MADTHİNG ben hamachiyi açıyom hadi gelde yapalım maçıhamachi açılmadı bi reset atıp geliyom kardeş
CAPSLOCK kardeş ben yatıyom :) maçımızı yarın yaparızböle yapacaksanız para neyse vereyim bi daha ffclere katılmayın yaw
ya beyler aksam elektrıkler gıttı fazla mac yapamadım ksura kalmayınoke kardeş hadi yap maçını birasdan bitirelim akşama ffc13 açacas
yarında açacakmıyız abi artık haftada 3 kere açalım yada haftayada 3tane açalım oke mi
abi haftayada 3 tane açalim bitsin lütfen abi lütfen abi haftayada açalımyarında açacakmıyız abi artık haftada 3 kere açalım yada haftayada 3tane açalım oke mi
bu gün ve yarın toplamda 2 tane ffc açacağiz . bu turnuva biter bitmez ffc 13 alt bölümünü de açacağim . haftaya 2 tane ffc yapmayi düşünüyorum . diğer turnuvalar ile beraber 3 günde 3 tane ffc nin birden tamamlanmasi zor oluyor .
arkadaşlar hepinizden özür diliyorum. hamza kardeşim senden ayrı özür diliyorum. maçları ya0pacaktım ama. babamın biraz köpürmesiyle kapamak zorunda kaldım. pc sabahdan beri açık dı dün o yüzden pcden agır bir ses gelmeye başladı. pc nanayı yedi o yüzden maçları yapamadımm. 1 maç yaptım sonra ççıkıyokene yazmışdım. eger uygun görürseniz yarın devam ederim. ama baktım siz oynamışsınız saglık olsun başarılar diliyorum sizlere.
abi haftayada 3 tane açalim sonra açmayalım lütfenarkadaşlar hepinizden özür diliyorum. hamza kardeşim senden ayrı özür diliyorum. maçları ya0pacaktım ama. babamın biraz köpürmesiyle kapamak zorunda kaldım. pc sabahdan beri açık dı dün o yüzden pcden agır bir ses gelmeye başladı. pc nanayı yedi o yüzden maçları yapamadımm. 1 maç yaptım sonra ççıkıyokene yazmışdım. eger uygun görürseniz yarın devam ederim. ama baktım siz oynamışsınız saglık olsun başarılar diliyorum sizlere.
estağfirullah kardeşim ne kusuru lafı bile olmaz .
dün yerine aldiğimiz fuis nickli arkadaşimiz şu an offline sanirim . reaper de hazir buradayken seni fuisin yerine alalim hakan kardeşim . maçinizi şimdi yapın isterseniz .
bakalim mete . zamanımız olursa neden açmayalim . cuma günü erkenden hatirlat , açalim mademoke abi bi msnye gelde dünkü konuları konusalım bide ayrı bişe dicem
bakalim mete . zamanımız olursa neden açmayalim . cuma günü erkenden hatirlat , açalim mademoke abi bi msnye gelde dünkü konuları konusalım bide ayrı bişe dicem
tamam birazdan geleceğim ;)
yaw hadi ben yedek kayıttayım :D
ffc 13 ffc13 ffc 13yaw hadi ben yedek kayıttayım :D
kılavuz kardeşim , sanirim hakan da fuis te online değil . bu yüzden ilk yedek kayidi yaptirdiğin için çeyrek finalde reaperin rakibi olarak seni turnuvamıza dahil ediyorum . yarı final eşleşmeleri 10 dakika sonra çekilecek . acele edin . maçinizi süre dolmadan yapın . kolay gelsin başarilar dilerim
hakan bi maca gırdı gelsın hemen yapıcaz macımızı
nadir masumtilki yoqq ???burda işte hadi yapın maçınızı
capslock kardeş ben burdayım kafedeyim
msn biraz karışık msnyi açtım bana mesaj at msnden
hamza abi ligler için alt bölümü ne saman açıyorsuncapslock kardeş ben burdayım kafedeyim
beyler msn de sorun varsa hamachiden anlaşin . sizleri bekliorm
hamza abi ligler için alt bölümü ne saman açıyorsuncapslock kardeş ben burdayım kafedeyim
tamam abi hadi açta kaydımızı yapalım zaten fikir değiştirdim real madridi alacamhamza abi ligler için alt bölümü ne saman açıyorsuncapslock kardeş ben burdayım kafedeyim
şimdi genel katagoriyi açtim , birazdan da lig isimlerini açacağim
sen hangi lige katılacan hamza abihamza abi ligler için alt bölümü ne saman açıyorsuncapslock kardeş ben burdayım kafedeyim
sen hangi lige katılacan hamza abihamza abi ligler için alt bölümü ne saman açıyorsuncapslock kardeş ben burdayım kafedeyim
oke abi italyaylamı yasen hangi lige katılacan hamza abihamza abi ligler için alt bölümü ne saman açıyorsuncapslock kardeş ben burdayım kafedeyim
ben uluslarasi liglere katilacam nadir ;)
dahaa 2 maç yapılmış ffc12 çeyrek finalde sizde ff13 istiosunuz :S:S anlamadım valla
aslında uluslararası yerine almanya ligi açsakta olabilir hamza abi veya başka bi ligoke abi italyaylamı yasen hangi lige katılacan hamza abihamza abi ligler için alt bölümü ne saman açıyorsuncapslock kardeş ben burdayım kafedeyim
ben uluslarasi liglere katilacam nadir ;)
Uluslar arası lig ne zaman başlıcak anlamadım ???
yawww şu reaper - hakan1989 maçı ne zaman bitcek :) ehe
yawww şu reaper - hakan1989 maçı ne zaman bitcek :) ehe
45 dakika önce maça girdiler ama halen bir ses yok :D
emre maçı almış 4-0 hadi yarı final kuralarını çek hamza abiyawww şu reaper - hakan1989 maçı ne zaman bitcek :) ehe
45 dakika önce maça girdiler ama halen bir ses yok :D
hamza abi hadi bütün ligleri aç artık ben fb yi alacam kararımı değiştirdim
reaper 4-0 hakan
okes abi hadi bekliyorum benim 10 dk lik bir yere gitmem gerekiyo okehamza abi hadi bütün ligleri aç artık ben fb yi alacam kararımı değiştirdim
tamam nadir yarı final kuralarini çekeyim önce , sonra açacağim tüm ligleri
okes abi hadi bekliyorum benim 10 dk lik bir yere gitmem gerekiyo okehamza abi hadi bütün ligleri aç artık ben fb yi alacam kararımı değiştirdim
TAMAM ABİ FFC 13 Ü AÇALIM BİRASDAN BU BİTİNCE BİRDE TÜRKİYE LİGİNİ BEN GELMEDEN AÇMA BEN FB Yİ ALACAM OKokes abi hadi bekliyorum benim 10 dk lik bir yere gitmem gerekiyo okehamza abi hadi bütün ligleri aç artık ben fb yi alacam kararımı değiştirdim
tamam nadir en geç 1 saate bu turnuvamızı bitireceğiz inşallah , hazir dördümüzde burdayken . çabuk gel bekliorm
hamza abi çekince msnden haber verir misin ? sitede olmıcam biraz işim var