Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
SPOR HABERLERİ => GALATASARAY => Konuyu başlatan: ๓ยς๏™ - 29 Kasım 2006, 21:47:50
-
Evet cevaplarınızı bekliyom.
Bence şampiyon olur.(içinizden galatasaray bölümünde açılacak konu mu diyebilir?belki değişik düşünenler vardır ;D)
-
DİPLERDE :D
-
fenerlilere sormuyom...
-
fenerlilere sormuyom...
ben böle bi kural görmedim yazarken :D burada topluma açık anketler açılır herkezin fikri alınır 6s li kardeşim ;)
-
fenerlilere sormuyom...
ben böle bi kural görmedim yazarken :D burada topluma açık anketler açılır herkezin fikri alınır 6s li kardeşim ;)
tamam anladım f5 arkadaşım 8)
-
fenerlilere sormuyom...
sevindim anladığına
-
ilk 10 zor belki :D
-
Bir galatasaraylı olarak takımımın ligi şampiyon olarak bititreceğine gönülden inanıyorum...
-
bnde 1. yada 2. olur ama 3 olmazzz
-
fenerlilere sormuyom...
sevindim anladığına
aslında ben de sana bişey anlatırdım da neyse.........biz geçen sene sizi ağlattıkya o bana yeter bu sene şampiyon olmasak da fark etmez
-
Bir galatasaraylı olarak takımımın ligi şampiyon olarak bititreceğine gönülden inanıyorum...
pff.ama yanıldınız 3.Olarak bitirdiniz :D
-
3. bitirdiler buna da şükredin laaa ;D ;D ;D ;D
-
YENİ SEZONDA SİZİ DE GÖRECEZ BAKALIM LINCOLN VE ARDA'NIN R.CARLOSU FOLLOŞ ETMESİNE NASIL DAYANACAKSINIZ..
-
YENİ SEZONDA SİZİ DE GÖRECEZ BAKALIM LINCOLN VE ARDA'NIN R.CARLOSU FOLLOŞ ETMESİNE NASIL DAYANACAKSINIZ..
yorumsuz
-
hangi salak 5. we 18. demiş
-
ŞAMPİYON GALATASARAY
-
Şampiyon Galatasaray / Saat Kaç 20:45 Şampiyon Kim Galatasaray bu kadar ;)
-
Şampiyon Galatasaray / Saat Kaç 20:45 Şampiyon Kim Galatasaray bu kadar ;)
3 sezon önceki şeyi söylüyon sende ;D