Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: kıllavuzzz - 28 Kasım 2006, 11:20:31
-
Bende Olmak İstiyorum.....
Fifa Turnuvası Bölümüne...
-
kardes fifa turnuvaları çok kalabalık başka bi yer istersen olabilir ama fifa turnuvaları çok kalabalık
-
mete kardeşim ofark etmezde onu hamza abi bilir
denyimin varmı kardeşim
-
bide deneyim olması lazım doğru kardes
-
Bende Olmak İstiyorum.....
Fifa Turnuvası Bölümüne...
yeni bir fifa 07 turnuvasi açtiğimiz zaman sana haber vereceğim kardeşim . izlemede kal
-
hamza abi 28.turnuva benim ama yani sıradaki turnuva
-
hamza abi hadi aç şu yeni turnuvayı sıkılmaya başladım
-
kardes bugün bi ffc açacağız sen yönetirsin bunu oke
-
uzun zamandir online olamadim malesef . şimdi tekrar aranizdayim ve bu akşam başta 128 kişilik turnuva olmak üzere birbirinden yeni turnuvalar açacağiz . izlemede kalın
-
uzun zamandir online olamadim malesef . şimdi tekrar aranizdayim ve bu akşam başta 128 kişilik turnuva olmak üzere birbirinden yeni turnuvalar açacağiz . izlemede kalın
oke abi 128 kişilik turnuvada benide mod yapmayi unutma tmm mı
-
oke abi 128 kişilik turnuvada benide mod yapmayi unutma tmm mı
tamam metehan 128 kişilik turnuvamizi bir kaç kişi düzenleyeceğiz zaten . sende bize yardımcı olursun ;)
-
oke abi peki kimler olcak beckham , ben , sen , sadık , amett , seroo fln mı
-
bu konuda deneyimi olan ve bizlere yardımcı olmak isteyen herkes 128 kişilik turnuvamıza moderatör olabilir
-
bu konuda deneyimi olan ve bizlere yardımcı olmak isteyen herkes 128 kişilik turnuvamıza moderatör olabilir
oke abi p.m attım bakarmısın
-
hayırlı olsun genç
-
hayırlı olsun genç
sende heryere aynı mesajı atma be rooney kardeşim kopyala yapıştır yaptığın çok belli oluyor...
-
hayırlı olsun genç
sende heryere aynı mesajı atma be rooney kardeşim kopyala yapıştır yaptığın çok belli oluyor...
devil kardeşime katiliyorum , ayırca byklavuz ' un moderatörlük başvusu bile kabul edilmemiş