Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => ANADOLU TAKIMLARI => TRABZONSPOR => Konuyu başlatan: YuRY - 05 Aralık 2006, 17:43:38

Başlık: Trabzonspor Riva'da çalışıyor
Gönderen: YuRY - 05 Aralık 2006, 17:43:38
Süper Lig'de 1 Aralık Cuma günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Futbol Federasyonu Riva Kamp Eğitim Merkezi'nde hazırlıklarını sürdürüyor.

Dün gece ilk antrenmanını yapan bordo-mavili takım, bu akşam 18.00'de bir antrenman daha gerçekleştirecek ve yarın sabah da Bursa'ya hareket edecek.

Karadeniz ekibinde, Ömer Rıza, Yattara ve Celaleddin'in Bursaspor maçında forma giyemeycekleri, Ersen Martin'in ise zorlu karşılaşmada oynayabileceği bildirildi.


80 GÜNDÜR KAZANAMIYORLAR


Trabzonspor, Süper Lig'de deplasmandaki son galibiyetini, 80 gün önce aldı.

En son 10 Eylül'de yapılan ligin 5. haftası maçında Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yenen bordo-mavili takım, daha sonra yaptığı 4 deplasman maçında 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.


DOĞAN'A GÜVEN


Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, yönetim kurulunda teknik direktör Ziya Doğan konusunda herhangi bir tartışma yaşanmadığını bildirdi.

Kafkas, verdikleri mesajın açık olduğunu belirterek, ''Sorumluluk yönetim kurulumuzda olmakla birlikte takımı içinde bulunduğu olumsuz durumdan çıkaracak kesim yine bu teknik heyet ve futbolcu kadrosudur. Şu anda tek düşüncemiz devre arası hazırlık kampına kadar oynayacağımız maçlardan galibiyetle ayrılmaktır'' dedi.
Başlık: Trabzonspor Riva'da çalışıyor
Gönderen: Abdullah - 27 Haziran 2007, 14:45:34
HABER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞ