Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: samed2194 - 17 Kasım 2006, 18:57:08
-
EDİT BY HAMZA
-
amma komiksin yaw ama böyle küfürler ede ede sitenin kalitesi düsüyor.dısardan yeni olmuş üyeler veya sitedeki üyeler ne kalitesiz bir site demeleri normal.biraz daha bu küfürlü konuları açmasan iyi olur. ;)
-
sana mı sorcam beyefendi ederim yada etmem...
-
samed ben birsey demedim.biraz daha küfür içerikli konu açmassan iyiolur dedim.benimle polemige girme simdi :)
-
samed ben birsey demedim.biraz daha küfür içerikli konu açmassan iyiolur dedim.benimle polemige girme simdi :)
arkadaş dogru söylüyor ben görmedim ama genede olmasın böyle olaylar
-
samed kardeşim bu kaçinci oluyor . ben dahil tüm sitede bulunan herkes bundan rahatsiz olmaya başladi . sana her küfür edeni buraya yazarsan işimiz var demek . ben her gün kimliği belirsiz onlarca kişi tarafindan küfürlü p.m aliyorum . bunlari burada yeni topic açarak hangi edit çocuğu bana p.m atti diyor muyum . biraz seviyeli olun arkadaşlar. burasi medeni bir forum .
-
banada kaç kere attılar bişe yazmadım valla
-
ya ne demek yaa benim aileme küfür edecek ben etmeyecem elimde adresi olsa evini basarım beeee...siz gelmişiniz ne diyonuz ağalar...
-
bırak kardes ahirette görür o