Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => İNGİLTERE PREMİER LİGİ => Konuyu başlatan: amett - 09 Aralık 2006, 13:59:42

Başlık: KAYITLARI BURADAN YAPINIZ
Gönderen: amett - 09 Aralık 2006, 13:59:42
İNGİLTERE PREMİERLİGİ KAYITLARINA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR UMARIM HEPİMİZE YAKIŞIR BİR TURNUVA DÜZENLERİZ VE EĞLENCELİ, FAİR PLAY ÇERÇEVESİ İÇİNDE GEÇMESİNİ DİLİYORUM

KAYITLARI AŞAĞIDAKİ GİBİ YAPAR İSENİZ SEVİNİRİM

NİCK : amett

MSN : [email protected]

TAKIM : M.united

SEÇİLEN TAKIMLAR BİRDAHA SEÇİLMİCEKTİR.
Başlık: Ynt: KAYITLARI BURADAN YAPINIZ
Gönderen: HaruN - 09 Aralık 2006, 14:36:55
sony_harun
[email protected]
team:arsenal
Gönderen: djarum black- - 09 Aralık 2006, 15:29:21
SADIK

chelsea

[email protected]
Gönderen: яєαρєя - 09 Aralık 2006, 15:38:08
reaper

[email protected]

Liverpool
Gönderen: YuRY - 09 Aralık 2006, 16:30:20
edit
Gönderen: nadir_pıero - 09 Aralık 2006, 17:49:22
beckham06

[email protected]

Newcastle Utd
kardeş tek bi turnuvaya kayıt yaptırabiliyosun ona göre seçimini yap
Gönderen: gfb_sero - 09 Aralık 2006, 18:16:36
.Biricik meslektaşım . Kankimin bölümüne kayıt yapam bende bari  :D :D

Gfb_sero

[email protected]

Newcastle United
Gönderen: gamerbk - 09 Aralık 2006, 18:24:10
vazgeçtim başka lige geçiyorum

Gönderen: mertboztepe - 09 Aralık 2006, 18:25:54
riquelme-rt
[email protected]
chelsea
Gönderen: ultrAslan54 - 09 Aralık 2006, 22:03:58
ultrAslan54

[email protected]

Middlesbrough
Gönderen: bedmun - 09 Aralık 2006, 22:05:53
bedmun
tottenham
Gönderen: amett - 09 Aralık 2006, 22:17:15
riquelme-rt
[email protected]
chelsea

chelsea seçilmiştir kardeşim takım değiştirimisin
Gönderen: Legend Ghost - 09 Aralık 2006, 22:19:25
Legend Ghost

[email protected]

Bolton . . .
Gönderen: mertboztepe - 09 Aralık 2006, 23:13:55
ok kardeşim yeni takımım westham
Gönderen: amett - 09 Aralık 2006, 23:18:44
ok kardeşim yeni takımım westham

oek kardeşim

westham united   senin başarılar dilerim...
Gönderen: яєαρєя - 10 Aralık 2006, 10:09:12
aga kac kişi kaldı
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 10:46:11
aga kac kişi kaldı
11 KİŞİ KALMIŞ KARDES
Gönderen: YuRY - 10 Aralık 2006, 13:59:04
İPTAK KESİN İPTAL
Gönderen: amett - 10 Aralık 2006, 14:05:44
BÜTÜN KULLANICILARIN DİKKATİNE HERKES SADECE 2 TAKIM SEÇME HAKKINA SAHİPTİR KARAR DEİŞTİ BİR LİGE KAYIT YAPTIRAN İLK KAYIT YAPAN LİGİN HARİCİNDE BAŞKA Bİ LİGEDE SON KAYDINI YAPABİLİR.
Gönderen: djarum black- - 10 Aralık 2006, 14:08:12
NASIL YANİ İNGİLTERE LİGİNDE KAYDIM VAR TÜRKİYE LİGİNEEDE YAPTIRABİLİRMİYİM ???
Gönderen: YuRY - 10 Aralık 2006, 14:08:54

EVT KARDEŞ YAPABİLİRSİN
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 14:26:14

yapabilirsin sadık kardeşim . tüm katilimcilarimizin iki adet lige kayit yaptirma haklari var
Gönderen: nadir_pıero - 10 Aralık 2006, 15:21:14

yapabilirsin sadık kardeşim . tüm katilimcilarimizin iki adet lige kayit yaptirma haklari var
hamza abi uluslararası ligi ne saman açacaksın ben oraya kayıt yaptırmayı düşünyom bir an önce aç bence
Gönderen: fairtail - 10 Aralık 2006, 15:33:40
edit
Gönderen: djarum black- - 10 Aralık 2006, 15:36:25
nick: fairtail

msn: [email protected]

takım: everton

EVERTON SEÇİLDİ KARDEŞİM ONUN YERİNE M.CİTY  VEYA SEÇİLMEYEN TAKIMLARDAN ALABİLİRSİN ;)
Gönderen: fairtail - 10 Aralık 2006, 15:37:37
BU DOĞRUSU

nick:fairtail

msn:[email protected]

takım: charlton
Gönderen: tugkan - 10 Aralık 2006, 17:26:07
tugkan
[email protected]
m.city
Gönderen: Mahdoee - 10 Aralık 2006, 18:51:26
Mahdoee
[email protected]
Middlesbrough
Gönderen: darkzpiderman - 10 Aralık 2006, 19:19:14
darkzpiderman
[email protected]
Blackburn
Gönderen: amett - 10 Aralık 2006, 22:49:32
Mahdoee
[email protected]
Middlesbrough

MİDDLESBROYGH ALINMIŞTIR KARDEŞİM BAŞKA TAKIM SEÇERMİSİN ;)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 11 Aralık 2006, 00:13:07
big sexykn
[email protected]
porstmouth
Gönderen: hakan1989 - 11 Aralık 2006, 11:33:55
hakan1989

[email protected]

reading
Gönderen: nadir_pıero - 11 Aralık 2006, 22:44:50
hakan1989

[email protected]

reading
readingemi kaldın hakan ben sana dediğimde benim ligden kaydını sildin gördün gününü
Gönderen: rdgnblt - 13 Aralık 2006, 10:37:14
erdogan_sas
[email protected]
porstmouth
bu takımm unutulur mu beee :P
Gönderen: Fuis - 13 Aralık 2006, 19:43:40
Fuis
[email protected]
Fulham
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 13 Aralık 2006, 21:49:58
rdgnblt takımını değiştir!!!
Gönderen: nadir_pıero - 13 Aralık 2006, 23:47:53
rdgnblt takımını değiştir!!!
kardeş sen her lige ayrı isimlemi kayıt yaptırıyon
Gönderen: amett - 14 Aralık 2006, 00:02:44
big sexykn
[email protected]
porstmouth

kardeşim sen kayıdını buradan aldın bu kayıt geçrli değildir  ;) eğer takım seçiceksen bu takımdan başka takım seçmen gerek senin kayıdın alındaktan sonra diğer arki kayıdını yaptırdı yeni takım seçmen gerek
Gönderen: mansiz26s - 14 Aralık 2006, 13:01:18
ben de kayıt olmak istiyorum

mansiz26s

[email protected]

Aston Villa
Gönderen: rdgnblt - 14 Aralık 2006, 15:12:01
kardeşş şimdi nolcakk
ben aldığımda kimse porstmouth deildii,
ilgilenirseniz sevinirim
Gönderen: Hamza - 14 Aralık 2006, 15:15:00
kardeşş şimdi nolcakk
ilgilenirseniz sevinirim

rdgnblt kardeşim ; bigsexykn senden daha önce porstmouthu seçtiğinden ötürü takımını değiştirmen gerekiyor malesef . kayitlar dolmadan önce takım kısmını editle kardeşim ;)
Gönderen: rdgnblt - 14 Aralık 2006, 15:17:33
abi o zaman ki kurallar farklı olduğundan dolayıı bi takımm alınabiliyoduu big sexy
porsmouthu almışş fakat moderatorr deiştirmişş şimdi kurallar deiştii big sexy porstmouth yazmışş tekrar
bu durumda ben haksız sayılmam ki eski yazdığını editlemiş sadece
Gönderen: Hamza - 14 Aralık 2006, 15:27:18
abi o zaman ki kurallar farklı olduğundan dolayıı bi takımm alınabiliyoduu big sexy
porsmouthu almışş fakat moderatorr deiştirmişş şimdi kurallar deiştii big sexy porstmouth yazmışş tekrar
bu durumda ben haksız sayılmam ki eski yazdığını editlemiş sadece

sende bir bakıma haklisin kardeşim fakat fifa 07 interactive ligleri kurallari değiştiğinden ötürü bigsexykn kardeşimiz senden daha önce aldiği porstmouth takımını tekrar kayit yerine yazdi . bu durumda ne yapsak bilmiyorum . ikinizde haklisiniz . fakat dün gece düşündüm ve fifa 07 interactive ligleri statüsüne göre kayitlari iptal olup , tekrardan bir kural değişikliği sonucu liglerimize dahil olan katilimcilarimizin eski aldiklari takımını yazdiklari takdirde bu takımlari alabilme haklari olmasi gerektiğine karar verdim . senden ricam takımını değiştirmen kardeşim . zaten premier ligi takımlari arasinda pek fazla güç farkı yok .
Gönderen: rdgnblt - 14 Aralık 2006, 15:29:18
okk
bi abkiyim boş takımlaraa
saoll
Gönderen: Hamza - 14 Aralık 2006, 15:30:02
okk
bi abkiyim boş takımlaraa
saoll

anlayişin için teşekkür ederim kardeşim. ingiltere premier liginde gönülden başarilar dilerim
Gönderen: rdgnblt - 14 Aralık 2006, 15:30:51
tekrar saol abii
Gönderen: amett - 14 Aralık 2006, 16:59:34
kardeşş şimdi nolcakk
ilgilenirseniz sevinirim

rdgnblt kardeşim ; bigsexykn senden daha önce porstmouthu seçtiğinden ötürü takımını değiştirmen gerekiyor malesef . kayitlar dolmadan önce takım kısmını editle kardeşim ;)

hamza bence bu çok saçma bişey yaa ozaman bende fransa liginde kayıt yaptırmıştım tkaım editlendi ozaman seçtiğim takımı yada benden sonra kayıt yaptıranların seçtiği bi takımı alim sora takımını değiştir diyim bu adil bişeymi çok saçma ya hiç kimsenin hakkının yenmesini istemem şimdide istemiyorum 2 takı mseçme hakkı vardı arkadaş her lige kayıt yapmış takımı almıi ve takımı editlenmiş sora kendine 2 lig seçmiş şimdide kayıt yaptığı yerede takımını seçiyo yeniden saçma hamza bu bi ii düşün bence saçma bi durum bende fransa liginde diğerlerinde ilk kayıt yaptım ozman bi iyi takım alim takım değiştir diip saygısızlık yapim arkadaşa bu onun suçumu kararın değişmesinden bence bu takımını değiştirttiğiniz arkadaşa saygısızlık >:( >:( >:( >:(
Gönderen: gfb_sero - 14 Aralık 2006, 17:07:36
Amet bende sana katılıyorum . Böyle daha büyük haksızlık olmuş .Ama arkadaş kabul etmiş artık . Tartışmayı büyütmenin anlmı yok
Gönderen: amett - 14 Aralık 2006, 17:15:24
Amet bende sana katılıyorum . Böyle daha büyük haksızlık olmuş .Ama arkadaş kabul etmiş artık . Tartışmayı büyütmenin anlmı yok

oke seroo kardeşim bana katıldığın için sağol msjları daha yeni gördüm ve şaşırdım fikrimi sölemek istedim iş işten geçmiş artık dicek bişeyim yok artık ;)
Gönderen: amett - 14 Aralık 2006, 17:20:47
yok arkadaşlar kabullenemiyorum harbi kusura bakmayın ama burda bi arkadaşın hakkı yeniyor rdgnblt kardşeim eski takımın porstmounthu san veriyorum yoksa içim rahat etmez bu hasızlığa  diğer arkadaş kendine yeni takım seçsin  >:(
Gönderen: amett - 14 Aralık 2006, 17:23:37
big sexykn
[email protected]
porstmouth

bu takım alınmıştır kardeşim yeni tkaım seçmek zorundasın ;)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 14 Aralık 2006, 17:28:23
o zaman kuralları önceden belirleyecektiniz.size dedik sınırlamayı kaldırın diye siz kaldırmadınız.biz de ondan mecburen takımı kaldırdık.sizin kural değiştirmeniz yüzünden benim hakkım yenildi.ilk benim seçtiğim takım sizin yüzünüzden başkasına verildi.şimdide o kardeşe haksızlık rdildi diyosunuz.elinizi vicdanınıza koyun.hamza abi gereğini yap lütfen >:(
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 14 Aralık 2006, 17:32:04
gfb_sero sen de buraya mesaj yazacağına gelde maçımızı yapalım.15 dk sonra yapalım dedin,sitelere bi bakayım dedin.kaçtın gittin.
Gönderen: Hamza - 14 Aralık 2006, 17:34:44
kardeşş şimdi nolcakk
ilgilenirseniz sevinirim

hamza bence bu çok saçma bişey yaa ozaman bende fransa liginde kayıt yaptırmıştım tkaım editlendi ozaman seçtiğim takımı yada benden sonra kayıt yaptıranların seçtiği bi takımı alim sora takımını değiştir diyim bu adil bişeymi çok saçma ya hiç kimsenin hakkının yenmesini istemem şimdide istemiyorum 2 takı mseçme hakkı vardı arkadaş her lige kayıt yapmış takımı almıi ve takımı editlenmiş sora kendine 2 lig seçmiş şimdide kayıt yaptığı yerede takımını seçiyo yeniden saçma hamza bu bi ii düşün bence saçma bi durum bende fransa liginde diğerlerinde ilk kayıt yaptım ozman bi iyi takım alim takım değiştir diip saygısızlık yapim arkadaşa bu onun suçumu kararın değişmesinden bence bu takımını değiştirttiğiniz arkadaşa saygısızlık >:( >:( >:( >:(

aslinda hata bizde amet kardeşim.  en başta bir karara varip , sonradan statümüzü değiştirmemeliydik . böylece katilimcilarimiz ne yapacaklarini şaşırdılar ve ortaya bunun gibi karışıklıklar çikti .

buradada bigsexykn kardeşimiz , herkesin maximum 2 lige kayit yaptirma hakkını yeni öğrendiğinden ötürü turnuvadan çekilmişti . ve bunun üzerine boşalan portsmouth takımına başka bir katilimcimiz talip oldu . fakat bizim fifa 07 interactive ligleri statümüzü tekrardan değiştirerek tüm katilimcilarimizin istediği kadar lige kayit yaptirma haklari bulunduğunu duyurmamiz üzerine bigsexykn gibi bir çok arkadaşimiz kayitlarini tekrardan editleyerek , eski yazdıklari klüpleri buraya yazdilar .

sence bu durumda ne yapalim ki ; iki tarafinda gönlünü alarak kimseyi mağdur duruma düşürmeyelim ?
Gönderen: amett - 14 Aralık 2006, 17:38:02
o zaman kuralları önceden belirleyecektiniz.size dedik sınırlamayı kaldırın diye siz kaldırmadınız.biz de ondan mecburen takımı kaldırdık.sizin kural değiştirmeniz yüzünden benim hakkım yenildi.ilk benim seçtiğim takım sizin yüzünüzden başkasına verildi.şimdide o kardeşe haksızlık rdildi diyosunuz.elinizi vicdanınıza koyun.hamza abi gereğini yap lütfen >:(

kardeşim ilk alınan karar her üy bir lige katılıcaktı sonrada ligler dolmuyo diye ili artmıyo diye 2 lige katılma hakkını çıkarttık ama sen ya ilk kuralda yada 2. kuralda bütün liglere kayıt yapmaya baladın eğer biraz dikkat etseysdin kuralları okuya bilseydin böle bi sorun olmazdı ve sen 2tane ligten çekildin bunu kanıtlarıda var ligten çekiliyorum diye iki lige konu açtın ve şimdide herkes her lige katılabilir kararı çıkınca kayıt olduğun yerlere önceden yzdığın kayıtları eski takımın yazarak öteki arkadşaın hakkını yedin dah doğrusu yemeye çalıştın ben izin vermedim vermicemde böle bişeye saçmalık çünkü diğer arkini senin böle bişey yapıcağından haberi olsaydı diğer arkilerinde haberi olsaydı bu takımı sana boş bırakırdık nese fazla uzatmaaya gerek yok yeni takımını seç kardşeim diğer takım doludur.
Gönderen: amett - 14 Aralık 2006, 17:43:09
kardeşş şimdi nolcakk
ilgilenirseniz sevinirim

aslinda hata bizde amet kardeşim.  en başta bir karara varip , sonradan statümüzü değiştirmemeliydik . böylece katilimcilarimiz ne yapacaklarini şaşırdılar ve ortaya bunun gibi karışıklıklar çikti .

buradada bigsexykn kardeşimiz , herkesin maximum 2 lige kayit yaptirma hakkını yeni öğrendiğinden ötürü turnuvadan çekilmişti . ve bunun üzerine boşalan portsmouth takımına başka bir katilimcimiz talip oldu . fakat bizim fifa 07 interactive ligleri statümüzü tekrardan değiştirerek tüm katilimcilarimizin istediği kadar lige kayit yaptirma haklari bulunduğunu duyurmamiz üzerine bigsexykn gibi bir çok arkadaşimiz kayitlarini tekrardan editleyerek , eski yazdıklari klüpleri buraya yazdilar .

sence bu durumda ne yapalim ki ; iki tarafinda gönlünü alarak kimseyi mağdur duruma düşürmeyelim ?

hamza kardeşim bilirsin bir lig açarız bi çok kişi yedek kayıt yaptırır ve arkadşalara bölebi seçene sunduk 5 adet lig açtık ve etkinlikler yapıcaktık ş.ligi uefa gibi buna başlkarkende herkes 1 lige kayıt yaptırsın istedik bu etkinlikler için daha sonra ligler dolmadı bizim bi hata durumumuzu görmüyorum sonradan 2ye yükselttik oda dolmayınca herkes istediği lige girebilir diye karar aldık arkadaşlarında bize saygı duyması gerekli herşeyi düşündük yapmak için sonunda karara vardık ne yapalım ki daha arkadaşlarda biraz takip etsinler liglere başlarken her lige katyılma gibi kural yoktu bunuda söledik ama önüne gelen kyıt yaptırdı suç bizimmi değil sora 2 lig seçtiler ve diğerlerinden çekildiler geri dönemeleri içinde o lige seçtiği takı mseçilmiş ise kendine yeni takım seçmesi gereklidir.
Gönderen: gfb_sero - 14 Aralık 2006, 17:55:00
gfb_sero sen de buraya mesaj yazacağına gelde maçımızı yapalım.15 dk sonra yapalım dedin,sitelere bi bakayım dedin.kaçtın gittin.

Ne kaççam ya . Bana diyene bak  . Sanki kendi şuanda onlineymiş gibi konuşuyo  >:(
Gönderen: Hamza - 14 Aralık 2006, 17:55:27
kardeşş şimdi nolcakk
ilgilenirseniz sevinirim

hamza kardeşim bilirsin bir lig açarız bi çok kişi yedek kayıt yaptırır ve arkadşalara bölebi seçene sunduk 5 adet lig açtık ve etkinlikler yapıcaktık ş.ligi uefa gibi buna başlkarkende herkes 1 lige kayıt yaptırsın istedik bu etkinlikler için daha sonra ligler dolmadı bizim bi hata durumumuzu görmüyorum sonradan 2ye yükselttik oda dolmayınca herkes istediği lige girebilir diye karar aldık arkadaşlarında bize saygı duyması gerekli herşeyi düşündük yapmak için sonunda karara vardık ne yapalım ki daha arkadaşlarda biraz takip etsinler liglere başlarken her lige katyılma gibi kural yoktu bunuda söledik ama önüne gelen kyıt yaptırdı suç bizimmi değil sora 2 lig seçtiler ve diğerlerinden çekildiler geri dönemeleri içinde o lige seçtiği takı mseçilmiş ise kendine yeni takım seçmesi gereklidir.

haklisin kardeşim . sonuçta bizler interactive liglerimizin statüsünü her zaman konular açarak , kayit yerlerinde vb bir çok yerde büyük harflerle duyurduk .  katilimcilarimizin bunlari görmesi gerekirdi . ben her zaman suçu kendimde aramaya çalişiyorum . fakat burada turnuvamızın statüsünü tam anlamiyla takip etmeyen katilimcilarimizinda hiç kabahati yok değil . bu durumda bigsexykn gibi katilimcilarimizin mesajlarini sonradan editleyerek , diğer üyelerimizin boş olarak gördüğü takımlari tekrardan kendi mesajlarina yazmasi ve bu takımlar ile lige başlamasi pek doğru olmaz .
Gönderen: amett - 14 Aralık 2006, 18:00:14
doğrusun hamza diğer liglerindem od arkadaşlarada sölüyorum bir ligte daha böle bişey yaptı takımını değiştir gibi bir msj yazdı o ligtede takımını seçsin ben kendi ligimde bu arkadaşa izin vermicem şuan sitediği takımını seçebilir ama alınmamış takımlardan birini
Gönderen: rdgnblt - 14 Aralık 2006, 18:14:42
çok sağolasınn ahmet kardeş editliyorumm
sen de saol hamza abi
valla yaşınızı da bilmiyorum ama hitabımda kusura bakmayınn ben şahsen18
Gönderen: amett - 14 Aralık 2006, 18:16:47
çok sağolasınn ahmet kardeş editliyorumm

önemli dğeil kardeşim gerekeni ve adil olanı yaptım ;)
Gönderen: gfb_sero - 14 Aralık 2006, 18:19:05
Amett haklının yanında haksızın karşısnda dimi len  :D
Gönderen: amett - 14 Aralık 2006, 18:24:17
Amett haklının yanında haksızın karşısnda dimi len  :D

öle tabe aga kimsenin hakkıın yenmesini istemem aynı şeleri ben düşünseydim big_se... gibi fransada ilk ben alırdım takımımı değiştir lem o takımı ben aldım derdim :D :D ;D ;D ;D
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 14 Aralık 2006, 19:05:32
çok komiksiniz ya.siz üçünüz gösteri yapsanız ii olur. ;D ;D
peki diyosunuz ki suç bende,ben arkadaşın hakkını yemişim.beyler size şöyle anlatayım.şimdiki statü 5 lige de kayıt yapılabilir.önceden 2 idi.mesela ben 2 lig diye kayıt yeri yeni açılan bi lige kayıt olmadım.ama o zamanki statü de 5 lig olsaydı yeni açılan ligin ilk kaydını ben yapacaktım.şimdi o kayıtta benim alacağım takımı başkası alsaydı ben statü 5 lig oldu diye sonlara kalacaktım.ben sizin karar değiştirebileceğinizi düşünerek hepsine kaydoldum.iyikide yapmışım.ama sonra mecburen ligden çekilmem istendi.bende çekildim.yani dediğim şu o zamanki statüyle belki barcelonayı alacakken,recreativoya düşebilirdim.porstmouthu ilk ben aldım,yani o benim hakkım,sonraki statüyü kullanan adam gelip benim takımın üstüne atlıyosa sizde buna izin veriyosanız diyecek bişey yok.
Gönderen: Hamza - 14 Aralık 2006, 19:27:12
çok komiksiniz ya.siz üçünüz gösteri yapsanız ii olur. ;D ;D
peki diyosunuz ki suç bende,ben arkadaşın hakkını yemişim.beyler size şöyle anlatayım.şimdiki statü 5 lige de kayıt yapılabilir.önceden 2 idi.mesela ben 2 lig diye kayıt yeri yeni açılan bi lige kayıt olmadım.ama o zamanki statü de 5 lig olsaydı yeni açılan ligin ilk kaydını ben yapacaktım.şimdi o kayıtta benim alacağım takımı başkası alsaydı ben statü 5 lig oldu diye sonlara kalacaktım.ben sizin karar değiştirebileceğinizi düşünerek hepsine kaydoldum.iyikide yapmışım.ama sonra mecburen ligden çekilmem istendi.bende çekildim.yani dediğim şu o zamanki statüyle belki barcelonayı alacakken,recreativoya düşebilirdim.porstmouthu ilk ben aldım,yani o benim hakkım,sonraki statüyü kullanan adam gelip benim takımın üstüne atlıyosa sizde buna izin veriyosanız diyecek bişey yok.

canım kardeşim kendi ağzınla söylüyorsun ; ' ben sizin karar değiştireceğinizi düşünerek tüm liglere birden kayit oldum ve iyiki de olmuşum ' diye , yani sen bir önceki statümüzün dişina bilinçli olarak çikmişsin ve tüm liglere birden en iyi takımlari seçerek kayit olmuşsun . sonradan statümüz değişincede senden daha önce silinmesi istenen kayitlari tekrar editleyerek önceden aldiğin takımlarin ismini tekrardan mesajina geçirmişsin . bu yaptiğin bana kalırsa diğer katilimcilarimizin hakkını yemeğe giriyor kardeşim . nitekim diğer katilimcilarimiz kurallarimiza uyarak sadece 2 lige kayit yaptirmişlar ve senin daha önceden kayit yaptirdiğin liglere kurallarimizin değişerek herkesin istediği kadar lige kayit yaptirma hakkı olduğu açıklanınca sonradan kayit yerine girerek kötü takımlari almak zorunda kaliyorlar . ve sende daha önceden kural hatasi olarak gönderilen ve iptal edilen mesaji editleyerek , turnuvamıza dahil oluyorsun . iptal edilen kelimesine dikkat et kardeşim . bu durumda takımını değiştirecek olan sen olmalisin

gayet anlaşilir ve mantıklı bir açıklama yaptiğimi düşünüyorum bigsexykn kardeşim . beni anlayişla karşılayacağini umuyorum
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 14 Aralık 2006, 22:01:44
benim anlatmak istediğimi anlamadaın ama neyse artık anlatamicam.o zaman bana isterseniz en kötü takımı verin de içiniz rahat etsin.otomatik takım yazın.hangi takımı yazarsanız kabul 8)
Gönderen: amett - 14 Aralık 2006, 22:21:06
big sexy kardeşim olayı çözek artık 4 lige kayıt yaptırdın bizim kurallarımıza göre ozman 2 lige kayıt yaptırma lüksümüz vardı ve sana 2 lige kayıt olunması için uyarı geldi sende 2 ligten çekildin hatta çekildiğine dahir konu bile açtın çekiliyorum ligten diye ve bu kayıdı geçerli kıldım oke kardşeim dedim msj orada yazıyo bakabilirsin ama şöle bi olay var ligten çekildin ve bizim yeni kararlar almamız sonucunda sen kaldığın yerden takım seçmeye hatta seçilmiş takım seçmeye kalkıştın bunda dier arkdaşın suçu ne bunu sölemeye çalışıyorum şimdi eğer lige katılmak istiyosan takımını seçebilirsin senni yerine takım seçm gibi bi lüksümüz yok anladığını düşünüyorum bizi
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 14 Aralık 2006, 22:55:49
big sexy kn
[email protected]
everton
Gönderen: mansiz26s - 15 Aralık 2006, 15:34:03
ABİ BU BÖLÜMÜN MOD U KİM YA 3. SAYFADA KURALLAR UYGUN KAYDIMI YAZDIM AMA KİMSE DİKKATE ALMAMIŞ, TEKRAR YAZIYORUM, BU SEFER BÜYÜK YAZDIM HEM DE GÖZDEN KAÇMAZ

MANSIZ26S

[email protected]

ASTON VILLA
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 15 Aralık 2006, 15:58:32
seçilen takımları takımlar ve msn adresleri bölümüne yazarmısınız?evertonu ben aldım
Gönderen: amett - 15 Aralık 2006, 16:20:16
son 3 takım kalmıştır

wigan

watford

shiffeld united

bu 3 takımdan birini alıp kaydınızı yapabilirsiniz.
Gönderen: amett - 15 Aralık 2006, 16:22:24
ABİ BU BÖLÜMÜN MOD U KİM YA 3. SAYFADA KURALLAR UYGUN KAYDIMI YAZDIM AMA KİMSE DİKKATE ALMAMIŞ, TEKRAR YAZIYORUM, BU SEFER BÜYÜK YAZDIM HEM DE GÖZDEN KAÇMAZ

MANSIZ26S

[email protected]

ASTON VILLA

kusura bakma kardşeim gözümden kaçmış  ;)
Gönderen: amett - 15 Aralık 2006, 16:23:28
son 3 takım kalmıştır

wigan

watford

shiffeld united

bu 3 takımdan birini alıp kaydınızı yapabilirsiniz.

Gönderen: YuRY - 16 Aralık 2006, 06:31:13
yada iptal olsun yeter bana bu kadar lig bulig iptal
Gönderen: gfb_sero - 16 Aralık 2006, 10:33:34
Yok yaw bırakmadı . Bırakırsa bende giderim   :(
Gönderen: яєαρєя - 16 Aralık 2006, 12:03:32
amett sadece ligi değil turnuva duzenlemeyı de bıraktı kendını derslerıne verecekmıs :D
Gönderen: amett - 16 Aralık 2006, 20:43:03
BECKHAM06

[email protected]

M.UNİTED

EĞER AMETT KARDEŞİM LİGİ BIRAKTIYSA YENİ SAHİBİ BEN OLMAK İSTİYORUM AMETT CEVABINI BEKLİYORUM BIRAKMADIYSAN İPTAL OLUR BEKLİYORUM

beckham sadece bu ligte oynucam ve ilgilenicem diğer liglerdeki takımlarımı bıraktım onlardan birini alabilirsin ;)
Gönderen: YuRY - 16 Aralık 2006, 20:43:28
BECKHAM06

[email protected]

M.UNİTED

EĞER AMETT KARDEŞİM LİGİ BIRAKTIYSA YENİ SAHİBİ BEN OLMAK İSTİYORUM AMETT CEVABINI BEKLİYORUM BIRAKMADIYSAN İPTAL OLUR BEKLİYORUM

beckham sadece bu ligte oynucam ve ilgilenicem diğer liglerdeki takımlarımı bıraktım onlardan birini alabilirsin ;)

ok kardeşim saten iptal etcektim
Gönderen: amett - 16 Aralık 2006, 20:45:32
BECKHAM06

[email protected]

M.UNİTED

buradan kopmak içime sinmiyo tam olarak premier ligle ilgilenir maçları yaparım :) ;)
Gönderen: YuRY - 16 Aralık 2006, 20:46:06
BECKHAM06

[email protected]

M.UNİTED

buradan kopmak içime sinmiyo tam olarak premier ligle ilgilenir maçları yaparım :) ;)

tmm kardeşim
Gönderen: djarum black- - 17 Aralık 2006, 20:04:57
YAA DİĞER LİGLER DE 2-3 . HAFTAYA GİRDİ BİZ DAHA KAYIT DOLDURAMADIK HAMZA BENCE BU TAKIMLARLA BAŞLAYIM KALAN 3 TAKIM SİLİNSİN ALINMASIN ;D
Gönderen: amett - 17 Aralık 2006, 21:01:54
YAA DİĞER LİGLER DE 2-3 . HAFTAYA GİRDİ BİZ DAHA KAYIT DOLDURAMADIK HAMZA BENCE BU TAKIMLARLA BAŞLAYIM KALAN 3 TAKIM SİLİNSİN ALINMASIN ;D

yaw bi çare bulmak lazım bu 3 takımla oynayanlara hükmen galip sayalım hamza kimse almaz bir haftada 3 oyuncu bay geçsin oke çünkü bunları silersek fixtür zor olucak dediğim gibi yapalımda lig bir an önce başlasın bu takımlarla maçları olanlar haftayı bay geçsin oke ;) 3 -0 galip sayarız ;) yada o hafta onlarla maçları olanlar yağmazlar ;) lig sonnuda nası olsa herkes eşit maç yapmış olacak hamza nediyon öle olursa bi an önce başlarız
Gönderen: Hamza - 17 Aralık 2006, 21:56:59

yaw bi çare bulmak lazım bu 3 takımla oynayanlara hükmen galip sayalım hamza kimse almaz bir haftada 3 oyuncu bay geçsin oke çünkü bunları silersek fixtür zor olucak dediğim gibi yapalımda lig bir an önce başlasın bu takımlarla maçları olanlar haftayı bay geçsin oke ;) 3 -0 galip sayarız ;) yada o hafta onlarla maçları olanlar yağmazlar ;) lig sonnuda nası olsa herkes eşit maç yapmış olacak hamza nediyon öle olursa bi an önce başlarız

bana kalırsada iyi olur . ligimize vakit kaybetmeden başlayalim hemen . dediğiniz gibi seçilmeyen 3 takımda , seçilene kadar haftalari bay geçer . takımlar sahiplerini bulduğu zaman oynarlar maçlarini . 1. hafta karşılaşmalari topicini açalim bu gece . premier ligimiz hepimize hayırlı olsun
Gönderen: amett - 17 Aralık 2006, 22:13:04

bana kalırsada iyi olur . ligimize vakit kaybetmeden başlayalim hemen . dediğiniz gibi seçilmeyen 3 takımda , seçilene kadar haftalari bay geçer . takımlar sahiplerini bulduğu zaman oynarlar maçlarini . 1. hafta karşılaşmalari topicini açalim bu gece . premier ligimiz hepimize hayırlı olsun

oke ozaman premier lig maçları başlamıştır arkadaşlar hepinize başarılar.

seçilmeyen 3 takım bunlar msn ve takımlarda belirtiliyor o takımlarla eşleşenler haftayı bay geçiceklerdir ;)
Gönderen: Hamza - 17 Aralık 2006, 22:16:20
O HALDE PREMİER LİGİ KAYİTLARİMİZ DA BİR YANDAN DEVAM ETMEKTEDİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC ALTİNDAN NİCK MSN ve WATFORD , WİGAN ,SHİFFELD  UNİTED TAKIMLARINDAN BİRİNİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ

NİCK :

MSN :

TAKIM :  
Gönderen: Mahdoee - 18 Aralık 2006, 20:20:47
O HALDE PREMİER LİGİ KAYİTLARİMİZ DA BİR YANDAN DEVAM ETMEKTEDİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC ALTİNDAN NİCK MSN ve WATFORD , WİGAN ,SHİFFELD  UNİTED TAKIMLARINDAN BİRİNİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ

NİCK :

MSN :

TAKIM :  

Mahdoee
Wigan
[email protected]
Gönderen: amett - 18 Aralık 2006, 23:41:39

NİCK :

MSN :

TAKIM :  

Mahdoee
Wigan
[email protected]

wigan takımı senindir kardeşim turnuvada başarılardilerim ;)
Gönderen: Mahdoee - 19 Aralık 2006, 21:28:54

NİCK :

MSN :

TAKIM :  

Mahdoee
Wigan
[email protected]

wigan takımı senindir kardeşim turnuvada başarılardilerim ;)

Teşekkür ederim...
Gönderen: Hamza - 19 Aralık 2006, 22:18:40
KAYITLARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR . SON 2 KİŞİYİ BEKLİYORUZ 
Gönderen: behcet - 23 Aralık 2006, 21:40:31
behcet
[email protected]
tottenham
Gönderen: Hamza - 23 Aralık 2006, 23:25:23
behcet
[email protected]
tottenham

tottenham daha önce alındı kardeşim  . WATFORD ve SHİFFELD UNİTED takımlarindan birini seçmek durumundasin . kayitlar dolmadan bu iki takımdan birini kaydini editleyerek yaz oke ;)
Gönderen: яєαρєя - 23 Aralık 2006, 23:44:53
arkdasım sellf ı alabilirsin ancak bı tek o bosta
Gönderen: Hamza - 23 Aralık 2006, 23:53:47

watfordda boş sanirim
Gönderen: gfb_sero - 23 Aralık 2006, 23:57:13

watfordda boş sanirim

sellf le maçı varya aga ondan öle diyo  :D :D :D
Gönderen: яєαρєя - 24 Aralık 2006, 00:24:55
hee ondan dıom bay olmayım ben ya ilk haftadan :D
Gönderen: behcet - 24 Aralık 2006, 18:01:07
behcet
[email protected]
PORTSHMOUNTH
Gönderen: ua gs - 03 Ocak 2007, 15:31:04
GS UA

[email protected]

watford city
Gönderen: behcet - 03 Ocak 2007, 19:31:52
behcet
[email protected]
PORTSMOUNTH
Gönderen: behcet - 05 Ocak 2007, 13:16:59
behcet
[email protected]
PORTSHMOUNTH
Gönderen: behcet - 09 Ocak 2007, 14:26:53
behcet
[email protected]
M.UNİTED
Gönderen: rdgnblt - 09 Ocak 2007, 22:45:08
noluyo behçet her takımıalmışsın ;D ;D
Gönderen: Hamza - 13 Ocak 2007, 17:03:59
İNGİLTERE PREMİLER LİGİ KAPANMİŞTİR . LİGİMİZ TEKRARDAN AÇİLDİĞİ ZAMAN KAYİTLAR YENİDEN ALINACAKTİR

TOPİC KİLİTLENMİŞTİR