murat bana küfür etmek için maça girmiyo
murat bana küfür etmek için maça girmiyo
abi ben sabahtan beri girelim diom girmiyo
oke giirioz ama daha cvp yazmadı
ya abi halen uzatıyo bu ya üfffoke giirioz ama daha cvp yazmadı
tamam nadir tüm gelişmeleri anlatmana gerek yok :D hadi bekliorz maç sonucunu ;)
ya abi halen uzatıyo bu ya üfffoke giirioz ama daha cvp yazmadı
tamam nadir tüm gelişmeleri anlatmana gerek yok :D hadi bekliorz maç sonucunu ;)
Maçlar Ne Zaman Bitecek Artık??????????????
mete oralardaysan msn den ses verkardeş mete burdada ben bi şu maçı bitireyim
hamza abi maç 3-3 iken 30 dk skoru da bitti şimdi nolcak
hamza abi biz tekrar girioz 15 dk daha oynucas oke.
Amett 2-4 Appiah_4
nadir 4-3 murat
tamamdır hamza abi bozuldu eşitlik
nadir 4-3 murat
tebrik ederim nadir . bu durumda çeyrek finaldeki rakibin ben oluyorum . hazirsan girelim senle ;)
ÖMER07 - 2
CAPSLOCK - 1
nadir 4-3 murat
tebrik ederim nadir . bu durumda çeyrek finaldeki rakibin ben oluyorum . hazirsan girelim senle ;)
abi ilk metehan ile cmylmzz yapacak ondan sonra girelim ok
oke abinadir 4-3 murat
abi ilk metehan ile cmylmzz yapacak ondan sonra girelim ok
tamam nadir önce metehan yapsin sonra senle yapariz ;)
hamza almayın abi bidaha appiiahı turnuvalara >:( herifle bi maç yapıyom sinirliyim harbi şimdi yaa yenildiğime değilde maçın temposuna kızdım deli etti beni bi yavaş oynuyo bi yavaş kaleciye pas veriken kendi kaleme attım aptal kalecii :D sora maçın şevki kaçtı zaten :D :D
tbr nadir pierosaolasın.hep böle olsan benim yanımda kraldan üstün olursun
hamza almayın abi bidaha appiiahı turnuvalara >:( herifle bi maç yapıyom sinirliyim harbi şimdi yaa yenildiğime değilde maçın temposuna kızdım deli etti beni bi yavaş oynuyo bi yavaş kaleciye pas veriken kendi kaleme attım aptal kalecii :D sora maçın şevki kaçtı zaten :D :D
yaw git aga ne güzel oynadık işte maç benim kontrolum altındaydı maçı istedigim gibi yönlendirdim bazen tempoyu düşürdüm bazen yükselttim :D
HAMZA ABİ ARTIK OYAYIN YAW
beckham sen yarı final kuralarini çek istersen . ben nadir ile giriyorum şimdi . yarı finallerde ikimizi birden gösterirsin . maçimiz bittikten sonra editleriz eşleşmeleri . maksat zaman kaybetmeyelim oke ;)oke hamza abi hadi msn ye gel ip ver ipin silinmiş yaw bizde deep freez varya
beckham sen yarı final kuralarini çek istersen . ben nadir ile giriyorum şimdi . yarı finallerde ikimizi birden gösterirsin . maçimiz bittikten sonra editleriz eşleşmeleri . maksat zaman kaybetmeyelim oke ;)oke hamza abi hadi msn ye gel ip ver ipin silinmiş yaw bizde deep freez varya
oke abi saol.sanada başarıalrbeckham sen yarı final kuralarini çek istersen . ben nadir ile giriyorum şimdi . yarı finallerde ikimizi birden gösterirsin . maçimiz bittikten sonra editleriz eşleşmeleri . maksat zaman kaybetmeyelim oke ;)oke hamza abi hadi msn ye gel ip ver ipin silinmiş yaw bizde deep freez varya
tamam nadir sorun değil . veririm bir daha . iyi şanslar
hamza abi kaç kaç yazayım
tamam abi yazıorumhamza abi kaç kaç yazayım
mücadele 40. dakikada 3-1 öndeyken kopmuştu . ardindan tekrar girdik 50 dakika oynamamiz gerekiyordu . ben bir gol attim 3-2 oldu . sonra sen 2 gol daha attin 5-2 noktalandi maç . o dakkadan sonra atilan goller sayilmayacak
ellerine sağlik nadir . harika maç oldu . inan süre dolmasina rağmen maçi kesmeye kıyamadim . çok zevkli gidiyordu . bir üst turda başarilar dilerimsaolasın abi