Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 8 => Konuyu başlatan: Hamza - 25 Kasım 2006, 12:20:52
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 8 TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
hamza
[email protected]
-
nadir
[email protected]
[email protected]
-
metedinho
[email protected]
-
ultrAslan54
[email protected]
-
amett
[email protected]
-
-
Appiah_4
[email protected]
-
Nick : allen67
MSN : [email protected]
-
NİCK :Fehmi1903
MSN : [email protected]
-
CapsLock
[email protected]
-
masumtilki
[email protected]
-
ozan715
[email protected]
-
cmylmzzz
[email protected]
-
Ömer07
[email protected]
HAMZA ABİ BEN BECKHAM06(METE) NİN YEĞNİYİM ONUN PCDEN OYNUYACAM BENDE İNTERNET YOKTA
OK
-
OK HAMZA ABİ EKSİK OLUNCA TURNUVAYA ADAM LĞZIM LUNCA ÇAĞIRIDM EVİNDEN ;)
-
OK HAMZA ABİ EKSİK OLUNCA TURNUVAYA ADAM LĞZIM LUNCA ÇAĞIRIDM EVİNDEN ;)
tamam beckham oynasin ömerde ;)
son 2 kişi arkadaşlar . kayitlarimiz devam ediyor
-
SON 2 KİŞİ
-
yitoli
[email protected]
[email protected]
-
son 1 kişi arkadaşlar
-
hade hade acele edin
-
yekkk
[email protected]
-
KAYITLAR DOLMUŞTUR
KATILAN HERKEZE BAŞARILAR
-
OYUNSİTENİZ.COM FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 8 TURNUVAMIZ KAYİTLARİ SONA ERMİŞTİR . BUNDAN SONRA YAPTİRACAĞİNİZ KAYİTLAR YEDEK KAYİT OLARAK NİTELENDİRİLECEKTİR . YEDEK KAYİTLARİNİZİ BU TOPİC ALTİNDAN NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AS KAYİTLARDA OLDUĞU GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
TÜM KATİLİMCİLARİMİZİ SOHBET TOPİCİNE BEKLİYORUM .
-
ewt beylerr turnuwaya başlayalım ii şanslar herkeze ;) ;D 8) :)
-
hakan1989
[email protected]
-
hakan1989
[email protected]
YEDEK KAYİTLARDAN BİRİNCİ SİRADASİN HAKAN KARDEŞİM . BİR KATİLİMCİMİZİN TURNUVADAN AYRİLMASİ YAHUT ORTADAN KAYBOLMASİ DURUMUNDA İLK SENİ ALACAĞİZ . İZLEMEDE KAL KARDEŞİM
-
ok kardeşim izlemedeyim tamam.
-
Abdullah
[email protected]
-
Bende varım
ByKıLaVuZ
[email protected]
-
Bende varım
ByKıLaVuZ
[email protected]
turnuvamızın finaline geldik kardeşim . başka turnuvalarimiza beklerim ;)
-
FİNAL İÇİN YEDEK KAYIT YAPMIŞTIR BERKİ HAMZA ABİ NEDEN OLMASIN
METE YOK NEDE OLSA :D