hamza şimdi ultraslnla giriom onan sonra hemen gelipm kardeşim
tbr ultra
hamza şimdi ultraslnla giriom onan sonra hemen gelipm kardeşim
tamam harun kardeşim ben de o sirada başka biriyle gireyim
müsaid olan varsa söylesin arkadaşlar ?
metedınho 3-4 reaper
tbr ultra
metehan ödüllü lig 2. hafta maçinda sero seni bekliyor . sen şimdi gir istersen serhat ile hazir ikinizde burda iken
tbr ultra
metehan ödüllü lig 2. hafta maçinda sero seni bekliyor . sen şimdi gir istersen serhat ile hazir ikinizde burda iken
tbr ultra
Aga gelmiyo ffc var diyo yaw . Nolcak bi maçtan hadi gelde yapalım bitsin . HAfta içi denk gelemeyiz belki hadiii
tbr ultra
abi olurmu peki öle
hakan turnuvanın ağınagır yapalım macımızı
abi ama ben daha 3 maçımı yapmadım süre tanırsınız artık
hakan turnuvanın ağınagır yapalım macımızı
reaper yapalim mi hocam senle
daha bir maç bile yapmadim
müsait olan avrsa hamza sen mesela
metedinyo müsaitmsn
hamza seni ekledim
ama cevrimdışın
bişiler yaz bana
haızrm
arkdaslar su an musayıtım benım le macı olupta yapmayanlar la ypabilirim
oke gelıyorum ama kapalısın ultraaslan-memet değilmi adresin
agalar süre bitti onun için çeyrek final kuralarını çekiyorum çok geç oldu ama olsun napalım hızlı turnuva
OO OO OKADAR BOŞAMI BEKLEDİM HEPSİNİ YAPAMDİYE YANİ. 2 MAÇ YAPTIM 2 SİNİDE YENİLDİMM. 3 MAÇIM VARR GİDECEK GÜME ÖYLEMİ ARKADAŞLAR.
agalar süre bitti onun için çeyrek final kuralarını çekiyorum çok geç oldu ama olsun napalım hızlı turnuva
hamza tam oyanyamadık maçı ama ben aldım sayılır
ok
bi ittirazın yoksa
şöle skor
sony_harun:6 hamza:4
HAMZA REAPER ÇIKTI. ABLASI EN SON MSN DEYDİ NE OLACAK ONLA MAÇIM VARR.
hamza abi gel msnye yapalım maçımızı
HAMZA REAPER YOK PUANINI ALALIM BENLE MAÇI VARDI. ;D
HAMZA REAPER YOK PUANINI ALALIM BENLE MAÇI VARDI. ;D
abi çek artık çok uzadı saat 19:00 ı geçti abim şimdi vudu ile maç yapcak sonra glirim ben oke
var benim ama gerek kalmadıı 2 maçım var 2 sini kazansamda çıkamam heralde hamzaa.öyle deilmi.
hamza ya ben portugalım dünya kupasında kuraları çeken beni untumuşmu ne olmş ya 10 defa baktım portugal yok >:( >:(
hadi beyler ya çekin şu kuraları