Adım 1: | Mevcut web siteniz varsa, analiz ediyoruz ve iyileştirmeler için öneriler sunuyoruz. Yeni bir web siteniz yoksa, sıfırdan bir emlak sitesi oluşturma sürecine başlıyoruz. |
Adım 2: | Birlikte hedef kitlenizi belirliyoruz ve emlak web sitenizin tasarımını ve içeriğini bu hedefe uygun şekilde oluşturuyoruz. |
Adım 3: | Emlak web sitenizin kullanıcı dostu olmasını sağlamak için kullanıcı deneyimine odaklanıyoruz. Sayfaların hızlı yüklenmesi, kolay navigasyon ve kullanıcılarınızın istedikleri bilgilere erişimini kolaylaştıracak şekilde tasarım yapmaktayız. |
Adım 4: | Emlak sitenizin SEO uyumlu olmasını sağlıyoruz. Arama motorlarında üst sıralarda yer almanız için gerekli optimize edilmiş URL'ler, meta açıklamaları ve başlık etiketleri gibi SEO faktörlerini dikkate alıyoruz. |
Adım 5: | Emlak web sitenizin yayına hazır hale gelmesi için gerekli testleri yapıyoruz ve son düzenlemeleri gerçekleştiriyoruz. |
Adım 6: | Sizinle birlikte sitenin yayına geçişini planlıyor ve emlak sitenizin başarılı bir şekilde kullanıma sunulmasını sağlıyoruz. |