gözümden kaçmış  :D

önemli değil baba insanlik hali :D yarı final kuralarini bekliyoruz ;)
Gönderen: Hamza - 16 Kasım 2006, 19:26:53

seni üzün bi msj gönderdiysem özür dilerim hamzacım ama benim demek istediğim şu turnuvalar oluyor hafta içi maçları oluyor ve hafta sonuda giremediğim için okadr maç yapıyom buraya kadr geliyom yarı finalde istemediğim bi şekilde eleniyorum bu insan koyuyo bea :D

hocam turnuvalarimizin büyük bir bölümünü haftasonlarina dağitiyoruz . hafta içleri maç programlari fazla yoğun olmuyor . bu seferde büyük ihtimalle nadir ile yarın maçinizi yapabilrsiniz bir aksilik olmaz ise . olmazsa da sağlik olsun . bu senin turnuvalara katilmamaman anlamina gelmez . sensiz turnuva düşünmek istemiyorum
Gönderen: amett - 16 Kasım 2006, 19:34:30
oke be aga sen iste bea :D varım yokum demedim ki :D nadir yarın 6da geliyosun galiba ozman ben açık oluyorum yapalım maçı ozaman olurmu çıkıcaksanda hakkınla çık yen beni öle çık olurmu kendimi anlatamıyosam eğer seni anlamıyorum aga dersen çık yarı finale nediim
Gönderen: amett - 16 Kasım 2006, 19:36:30
arkadaşlar yarın buradayım iyi akşamlar herkese ;)
Gönderen: hakan1989 - 16 Kasım 2006, 19:36:50
Gfb_Sero : 5 - 4 : Hakan1989

Hakan1989 : 1 - 3 : Gfb_sero

Eline sağlık hako güzel maçtı  :D
saol aga çok güzel maç oldu seninde eline saglık dostumm. ;D
Gönderen: Hamza - 16 Kasım 2006, 19:37:51
arkadaşlar yarın buradayım iyi akşamlar herkese ;)

tamam baba umarim çeyrek final maçina yetişirsin . kolay gelsin . iyi akşamlar
Gönderen: nadir_pıero - 16 Kasım 2006, 20:20:38
oke be aga sen iste bea :D varım yokum demedim ki :D nadir yarın 6da geliyosun galiba ozman ben açık oluyorum yapalım maçı ozaman olurmu çıkıcaksanda hakkınla çık yen beni öle çık olurmu kendimi anlatamıyosam eğer seni anlamıyorum aga dersen çık yarı finale nediim
tamam amett kardeş tabiiki hakkımla çıkmak istiyorum yarın saat 6 da burdayım oke herkese ii akşamlar
Gönderen: YuRY - 16 Kasım 2006, 20:21:34
İYİ AKŞMLAR
Gönderen: amett - 16 Kasım 2006, 21:56:21
tamam amett kardeş tabiiki hakkımla çıkmak istiyorum yarın saat 6 da burdayım oke herkese ii akşamlar

sağol nadir kardeşim beni anladığın için yarın 6da buradayım emin ol sen geldiğinde olmazsam burada yarı finaldesin oke ;)
Gönderen: nadir_pıero - 16 Kasım 2006, 23:01:26
amett le gece maçımızı yaptık...

nadir 6-4 amett

hayatımın en zevkli maçlarından biriydi saol amett kardeşim.ayrıca en sevindiğim nokta hakkımla kazanmamdı.
Gönderen: amett - 16 Kasım 2006, 23:08:11

nadir 6-4 amett

hayatımın en zevkli maçlarından biriydi saol amett kardeşim.ayrıca en sevindiğim nokta hakkımla kazanmamdı.

bravo nadir kardşim öncelikle beni anladığın ve maçımızı yaptığımız için sana teşlekkür ediyorum elendim turnuvadan ama hiç üzülmedim çünkü hayatımın en zevkli maçlarından birini oynadım şimdi sadece kısa bi özetini gollerini anlatıcam ama bu maçı izleseydiniz gerçekten müthiş olucağına sizde inanıcaktınız :) maça başladık ve fazla sürmeden 1-0 öne geçtim ardından 30. dakika civarları 2-0 öne geçtim o golün ardından hiç gecikmeden nadir kardeşim sanırım bi takik değişikliği yaptı ve skoru 2-1e getirdi sonra yanılmıyosam unutmuş olabilirim 2. yarıda 3-1 öne geçtim ama o dakikaya kadr bile maçta tempo hiç durmadı uzun toplar mükemmel paslar süperdi yani ardından nadri kardeşim skoru 3-3e getiri verdi :D sonra 4-3 öne geçmeyi başardı onun golünden fazla gecikmeden skoru 4-4e getirdim ve o pozisyondan sonra kaleciyle karşı karşıya kaçırdım bitane :D dakikalar 89u gösterirken nidirin 5. golü geldi ve maç orada koptu 6. gol ise kaçınılmaz oldu ve maç 6-4 bitti hayatımın en zevkli karşılaşmalarındandı nadir ellerine bileğine parmaklarına sağlık kardşeim iyiki oynamışız bu maçı tadı damağımda kaldı maçın :D
Gönderen: nadir_pıero - 16 Kasım 2006, 23:10:45

nadir 6-4 amett

bravo nadir kardşim öncelikle beni anladığın ve maçımızı yaptığımız için sana teşlekkür ediyorum elendim turnuvadan ama hiç üzülmedim çünkü hayatımın en zevkli maçlarından birini oynadım şimdi sadece kısa bi özetini gollerini anlatıcam ama bu maçı izleseydiniz gerçekten müthiş olucağına sizde inanıcaktınız :) maça başladık ve fazla sürmeden 1-0 öne geçtim ardından 30. dakika civarları 2-0 öne geçtim o golün ardından hiç gecikmeden nadir kardeşim sanırım bi takik değişikliği yaptı ve skoru 2-1e getirdi sonra yanılmıyosam unutmuş olabilirim 2. yarıda 3-1 öne geçtim ama o dakikaya kadr bile maçta tempo hiç durmadı uzun toplar mükemmel paslar süperdi yani ardından nadri kardeşim skoru 3-3e getiri verdi :D sonra 4-3 öne geçmeyi başardı onun golünden fazla gecikmeden skoru 4-4e getirdim ve o pozisyondan sonra kaleciyle karşı karşıya kaçırdım bitane :D dakikalar 89u gösterirken nidirin 5. golü geldi ve maç orada koptu 6. gol ise kaçınılmaz oldu ve maç 6-4 bitti hayatımın en zevkli karşılaşmalarındandı nadir ellerine bileğine parmaklarına sağlık kardşeim iyiki oynamışız bu maçı tadı damağımda kaldı maçın :D
sende çok saol amett kardeşim.bende çok zevk aldım maçtan.en çok seivindiğim yanı hakkımla kazandım bu beni çok sevindirdi.işn bi daha başka bi turnuvada karşılarşır ve böle bi maç daha oynarıs.maç için saolasın.

herkese ii geceler.........................
Gönderen: amett - 16 Kasım 2006, 23:16:42
inş. kardeşim daha çok turnuvalar var önümüzde çok maçlar oynucaz

iyi geceler... ;)
Gönderen: nadir_pıero - 17 Kasım 2006, 10:20:38

iyi geceler... ;)

ewt kardeşim işn yine karşılasırısss.hamza abi ve sero ne zman çekiliyo yarı final eşleşmeleri.?
Gönderen: Hamza - 17 Kasım 2006, 17:27:49

iyi geceler... ;)

ewt kardeşim işn yine karşılasırısss.hamza abi ve sero ne zman çekiliyo yarı final eşleşmeleri.?

sanirim serhat şu anda offline ben birazdan yarı final kuralarini çekerim . bir üst turda başarilar dilerim
Gönderen: gfb_sero - 17 Kasım 2006, 17:57:54
Aga gerçekten k.bakmayın . İnternetim üst komşuyla karıştı yani türk telekomdan gelen bir görevli öle bi halt yapmış onla uğraşıyordum k.bakmayın  :)