Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 9 => Konuyu başlatan: Hamza - 26 Kasım 2006, 15:36:50
-
OYUNSİTENİZ DOKUZUNCU FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİN . 9 .FİFA 07 FFC TURNUVAMİZ HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN
NOT : FFC 9 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.
-
hamza abi kaç kişilikyapalım
-
hamza abi kaç kişilikyapalım
bana kalırsa 12 kişilik olsun . sen ne diyorsun ?
-
evt 12 iyi abi bende öle düşünüyordum
-
ama talep az olursa 8e düşürürüz
-
ama talep az olursa 8e düşürürüz
bende öyle düşünüyorum . şayet 12 kişi bulamazsak 8 kişilik play - off da yapabiliriz
-
hamza abi bende kayıt yapacam ama metehan yaptırmıyo ya bişe de şuna bende kayıt yapayım.
-
hamza abi bende kayıt yapacam ama metehan yaptırmıyo ya bişe de şuna bende kayıt yapayım.
boşuna abi hepp sen katılıyordun
-
abi ben sana oynattırmam söleyim
-
aranizda halledin ben karişmam :D
-
ney oynattırmıyon mete dün sen ben oynarken oynuyodun ama deilmi
-
mete ama sen dün ben oynarken oynuyodun
-
ney oynattırmıyon mete dün sen ben oynarken oynuyodun ama deilmi
ney ondan önce 2 taneye sen katıldın ben salakmıyım sen katıldıttırim yok ya banane
-
mete ama sen dün ben oynarken oynuyodun
ilk 2 ffc ye sen kayıt yaptırmıştın ama ona niye bişe demiyorsun
-
ayni bilgisayari kullanarak nasil kavga ediyorsaniz ayni pc ile turnuvaya da katilabilirsiniz bana göre bir sakıncasi yok :)
-
ayni bilgisayari kullanarak nasil kavga ediyorsaniz ayni pc ile turnuvaya da katilabilirsiniz bana göre bir sakıncasi yok :)
abi ama ilk 2 ffcde bana öle demiyordu kendi katılıyordu tek bana haksızlık olmuyormu
-
abim şu an murat gilde
-
abi ben şuan muratın yanındayım şimdi eve gelecem ama metehan ben sana oynatmam dio sen bişe söle seni dinler o.
-
abi ben şuan muratın yanındayım şimdi eve gelecem ama metehan ben sana oynatmam dio sen bişe söle seni dinler o.
yok ya banane vallaha oynatmam niye sen ilk 2 ffcye katıldığında ben benide kayıt yap diyordum yok öle olmaz diyordun banane
-
abim şu an murat gilde
abin muratlarda ise bunun hiç bir sakıncası yok metehan . ben seninle ayni evde olduğunu zannediyordum . bu durumda onun kayit olmasini engellemen doğru değil
-
abim şu an murat gilde
abin muratlarda ise bunun hiç bir sakıncası yok metehan . ben seninle ayni evde olduğunu zannediyordum . bu durumda onun kayit olmasini engellemen doğru değil
abi ama birazdan buraya gelcek
-
hamza abi eve gidicem şimdi meteye söle oynatsın ya.cnm sıkılıo
-
abim şu an murat gilde
hmm anladim o zaman sen bilirsin meteciğim . ben karişmam :)
-
abim şu an murat gilde
abi hadi ya söle suna bişe
-
abim şu an murat gilde
abi benimde canım sıkılıyordu sen ama bal gibi oynuyordun beni enayi sandın heralde
-
abi o zmn murat gilde kal zaten yarın öğlen okula gitcen çok katılmak istiyorsan
-
abi o zmn murat gilde kal zaten yarın öğlen okula gitcen çok katılmak istiyorsan
nadir sen istersen muratlarda kal . oradan oyna maçlarini ;)
-
evt bencede
-
yav kim nerde kalacaksa kalsın bi saat verin ne zaman başallayacak turnuva
-
ya abi olmass yarın erken gitcem okula...hadi ya lütfen
-
kayıtlar dolar dolmaz kuraları çekeceğim kardes
-
ne erkeni yalan söleme 12:15 de gitcen
-
tamam kardeş
-
:)
-
ben izin veriyorum zaten . ikinizin ayni pc den oynamasinin hiç bir sakıncası yok benim açimdan fakat metehan izin vermezse diyebileceğim bir şey yok . abi - kardeş halledin aranizda . neden buraya kavganizi taşiyorsunuz ki . diğer katilimcilarimizda rahatsiz oluyor bundan .
-
kaç kiişi olacak kardeş bu turnuva
-
ben izin veriyorum zaten . ikinizin ayni pc den oynamasinin hiç bir sakıncası yok benim açimdan fakat metehan izin vermezse diyebileceğim bir şey yok . abi - kardeş halledin aranizda . neden buraya kavganizi taşiyorsunuz ki . diğer katilimcilarimizda rahatsiz oluyor bundan .
abi ben katıldıttırmam sen beni 2 ffcye katıldıttırmadın benimde canım sıkılıyordu
-
12
-
12 kişilikten yapmayi düşünüyoruz kardeşim
-
abi ben katıldıttırmam sen beni 2 ffcye katıldıttırmadın benimde canım sıkılıyordu
bu durumda benim yapabileceğim bir şey yok sanirim nadir :)
siz aranizda halledersiniz :)
-
tamam bana soruyolarda
-
tamam öle olsun
-
tamam öle olsun ikinizi de bir gün götürecem ama dur baalım ne saamaan...........
merak etme hamza abi dese bile ben kabul etmicektim
-
hamza abi ben sadık ile 21.turnuva maçına giriyom
-
hamza abi ben sadık ile 21.turnuva maçına giriyom
tamam meteciğim iyi şanslar ;)
-
saol abi demicem çünkü yeniliyom yinede saol abi yenilsemde :D
-
yenilecen mete merak etme beni oynatmıyon ya
-
hamza bu arada msneye gelde şu lig maçnı yapalım
-
hamza bu arada msneye gelde şu lig maçnı yapalım
grup kuralarini çekelim önce hemen ardindan yapariz kardeşim olur mu
-
Kuralari hazirladim arkadaşlar . herkes buradaysa yayinliorm ?
hepiniz burda misiniz
-
ben burdayım hadi başlayalım artık
-
burda
-
geldim hamza
-
BURDAYIMM!!! ;)
-
o halde eşleşmeleri gösteriyorum arkadaşlar . hepinize başarilar dilerim
-
yenilecen mete merak etme beni oynatmıyon ya
merak etme bıraktım kendimi bu turnuvaya sakladım
-
hadi hamza
-
hadi hamza
çektim hocam bakabilirsiniz
-
Kuraları Çekin Artık...
-
gösterebilirsdiniz burdayım
-
Kuraları Çekin Artık...
çektik kardeşim
GRUPLAR ve MAÇ SONUÇLARİ konusuna gitmek için tıklayiniz :
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=15247.0#lastPost
hepinize başarilar dilerim
-
biz fehmiyle maçımızı yapcazmız için 15 dakka yokum hemen gelcem maç bitince
-
biz fehmiyle maçımızı yapcazmız için 15 dakka yokum hemen gelcem maç bitince
Tamam kardeşim iyi şanslar ;)
-
Hamza kardeşim çekilen biri olursa ben burdayım . Ben girebilriim yerine oke ;)
-
hamza hamachiye gelde snlede yapak yadamsn e gel
-
tamam baba sen yedek kayit yaptir . biri çikarsa veya belirli bir süre geçmesine rağmen hiç bir maçını oynanamamiş olan çıkarsa ilk seni alacağiz . izlemede kal kardeşim
-
hamza hamachiye gelde snlede yapak yadamsn e gel
hocam ben harun ile yapayim önce . hemen ardindan senle yapalim oke .
sen bu arada online olan başka bir arkadaşimiz ile gir istersen . vakit kaybetmeyelim kardeşim
-
Vallah Helal Olsun Sana MasumTilki 2.Yarıda Mükemmel Oynadın Ama 90.DK. Golü Frikikten Kötü Oldu Senin İçin Vallah.....
-
tamam baba sen yedek kayit yaptir . biri çikarsa veya belirli bir süre geçmesine rağmen hiç bir maçını oynanamamiş olan çıkarsa ilk seni alacağiz . izlemede kal kardeşim
Ok tamam kardeşm
-
Kusura bakmayın arkadaşlar çok acil çıkmam gerekliydi yazamadım daha sonrada unuttum bu turnuvayı finalde Hamza ve Murat kardeşime başarılar..
-
http://turnuvafifa07.sitemynet.com/
Arkadaşlar Beklerim Ama Bu Sitedende Ayrılmayın Süper Site Burasıda
-
http://turnuvafifa07.sitemynet.com/
Arkadaşlar Beklerim Ama Bu Sitedende Ayrılmayın Süper Site Burasıda
kardesim sohbte yerine açarmısın :D
-
OYUNSİTENİZ DOKUZUNCU FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİN . 9 .FİFA 07 FFC TURNUVAMİZ HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN
NOT : FFC 9 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.
yeni fast cup 10 u bekliyorum.hamza beyin ilgi ve alakasına teşekkürler.
-
aga hafta sonu açcaz
-
ben teşekkür ederim kardeşim . fakat hafta sonu siteye pek giremiyeceğim malesef . ben sadece alt bölümü açip turnuvamızı yönetmek istiyen birine vereceğim ve ilk defa bir fifa 07 turnuvasinda aranizda olamiyacağim . kim bu sorumluluğu üstlenip , ben hamzanın yerinini aratmam der ve bu turnuva ile ilgilenmek istiyorsa buradan söyleyebilir
-
hangi turnuva ile abi ffc ile mi ben ilgilenirim eğer pazar gününe ise pazar günü için ben ilgilenirim yoksa başka bi turnuvamı
-
hangi turnuva ile abi ffc ile mi ben ilgilenirim eğer pazar gününe ise pazar günü için ben ilgilenirim yoksa başka bi turnuvamı
cumartesi ve pazar günleri açacağimiz ffc turnuvalarinin her biri için iki tana moderatör ariyorum mete. senin yaninda ilgilenmek isteyen bir arkadaşimiz daha olursa beraber yönetirsiniz ffc 10 ve 11 i
-
abi 11 i ben yönetirim ama 10u yönetemem oke