Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => OYUNCULARIN SOHBET YERİ => Konuyu başlatan: nadir_pıero - 21 Kasım 2006, 11:10:13
-
HAMZA ABİ ARTIK BU TEMA DEMODE OLDU BUNU DEĞİŞTİRSEN DİORUM.
BENDE SÜPER TEMALAR VAR ONLŞARI YÜKLERİSS TABİİ İSTERSEN.
ÇÖL ATEŞİ VE CHİP ATEŞİ NİN KARIŞIMI Bİ TEMA VAR TEMA TAMAMEN BENİM
ESERİM YANİ TEMAYI BEN TASARLADIM.
BİRDE LOGO DA YAPABİLİRİM İSTERSEN.LOGO DA KOYARISS SİTEYE DAHA İİİ OLUR.
NE DERSİN_?
-
çok haklısın nadir . ben de sıkılmaya başladim kırmızıdan . bildiğin tüm temalarin linklerini koy buraya teker teker deneyelim . hangisini en çok beyenirsek onu seçeriz .
forumumuzun üst kısmı içinde bir logo gerekiyor . logo yapmasini bilen varsa bu konu altindan bizlere yardımcı olabilir .
-
çok haklısın nadir . ben de sıkılmaya başladim kırmızıdan . bildiğin tüm temalarin linklerini koy buraya teker teker deneyelim . hangisini en çok beyenirsek onu seçeriz .
forumumuzun üst kısmı içinde bir logo gerekiyor . logo yapmasini bilen varsa bu konu altindan bizlere yardımcı olabilir .
msn ye ggelde ordan konuşalım sana temaları da gönderirim.bi tane benim yaptığım tema var süper.
-
tamam nadir saolasin . deneyelim bakalim .
-
tamam nadir saolasin . deneyelim bakalim .
ok abi
-
abi sana temayı yanlış vermişim özür dilerim kendi yaptığım temayı bulamadım ama istersen başka bişe göndereyim.
logo işinide bu hafta sonu bitircem
-
sorun değil nadir . tekrar gönder istersen . açiorm msni .
-
dün çıktıktan sonra daha giremedim..real maçını izledim ödevlerimde vardı onlara çalıştım.bu gün müsaid olursan gönderirim.
-
gif olarak logo yapabilirim hamza.if you want
-
gif olarak logo yapabilirim hamza.if you want
elbette hocam çok iyi olur . msnden konuşalim ayrintilari
-
dün çıktıktan sonra daha giremedim..real maçını izledim ödevlerimde vardı onlara çalıştım.bu gün müsaid olursan gönderirim.
tamam nadir seni görünce mesaj atarim ben . atarsin bu gün ;)
-
tamam nadir seni görünce mesaj atarim ben . atarsin bu gün ;)
girdim abi msndeyim
-
abi 15 dk ye geliorm ödüllü turnuva maçına giriom
-
tamam nadir bekliorm ;)
-
tamam nadir bekliorm ;)
tamam abi geldim
-
ya arkdaslar şu .gif i nasıl yapıyonuz ozel bi programmı kullanıyonuz
-
bence deiştrimeyin alıştık buna renk deişince başka bi siteye girioz sanki öle bi hava oluyor eger deiştceksenizde futbolcuların fln oldugu bi tema olsn
futbolla ilgili yane
-
bence deiştrimeyin alıştık buna renk deişince başka bi siteye girioz sanki öle bi hava oluyor eger deiştceksenizde futbolcuların fln oldugu bi tema olsn
futbolla ilgili yane
bence değiştirelim ben temayı gönderrim bu gün
-
bencede degistirelim sıktı bu tema beni 3 aydan beri
not:3 ay önce üye olmustum ondan :) 4. ayıma 16 gün kaldı :D
-
açıkçasi temamızı değiştirmeyi hiç düşünmüyorum . kırmızıya bayaği aliştik . elimde bir kaç tane tema var fakat güzel değil hiç biri . anket bölümüzde oylama da yaptik . en yüksek puani kırmızı rengi aldi :)
-
açıkçasi temamızı değiştirmeyi hiç düşünmüyorum . kırmızıya bayaği aliştik . elimde bir kaç tane tema var fakat güzel değil hiç biri . anket bölümüzde oylama da yaptik . en yüksek puani kırmızı rengi aldi :)
hamza abi benim sitedeki temaya bak bi öle karar ver istersen
www.fifadiyari.tr.cx
-
baktınm ı benim siteye hamza abi nasıl olmuş teması
-
nadirin teması güzel.bide şu konuların başındaki top resimlerini konuya göre değiştirirsek tam süper olur.Artık görünümede önem vermemiz lazım..
-
nadirin teması güzel.bide şu konuların başındaki top resimlerini konuya göre değiştirirsek tam süper olur.Artık görünümede önem vermemiz lazım..
ewt hamza abi süper tema bendeki
-
bence nike toplar olsun daha ii abimin sitedekiler biraz daha kötü duruyor ama nike toplar daha ii
-
TEK FAVORİM ÇÖLATEŞİ 3 - MAVİ ŞEKLİ SÜPER Bİ TEMA
-
nasıl mavi şekli bi linki varsa göndersene bende bakayım bi
-
nasıl mavi şekli bi linki varsa göndersene bende bakayım bi
senin fifadiyari.tr.cx vardıya mavi bi ara o tema işte