Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => CALL OF DUTY 2 => Konuyu başlatan: nadir_pıero - 21 Kasım 2006, 10:57:17
-
arkadaşlar call of duty 3 çıktımı_?
çıkmadı ise ve hala siz 2 oynuyosanız bende 2 yi yüklücem yoksa 3 bekliyeyim veya alayım.
-
ben çıkmadı diye biliyom...enson call of duty 2 big red one diye bilyom
-
arkadaşlar call of duty 3 çıktımı_?
çıkmadı ise ve hala siz 2 oynuyosanız bende 2 yi yüklücem yoksa 3 bekliyeyim veya alayım.
çıktı agam çıktıda nerden indirceksin bilemiyorum :D
-
çıkmadı.ps2ye çıktı only.pc versiyonu yok.
-
bilgi için saolun arkadaşlar
-
cod 3 çıktı kardeş
-
playstationda var sadece.pcye çıkmadı çıkmayacakta.yani şimdilik bilgiler böyle
-
oyun çıktı nadir benim arakdaş almış
-
tam olarak emin değilim ama pc ye çiktiğini bi yerlerden duydum bende . sanirim oyunu ruslar hazirlamiş ve cod 2 kadar tutulmamiş . bu konu hakkında bir bilginiz var mi beyler
-
oyun çıktı nadir benim arakdaş almış
benim arkadasımında arkadası almış.
-
biliyorum.zaten geçen cod2 serverında artıştık o yüzden bikaç kişiyle.yani o cod3 falan değil.sahte işte.aldatmaca.cod2nin patchi falandır büyük ihtimalle.yani activision açıklama yaptı pcye çıkmayacak diye millet pcye çıktı diyo.çıksa ilk ben alırım yani.
-
arkdasım herkesın cod 3 dıe tabır ettıklerı şu rusların cod1 uzerınde oynama yapıp pıyasaya surduklerı oyun dur.Ancak aktıvısıon daha cod3 u yayınlamadı taklıdınden sakınınız :D
-
evet aynen öyle.cod3 ps2ye çıktı ama heniz pcye çıkmıyacak deniliyor.inş. çıkar :(.
-
abi cıksın ya ben hastasıyım cod un
-
yaa ona cod3 denmez 10-15 tane rus serseri hacker ;D oyun yapmışlar cod 3 diye bazı bölümleri cod 2 den bende oyun var berbatttt :D
-
ewet gördüm bende.işte oyunu hackleyip deiştirmişler birazcık.piyasayada cod3 diye yutturuyolar.
-
o rusların yaptıgını yukledın cod 1 ın aynısı 5 tanade gorev var ıcınde bosuna para verdım ayrıca menusude rusca nesekı oyunun menusunu bılıyoduk fazla zorlanmadık
-
BAŞARILAR BEYLER
-
Al cod 2 i bekleme
-
cod 3 pc de çıkmıcak ... ps de çıktı
-
cod 3 pc de çıkmıcak ... ps de çıktı
evet