Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
SPOR HABERLERİ => BEŞİKTAŞ => Konuyu başlatan: m3t3d1nh0 - 19 Kasım 2006, 06:08:31
-
Jean Tigana, kulüp ikinci başkanı Murat Aksu ve genel sekreter Kenan Öner ile birlikte Kuruçeşme Divan'da, Beşiktaş yazarları ve muhabirleriyle yemek yedi.
Yemekte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tigana, Fenerbahçe maçına değinerek, "Bizim için çok önemli bir karşılaşma. Çok disiplinli oynamalıyız. Birlik ve beraberliğimizi sahada tam olarak gösterirsek, sahadan iyi sonuçla ayrılırız" diye konuştu.
Tigana, Beşiktaş'ın son dönemlerde aldığı başarısız sonuçların nedenleri ile ilgili bir soruya, şöyle yanıt verdi:
"Son zamanlarda iyi oynayamıyoruz. Özellikle evimizdeki maçlarda iyi değiliz. Sezon başından bu yana negatif olaylar gelişti. Nobre ve Delgado gibi oyuncularımdan sakatlık ve cezalar nedeniyle bazı maçlarda yararlanamadım. Bobo 50 antrenmanımıza katılamadı ve Ocak ayına kadar da takımla olamayacak. Liderlerimizi çoğu maçta kullanamadık, bu da sıkıntı yarattı."
Tigana, elindeki kadrodan memnun olup olmadığı sorusuna, "Elimdeki kadrodan mutluyum ve şikayet etmiyorum. Form durumlarında çıkma veya inmeler olacaktır. Bu sezon maalesef lider oyuncularımdan sakatlıklar nedeniyle yeterince yararlanamadım" dedi.
Beşiktaş'ta kendisini ne kadar başarılı gördüğü sorusuna Tigana, şöyle yanıt verdi:
"Başarısızlıklarda tek hatalı antrenörlerdir. Bu hep böyle olmuştur. Beşiktaş'ın bütün kötülüklerini sırtımda taşımam gerekiyorsa taşırım."
Tigana, bazı Avrupa kulüplerinden teklifler aldığı yönünde haberler bulunduğunun ve bunların doğru olup olmadığının sorulması üzerine de, "Ben Beşiktaş'tan sonra herhangi bir yerde çalışmayacağımı söyledim. Buradan sonra Marsilya'nın yakınlarındaki kasabamda yaşayacağım ve bazı yardım ve vakıf işleri ile uğraşacağım" şeklinde konuştu.
-
haber için tesekkurler