Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

POPÜLER OYUNLAR => ONLİNE OYUNLAR => KNIGHT ONLİNE => Konuyu başlatan: koxpcu - 29 Kasım 2006, 22:13:23

Başlık: ALIN İŞTE SİZE YENİ VİRÜSSÜZ KOXP
Gönderen: koxpcu - 29 Kasım 2006, 22:13:23

Merhaba arkadaşlar. KOXP 'u buldum, indirdim ve kullanıyorum. Bana bir arkadaşım tavsiye etmişti. Aslında ilk başta kimseyle paylaşmayı düşünmüyordum, fakat sonradan vazgeçtim. www.ANOFEL.com (http://www.anofel.com) bu adrese girin indirin. Ben virüs taramasından geçirdim ve hiç bir şey yok. Sizde deneyin görüceksiniz. Yalnız buradakinden başka bir KOXP indirmeyin, çünkü diğerleri genellikle virüslü ve keyloggerlı. Tek kötü yanı her girdiğinde şifre istiyor. Ve koxp.net ile hiç bir alakası yok. Tamamen farklı bir şey. Evet yorumları bekliyorum... İyi koxp 'lar :D
Başlık: Ynt: ALIN İŞTE SİZE YENİ VİRÜSSÜZ KOXP
Gönderen: ๓ยς๏™ - 30 Kasım 2006, 12:12:57
saol kardeş... ;D
Başlık: Ynt: ALIN İŞTE SİZE YENİ VİRÜSSÜZ KOXP
Gönderen: bonasera - 01 Aralık 2006, 10:30:20
koxpun kendi sitesindeki versiyonunun cracklanmışı dışında başka bi şeye güvenmeyin arkadaşlar
virüs taramasından geçiyor ben de indirdim keylogger olduğunu farkettim sorun o kadar ciddileşiyor ki format atmaktan başka çareniz kalmıyor. şifre isteyen hiç bir programı indirip açmayın tianhuoko.exe midir ne karın ağrısıdır o varsa geçmiş olsun üstünüzde ne var ne yok alırlar. ayrıca system32 klasörünüzü sık sık taratmanız şiddetle tavsiye edilir. saygılar
Gönderen: Burqi - 10 Haziran 2007, 00:00:29
PAYLAŞIM İÇİN SAOL
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 07 Ağustos 2007, 13:14:00
 ;)
Gönderen: melih123 - 06 Kasım 2007, 18:33:07
eyw