Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FİFA 2007 TURNUVALARI => Konuyu başlatan: nadir_pıero - 19 Kasım 2006, 21:57:35
-
arkadaşlar benim bu fifa07 defansım koridor oluyo maçlarda,birçok maçıda hep defansı ii yapamadığım için yeniliyorum lütfen biri bana taktik versin yoksa oyunu bırakacam.forvette süperim defansta berbat.
help!help!
-
benim defansta aynı nadir sorun bizde be aga :D artık defansı sağlamlaştırmak için tek forvet oynamaya başladım :D
-
benim defansta aynı nadir sorun bizde be aga :D artık defansı sağlamlaştırmak için tek forvet oynamaya başladım :D
bende tek forvet oynuyomda yine de bi türlü iii defans yapamıom aga
-
fifa06 kadr ısınamadık desek yeridir nadircim 07ye ben ısınamadım gerçekten fazla bazı arkadaşlara bakıyorum gerçekten mükemmel defans yapıyolar tarifini almak lazım :D
-
fifa06 kadr ısınamadık desek yeridir nadircim 07ye ben ısınamadım gerçekten fazla bazı arkadaşlara bakıyorum gerçekten mükemmel defans yapıyolar tarifini almak lazım :D
ewt tarifini alsak ii olur bizde biras tuz kattık mı içine süper olur :D
-
AYNEN ÖLE AGA VARMI TARİFİNİ VERİCEK YİĞİT :D :D
-
yarın verirler merank etme
-
İNŞ. ;) ;) ;)
-
İNŞ. ;) ;) ;)
işn kardeş
-
İNŞ. ;) ;) ;)
bir tane yiğit yokmu bea aranızda
-
aga ilk önce ben malzemelerini veriyorum 1 kg un 1 paket kakao 3 paket vanilya sonra bunları karıştırıp ısıtıyorsun o zmn defanstan kimse geçemez ben öle yapıyorum :d şaka bi yana ben gerçekten ii defans yaptığıma inanıyom
-
aga ilk önce ben malzemelerini veriyorum 1 kg un 1 paket kakao 3 paket vanilya sonra bunları karıştırıp ısıtıyorsun o zmn defanstan kimse geçemez ben öle yapıyorum :d şaka bi yana ben gerçekten ii defans yaptığıma inanıyom
METE KEK TARİFİMİ BU :D :D NADİR METE İYİ DEFANS YAPIYOMUŞ ÖĞRENSENE ONDAN SENDE METE HANGİ TAKTİKLER OYNUYOSUN ;)
-
METE KEK TARİFİMİ BU :D :D NADİR METE İYİ DEFANS YAPIYOMUŞ ÖĞRENSENE ONDAN SENDE METE HANGİ TAKTİKLER OYNUYOSUN ;)
aga taktiğim 4-4-2 böle çok çok çok kötü olursam 4-2-3-1 dönerim defansta aga böle adam boş gidiyorsa yanında koşacaksın ondan sonra adam kaleye yaklaştığında hemen önüne doğru koştuğunda gol fln olamaz adamın sutu önler
-
bi dene bak ii olcak kardes ama abim kötü der kesin
-
4-4-2 traş metecim bu taktikte hucumu iyi kullanan arkadaşlardan daha çok gol yenir kontraatak falan 4-2-3-1 fena değil ama tavsiye ederim defansta zorluk çekenlere senin yarı alanına gelen adamlara iyi basılıyo biliyorum artık bu taktiğin hucum yönüde size kalmış ;)
-
Aga bunlar böle boş işler yok defans taktiği filan . Fifa 07 oynarken gerçek maç yapıomuş gibi hisetçeksin yani yetenek meselesi bi yerde :D :D :D
-
bana göre sadece önsezi ve sınırlarını aşma meselesi :D
nadir sence iyi defans yapıom mu ben?
-
oke arkiler doğrusunuzda bu benim repi düşürende çok ayıp ediyo >:(
-
bana göre sadece önsezi ve sınırlarını aşma meselesi :D
nadir sence iyi defans yapıom mu ben?
ewt
-
oke arkiler doğrusunuzda bu benim repi düşürende çok ayıp ediyo >:(
senin repi düşüren didem>>>>murattek senin deil sırayla herkesinkini düşürüyo
-
Al amet yaw istedğin rep olsun :D
-
ARKADAŞLAR DEFANS SORUNUN SİZİNLE ALAKASI YOK!BU OYUN BÖLE YAPILMIŞ!GOL YEMEMEK ELDE DEİL!HANGİ TAKTİĞİ URGULARSANIZ UYGULAYIN!
-
ARKADAŞLAR DEFANS SORUNUN SİZİNLE ALAKASI YOK!BU OYUN BÖLE YAPILMIŞ!GOL YEMEMEK ELDE DEİL!HANGİ TAKTİĞİ URGULARSANIZ UYGULAYIN!
:( :( :( :( :( :( :( :'(
-
oyundaki en önemli şey kademe anlayışı bence kademe anlayışınız iyiyse pek gol şansı tanımazsınız ama netten oynayınca oyun brz donuyo ve yaptığınız olay geç olduğundan gol yiyebiliyosunuz ama %50si de şans bu olayın...hatta bazen %80 şans olabiliyo ama iyi oynarsan şans fln hikaye...
-
EN İYİ TAKTİK
3 - 5 - 2
DEFANS 3 OLUNCA HİÇ AYRILMIYORLAR SABİT KALINCADA KONTRA ATAK ÖNLENİYOR
3 -5- 2
DE 2 DE ÖN LİBERO OLUNCA ÇOK İYİ SAVUN MA
-
bırak aga ya şansa kalmış bişe bu
-
EVT BENDE ÖYLESİNE BERKİ KULLNAN OLUR DİYE YAZDIM ;)