Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => BEŞİKTAŞ => Konuyu başlatan: YuRY - 20 Kasım 2006, 17:23:29

Başlık: Burak isyan etti!
Gönderen: YuRY - 20 Kasım 2006, 17:23:29
Beşiktaş'ın genç futbolcusu Burak, Fenerbahçe karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, gece hayatı olduğu yönündeki eleştirilere cevap verdi.

Kendisinin BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kaldığını ve tesislere giriş, çıkış saatlerinin de belli olduğunu belirten Burak, ''Ailem burada olduğu için 2 haftadır evde onlarla kalıyorum. Gece hayatım kesinlikle yok. Ben İstanbul'a futbol oynamaya geldim, gece hayatı için değil'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe maçını ise heyecanı yüksek ve tempolu olarak değerlendiren Burak, ''İki takım da kazanabilirdi ama berabere bitti. Deplasmanda oynadık. 1 puan tabii ki yeterli değil ama kaybetmektense berabere kalmak daha iyi'' dedi.

Siyah-beyazlı defans oyuncusu Gökhan Zan da derbi maçta tek eksiğin gol olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

''Çok iyi bir mücadele oldu. Sadece sahada gol eksikti. Bizim daha fazla ihtiyacımız vardı puana. Fakat pozisyonlarımızı değerlendiremedik. İki yüzde yüz net pozisyonu harcadık. Fenerbahçeli Volkan'ı da kutluyorum. Çok iyi bir şut çıkardı.''

Öte yandan, Fenerbahçe karşısına kaptan olarak çıkan Nobre de açıklamasında, ''Kaptanlık bandını bana verdikleri için arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben zaten hep elimden gelenin en iyisi yaparım'' derken, Fenerbahçe seyircisinin kendisine iyi yaklaştığını belirterek, şöyle konuştu:

''Ben, burada güzel iki sene geçirdim ama şimdi Beşiktaşlıyım. Beşiktaş taraftarını mutlu etmek için gücümü harcıyorum. Fenerbahçe taraftarları kendi takımlarını destekliyorlar ve ben ise Beşiktaş için oynuyorum. Bana karşı bir küfür olmadı. Bana hala sempati duydukları için teşekkür ediyorum.''

Karşılaşmanın hakemi Vedat Yüksel ise maç sonu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Centilmence bir mücadele oldu. Futbolcular centilmen olunca bizim işimiz kolaylaşıyor. Bu yüzden oyuncuları tebrik ediyorum. Benim ilk derbimdi ve derbiye yakışır bir mücadele oldu'' dedi

Başlık: Burak isyan etti!
Gönderen: Abdullah - 26 Haziran 2007, 17:25:52
haber için tesekkurler