Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: YuRY - 16 Kasım 2006, 20:29:11
-
BU HAFTAKİ ZORLU FB BJK MAÇINI SİZCE KİM ALIR
BENİM FB YE GÜVENİM ÇOK FAZLADIR SİZCE?
-
tabiki fener 4-1 alır.....
-
tabiki fb hemde 3-0 alır
-
Tabiki de fenerbahçe
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
Bu Hafta maçtayım kesin koyucaz :D
Çok hırslıyım :D
Kartalım kartalım ananın amına koyalım sen siyah sen siyah beyazsın göt oğlansın /
İnleyen nameler ruhumu sardı bir rüyaydı sanki orda hep şarkılar vardı uçan kuşlar martılar siyah beyaz oğlanlar kanaryaya domalırlar ... >:(
5 atıcaz 5 :D :D
-
YORUM YOKMU BEYLER
-
ben beşiktaşlıyım ama bence berabere gibi :-\
-
2-0 alır fenerbahçem
-
2-0 alırız belki fazla olur runje kaleci olursa :D
bu hafta runje ile tigana gider :D
diğer hafta ziya doğanı göndeririz
son derbi haftasındada gereettsee bi el sallarız :D ismini bile yazamıyom herifin :D :D :D
-
Tabiki de fenerbahçe
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
Bu Hafta maçtayım kesin koyucaz :D
Çok hırslıyım :D
Kartalım kartalım ananın amına koyalım sen siyah sen siyah beyazsın göt oğlansın /
İnleyen nameler ruhumu sardı bir rüyaydı sanki orda hep şarkılar vardı uçan kuşlar martılar siyah beyaz oğlanlar kanaryaya domalırlar ... >:(
5 atıcaz 5 :D :D
seroo sen bu maça fazla konsatre olmuşsun be kankaa :D :D :D
-
ben gsliyim ama ama fener farklı alır ;D
-
6 kasım 2002deki farklılıklatmı bahsediyon ben öle anladımda farklı almıştı ya cimbom ordan aklıma geldi :D :D :D ;D ;D
-
6 kasım 2002deki farklılıklatmı bahsediyon ben öle anladımda farklı almıştı ya cimbom ordan aklıma geldi :D :D :D ;D ;D
benim imza anlatıyor saten 6 kasım mı
-
aga 4 yesinler dua etsinler
-
ben beşiktaşlıyım ama bence berabere gibi :-\
bakın arkadaşlar 2 gün önce yukarıda ne demiştim ??? :D ;D ;D
-
benim imza anlatıyor saten 6 kasım mı
banada geçen yılki türkiye kupası finali aklıma geliyo...
-
vala maç berbattı hiç pozisyon yoktu bi ricardinho net gol pozisyonu buldu onuda atamadı :D :D
-
vala maç berbattı hiç pozisyon yoktu bi ricardinho net gol pozisyonu buldu onuda atamadı :D :D
aynen aga uykum geldi bi ricardinhonnu pozisyonu vardı oda onun EDİT BY METEDİNHO :D :D :D
-
aynen aga uykum geldi bi ricardinhonnu pozisyonu vardı oda onun mallığı diyek salak :D :D :D
valla ya ben bile atardım la o golü yuvarlasa köşeye gol :D
-
aynen aga uykum geldi bi ricardinhonnu pozisyonu vardı oda onun mallığı diyek salak :D :D :D
valla ya ben bile atardım la o golü yuvarlasa köşeye gol :D
bitane öle pozisyon gelmedi ki bize paso ofsayttayız delirdim :D yaw inönüde yeniyoz kendi evimizde uyuyuz :D
-
Ya yeter artık ha maça giden amett gibi olsun yaw :D :D. Kı.mız başımız Dondu o soğukta bide tezahurat yaptık :D :D .Yazıklar olsun ...
Zico istifaaaaaaa >:( >:( >:(
-
Ya yeter EDİT ya bidaha maça giden amett gibi olsun yaw :D :D. Kı.mız başımız dondu o soğukta bide tezahurat yaptık :D :D .Yazıklar olsun ...
seroo EDİT hemn skoy verme :D yenemediysek senin yüzünden yenemedik ne işin var maçta EDİT :D :D
-
BJK - 0
FB - 0
-
olcak iş değil ya
-
agalar lütfen bi daha yorum yaparken seviyeli yapınız yorum yaparken küfür etmemenizi öneriyorum
-
Ya yeter EDİT ya bidaha maça giden amett gibi olsun yaw :D :D. Kı.mız başımız dondu o soğukta bide tezahurat yaptık :D :D .Yazıklar olsun ...
seroo a.q hemn skoy verme :D yenemediysek senin yüzünden yenemedik ne işin var maçta EDİT :D :D
Hadi len hep senin suçun . Maçı izlemesen 5 atardık .Cenabet cenabet mi izledin naptın :D :D :D :D
-
seroo a.q hemn skoy verme :D yenemediysek senin yüzünden yenemedik ne işin var maçta EDİT :D :D
Hadi len hep senin suçun . Maçı izlemesen 5 atardık .Cenabet cenabet mi izledin naptın :D :D :D :D
kesin öyle izlemiştir yoksa böyle berbat oynamazdık :D
-
100 de 20000 haklısın sınız
-
100 de 20000 haklısın sınız
uehuheuheuhe... :D :D beckham koparırsın adamıı :D
-
zuhahaaaaa fenerliler yine uçmuuş
ama bjk fenerin havasını hep indirir...
bu arada o küfürlü laflar hiç yakışmıyor bir turnuva yetkilisine hele onu en azından editlemeyenlere yazık walla.