Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: nadir_pıero - 04 Aralık 2006, 08:54:49
-
procedure TfrmMain.RetrieveOutlookFolders(tvFolders: TTreeView);
procedure LoadFolder(ParentNode: TTreeNode; Folder: OleVariant);
var
i: Integer;
node: TTreeNode;
begin
for i := 1 to Folder.Count do
begin
node := tvFolders.Items.AddChild(ParentNode, Folder.Item.Name;
LoadFolder(node, Folder.Item.Folders);
end;
end;
var
outlook, NameSpace: OLEVariant;
begin
outlook := CreateOleObject('Outlook.Application');
NameSpace := outlook.GetNameSpace('MAPI');
LoadFolder(nil, NameSpace.Folders);
outlook := UnAssigned;
end;
-
KARDES BANA DELPHİ ÖGRETEBİLİRMİSİN BEN HİÇ BİLMİYOM AMA ÇOK MERAKLIYIM VE ACEMİLER İÇİN DÖKÜMAN İNDİRDİM AMA HİÇ BİŞE ANLAMDIM ÇOK KARIŞIK ACEMİLERİN Kİ BU KADAR AKARIŞIKSA AMATÖRLER NE YAPSIN YARDIMLARINI BEKLİYOM KARDES :)
-
KARDES BANA DELPHİ ÖGRETEBİLİRMİSİN BEN HİÇ BİLMİYOM AMA ÇOK MERAKLIYIM VE ACEMİLER İÇİN DÖKÜMAN İNDİRDİM AMA HİÇ BİŞE ANLAMDIM ÇOK KARIŞIK ACEMİLERİN Kİ BU KADAR AKARIŞIKSA AMATÖRLER NE YAPSIN YARDIMLARINI BEKLİYOM KARDES :)
kardeş zamanım olursa elbeltte öğretirim zamanımın olduğu bir gün ben videolu olarak anlatıp buraya videosunu koyarım[/b]
-
saol kardes kardes acele edersen iii olur benim acele ve hızlı bir şekilde ögrenmem lazım
bana yardımcı ol internette çok karışık veriyorlar tşk kardes :D
-
arkadaşım kusura bakma ama senden haber bekliyom benim acele bir şekilde ögrenmem lazım
senden haber bekliyom kusurabakma seni işinden ediyom kardes haber bekliyom sende
tşk :(
-
kardes senden hala haber yok neden cevap vermedin sölediklerime kardes lütfen acele edersen sevinirim tşk
-
bilgi içn sağol
-
bu bilgiler için saoll